aşırı kıskançlık

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.951
Merhaba kızlar, mutlu haftasonları
İçimde aşırı kıskançlık duygusu var ve ben bunu aşamıyorum. Aile ilişkilerimde de kıskançtım ilginin tamamiyle bende olmasını isterdim, yeni bebek haberlerine sevinemezdim. Bunu aştım, kendi hayatimi kurmaya başladıkça.
Sorun şu ki özel hayatımda berbat bir ruh halindeyim yenmeye üstüne gittikçe daha da resmen dibe batıyorum. Bıraksalar yorganın altına girip hüngür hüngür ağlayacağım. Oldum olası kız arkadaşlarımı ilişki yaşadığım kişilerle tanıştırma konusunda saplantılı düşüncelerim var. Gözü kayarsa onu beğenirse gibi. Tabi sadece bu konu değil genel kıskançlık durumu hakim.
Örneklendirecek olursam, dün erkek arkadaşım ben ve en yakın arkadaşım bir mekana gittik müzik dinlemeye. Müzik yapan kişi sevgilimin arkadaşı ortam tanıdık küçük, gençlerin takıldığı bir mekan herkes herkesi tanıyor. Erkek arkadaşım dj arkadaşına doğru dönük şekilde dans edip videosunu çekiyor ama bayağı kaptırdı kendini beyimizin yanında iki tane hanım ablada cabası tabi.
Git, kucağına al istersen böyle aranızda şeffaflık kalmadı diye patavatsız bir kelime çıktı ağızımdan. Ne diyosun sen, gel yanıma o zaman diye mırmırlandı.
Asıl olay kafama dün bir olay takıldı, kız arkadaşım erkek arkadaşıma bir şey diyecekken algılayamadı, masaya doğru eğilip hafif belinden tuttu. Bu hareket beni acayip tilt etti. Ya ben çok abartıyorum hastalıklı kompleksliyim ya da gerçekten nahoş bir hareket değildi.
Bu arada kendisi çok kısıtlayıcı değildir. Benim gibi sayko derecesinde kıskançlık yapmadı hiç.
Ha bide üstüne tuz biber olan olayda, erkek arkadaşımın altında şirket arabası var. Arka koltukları indirip orayada iş ile ilgili ıvır zıvırları koymuş. Babing sen arkaya binsene şimdi senin narin arkadaşını oraya oturtmayalım dedi. kız arkadaşımla ikisi önde gittiler yani. Bende bu duruma ister istemez bozuldum.

Konuyu aşırı uzatıp detaylandırdım anlamanız için. Ben şu hareketlerden fazla rahatsız oldum demek istemiyorum, sen arkadaşına mı güvenmiyosun bu kadar özgüvensizsin olacak ki ayni hatayı önce ki ilişkimde de yapmıştım. kıskandığımı, ilgisinin mi olduğunu dile getirmiştim ki herif bana sen hastasın buz gibi soğudum senden demişti :)
Ya görüşmeler olmayacak böyle ya çiftli görüşeceğiz. Bi yandan da yok tango kursuna gidelim yok kampa gidelim çift olarak muhabbetleri dönüyor ki bunları planlayan biz kızlarız. Heriflerde bize uyuyor.
- kız arkadaşımın 6 senelik ilişkisi var bu arada.

Aşırı kıskançlık kötü bişey ama sen varken neden kız arkadaşın ön koltuğa oturuyor bunu anlamadım doğrusu
Çok detaylandırmak istemiyorum ama koltuklar indirilmişti bir iki mal da vardı iş ile ilgili. ayıp olcak oturtmayalım onu sen otur dedi, he aşırı bozuldum orası ayrı.

Bence cocugun davranis ve hareketleri sacma sapan. Kiskandigini belli etme. Belki de seni bildiginden ozellikle boyle sacma davraniyor olabilir.
Arabaya binerken olan muhabbeti asiri kotu zaten.

diğer olaylarda net haksızsın yani bunlar basic şeyler günlük hayatta da sesli bir ortamda birinin dediğini anlamazsak biraz eğiliriz.

ön koltuğa arkadaşımın oturmasını benim sevgilim bana söyler "yassy arkadaşına söyle öne otursun isterse, arka dolu sen sıkıntı yapmazsın" şeklinde. narin arkadaşın şu bu saçmalasa ben de onu evde narin bir şekilde dilimle yerdim.

diğer olaylarda net haksızsın yani bunlar basic şeyler günlük hayatta da sesli bir ortamda birinin dediğini anlamazsak biraz eğiliriz.

ön koltuğa arkadaşımın oturmasını benim sevgilim bana söyler "yassy arkadaşına söyle öne otursun isterse, arka dolu sen sıkıntı yapmazsın" şeklinde. narin arkadaşın şu bu saçmalasa ben de onu evde narin bir şekilde dilimle yerdim.
yok arkadaşımdan ses gelmedi zaten erkek arkadaşım dedi, sen katlanabilirsin tarzında.
acayip zoruma gitti. dile getirmemek için kendimi zor tutuyorum.

Bence cocugun davranis ve hareketleri sacma sapan. Kiskandigini belli etme. Belki de seni bildiginden ozellikle boyle sacma davraniyor olabilir.
Arabaya binerken olan muhabbeti asiri kotu zaten.
kıskanç olduğumu biliyor. bile bile yapması zaten daha da işi katlanılmaz bi olaya götürüyor.
hani her şeyi bi kenara koydum, araba muhabbetinden dolayı patlayacak gibiyim gözlerim doluyo sinirden

Canım, ben senin ilişkide şeffaflığı çok önemsediğini biliyorum. Bunu sık sık ifade ediyorsun. Ama bence davranışa da dökmelisin. Hani kıskandığını belli etme, politik davran diyorlar ya. Ben katılmıyorum. Sen sınırlarını, hoşuna gitmeyecek, seni üzebilecek ya da ilişkiyi zedeleyecek davranış ve tutumları güzelce ifade edebilecek olgunluktasın. Neden bunları karşımızdaki insana açıkça söylemek yerine ima edip anlamasını bekleyelim ki? Kıskançlıkla ilgili rahatsız olduğun tutumlarını zaten törpülemeye çalışıyosun. Ama bunu yaparken karşındaki insanın da sana yardımcı olması gerekiyor, bunun için de seni tanıması, kızıp güceneceğin noktaları bilmesi gerekiyor. Önceki ilişkilerini bilemiyorum, ancak son ilişkinle ilgili verdiğin örnekler herhangi başka bir kadını da rahatsız ederdi. O yüzden bunlarla ilgili seni rahatsız hissettiren duyguları paylaşman taraftarıyım. Çünkü ilişki yaşadığın kişi neye kızdığını bilmezse aynı davranışı sürdürür ve sen sorunu çözemediğin gibi üzüntünü pekiştirmiş olursun.

Siz aşiri kiskanc degilsiniz sevgiliniz hödük
Benim hic kiskancligim yoktur hatta geniş bile sayilirim :) ama o el hareketi benim de gozume takilirdi koltuk olayi zaten fiyasko onun kiskanclikla da bi alakasi yok resmen kabalık
ay çok sinirliyim sinirime sinir katlandı. tam bi hayvan insan sevgilisini düşünür.

Canım, ben senin ilişkide şeffaflığı çok önemsediğini biliyorum. Bunu sık sık ifade ediyorsun. Ama bence davranışa da dökmelisin. Hani kıskandığını belli etme, politik davran diyorlar ya. Ben katılmıyorum. Sen sınırlarını, hoşuna gitmeyecek, seni üzebilecek ya da ilişkiyi zedeleyecek davranış ve tutumları güzelce ifade edebilecek olgunluktasın. Neden bunları karşımızdaki insana açıkça söylemek yerine ima edip anlamasını bekleyelim ki? Kıskançlıkla ilgili rahatsız olduğun tutumlarını zaten törpülemeye çalışıyosun. Ama bunu yaparken karşındaki insanın da sana yardımcı olması gerekiyor, bunun için de seni tanıması, kızıp güceneceğin noktaları bilmesi gerekiyor. Önceki ilişkilerini bilemiyorum, ancak son ilişkinle ilgili verdiğin örnekler herhangi başka bir kadını da rahatsız ederdi. O yüzden bunlarla ilgili seni rahatsız hissettiren duyguları paylaşman taraftarıyım. Çünkü ilişki yaşadığın kişi neye kızdığını bilmezse aynı davranışı sürdürür ve sen sorunu çözemediğin gibi üzüntünü pekiştirmiş olursun.
Haklısın, ezik konuma düşmek istemiyorum aslında bu beni ezikte yapmaz. Zaten çok içimde tutabileceğimi de düşünmüyorum. Şuan böyle elim ayağım boş vaziyette çok kötü hissediyorum kendimi

Çok abartmamış mısınız... Sevgilini geçtim sana yazık günah aşmaya çalışsan ne güzel olur
bilmiyorum cok abarttığımı düşünmüyorum aslında, tamam o benim en yakın arkadaşım otursun önemlli olan öne oturmak değil. beni düşünmeyip onu düşünmesi felan bana bir tuhaf geldi

Sevgilin eğer bu durumdan rahatsız olup elini o anda belinden çekmiş olsaysdı hayır değil derdim , Babing senin sabrını da ölçüyor olabilir belki , arabanın ön koltuğuna oturtmakla bunu yaptı sanki .
bunlar ilişki biterecek düzeyde ki şeyler mi?

Sevgilin eğer bu durumdan rahatsız olup elini o anda belinden çekmiş olsaysdı hayır değil derdim , Babing senin sabrını da ölçüyor olabilir belki , arabanın ön koltuğuna oturtmakla bunu yaptı sanki .
çok berbatım abla şuan, niye sabrımı ölçsün ki işin bi de o tarafı var

kıskanç olduğumu biliyor. bile bile yapması zaten daha da işi katlanılmaz bi olaya götürüyor.
hani her şeyi bi kenara koydum, araba muhabbetinden dolayı patlayacak gibiyim gözlerim doluyo sinirden

Arkadasiniz misafir gibi sonucta evet arkadaki esyalarin yanina oturtmak belki olmaz ama boyle ifade edilmez hos degil. Hem arkadasiniz yaninda sizi de kucuk dusuruyor biraz yaptigina soyledigine dikkat etmeli insan. Bu kisim kiskancliktan farkli bir durum.
Beline dokunmasindan bende hoslanmam mevzu arkadasinizin onu kapacagi veya illa biseyler olacagindan degil ama hos karsilamam

X