- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Valla ben de öyle kaldım cok sasırdım. İnşallah kalbim ısınır diye dua ediyorum artık. Hayırlı degilse bitsin bir an once.Bu kadar kıskançlıkla zor o iş nasıl seveceksin? Benim sevgilim bi gelse araba camlarını filmle kaplatmış halde aha da böylekalırım.
Tabi senin eski sevgiliyle görüşmende bunda bir etken.
Bekle yeniden aşık olursun elbet.
Teşekkür ederimyazdıgını iki kere okudum, biraz kendime geldim diyebilirim. Ne bileyim, kendimi böyle boşuna okumuş gibi hissediyorum, çalışmayacaksam neden okudum yani. Çalışma, okul vs bir yana, evet doğru aslında -kendimi o kadar inandırdım ki güçsüz, hassas, zayıf olduğuma- kendi kendimi sindiriyorum, bastırıyorum. Gerçi şu var, geçen sene gönüllü ders veriyordum ilkokul çocuklarına, huzurevlerine gidiyordum düzenli, hayır işleriyle uğraşıyordum beni daha cok mutlu ediyordu. Ben aslında hukuk mezunuyum, avukat da oldum ama o sektör cok sert, ben o kadar yorucu ve yıpratıcı bir iş de istemiyorum. Ne istedigimi bilsem keske. Son bir senede duygusal olarak o kadar yıprandım ki, o kadar yoruldum ve acı çektim ki, kabuğuma çekildim tamamen, kendimi korumaya calıstım sadece, dinlenmek istiyorum. Bilmiyorum belki de duzenli bir işim olsa kendimi işe verir daha rahat kendime gelirdim, toparlanırdım.
Bak kendin soyluyosun ona donmemek ickn sirf bu cocuklasin bence sanada onada yazik :-(doğru.... ama ben eğer şimdiki sevgilimden ayrılırsam yine deli gibi ağlayıp eskisine daha çok saracağım, onu o kadar zor atlattım ki psikiyatra gittim kaç zaman. şu an en azından eskisine olduğu kadar aşık olmasam da duzgun ve değer verdigimiz bir iliskim var.
saygı gösterse biraz nerede duracağını bilse keske o kadar buyutmem ama cok abartıyor bazen nefes alamıyorum. arkadaslarım bile sasırıyor sen ailene bu kadar hesap vermiyorsun nasıl katlanıyorsun dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?