- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Evet, aklım hala eskisinde ama inan o da en az bunun kadar manyaktı. Zaten ona dönemem, dönmem de daha cok uzulurum cunku. Kalbim acıyor, kafam cok karısık, bazen kendimi vicdansız hissediyorum.
Madem 1 numara da kotu, donme ona da, illa ona git demedim ki.
Şu an aşırı psikopatlıkları dışında her sey guzelken benim durup durup kendi icimde sorun yaratmam şımarıklık gibi geliyor
Cumle garip degil mi adam asiri psikopat. Sevmiyorsan sevmiyorsundur, bunun neresi simariklik? Bu isler zorlamayla olmuyor.
Etrafımda birkaç arkadasım "bu saatten sonra bu kadar sevilemem" diye biraz da mantık evlilikleri yapmaya baslayınca kendimi bir garip hissettim
Sen daha 22 yasindasin be kizim, asktan umit kesmek icin cok genc degil misin? Mutlaka asik olacagin baska biri cikar karsina.
Evlnmek icin evlenmek her yasta yapilabilen bir eylem, sonucta ihtiyacin olan sevmedigin biri. O da her yasta bulunuyor ama 22de sevmediginle evlenmek kendini tabuta koyup civileri elinle cakmak bence.
Yani ortada aslinda 2 durum var:
1. Sen sevmiyorsun, adam sevilmedigini biliyor, garip bir durum, iliskinin bir tabani yok. Acimayla ask olmaz.
2. Herif zirdeli. Normal birini yarabandi yapip vicdan azabi cekseydin bir nebze anlardim. Ille de yarabandina merakliysan baska yarabandi bul.
Nerden baksan elinde kalir, burdan bakinca sacma sapan bir durum olarak gorunuyor.
Bence sen eskiyi s..tiret toptan. Bu herifle de baglarini kes, git kafani dinle, kariyere yogunlas, sosyalles daha cok disari cik ki eskiye kafayi sarma. (nacizane fikrim).
hummm, benimki hem hastalık boyutunda bence çünkü kimse uc yasındaki cocuktan dolayı kavga çıkarmaz, ama toylugundan da kaynaklı cunku benim eskisinin yasının buyuk oldugunu biliyor ve bazen yasından buyuk davranmaya calısıyor ama olmuyor kendisi de farkında degil bunun. ben kıskanclıgı törpülensin bana guvensin diye basta biraz taviz verdim ama olmadı. ben o bana guvensin de bu kadar bunaltmasın diye geri adım attıkça o abarttı.aşırı kıskançlık yaş ilerledikçe ilişki oturdukça daha sağlıklı boyutlara geçiyor ama içinde paranoya sürekli şüphe gibi şeyler varsa gittikçe kötüleşiyor. yani kıskançlığı hastalık boyutundamı yoksa toyluğundan kaynaklımı onu ayırt edin bence. yoksa bugün havuzda havlunu çıkarma der yarın bikini giyersiniz. sahiplendikçe sakinleşir.
evet özguvensizlik bence de var benim eski sevgilimden dolayı oldugunu dusunuyorum. zaman gectikce unutur alısır diyecegim de o bana guvensin diye ben taviz verdikce abarttı. o yuzden artık ben de asırı bunalmaya basladım.Kıskançlık zamanla düzelen bişey bizzat yaşadımda,Özgüvensizlik çok zor.Ve erkek arkadaşınızınki tamamiyle özgüvensizlik.Ömür boyuda bu özgüvensizlik sorunu düzelmeyebilir.Bu anlamda sana sürekli sıkıntı yaratmaya devam ediceğini düşünüyorum.
Evet gerçekten dusununce cok manyakça şeyler.. Norml bir kıskanclık degilBen yanlis anlamisim o zaman kusura bakma
Bence duzelmez bu adam cunku basit kiskancliklar degil bunlar uzgunum ama manyaklik, hastalik derecesinde. Minnacik yegenden kiskanmak nedir? Arabanin camlarini film ile kapattirmak nedir? Asiri fazla bu. Oyle etegime, makyyajima karisiyor gibi bi kiskanclik degil. O yuzden duzelir diyorsan bosuna bekleme bence
evet özguvensizlik bence de var benim eski sevgilimden dolayı oldugunu dusunuyorum. zaman gectikce unutur alısır diyecegim de o bana guvensin diye ben taviz verdikce abarttı. o yuzden artık ben de asırı bunalmaya basladım.
3. ve normal bir tane bulsanız? :)hummm, benimki hem hastalık boyutunda bence çünkü kimse uc yasındaki cocuktan dolayı kavga çıkarmaz, ama toylugundan da kaynaklı cunku benim eskisinin yasının buyuk oldugunu biliyor ve bazen yasından buyuk davranmaya calısıyor ama olmuyor kendisi de farkında degil bunun. ben kıskanclıgı törpülensin bana guvensin diye basta biraz taviz verdim ama olmadı. ben o bana guvensin de bu kadar bunaltmasın diye geri adım attıkça o abarttı.
3. ve normal bir tane bulsanız? :)
Bir de bilmem alir misin ama ufak bir tavsiyem var.
Ben sevmedigim biriyle sirf iyi bir insan diye birlikte oldum, 21 yasimdan 22ye kadar mi ne.
Hayatimdaki en buyuk israf o 1 yil oldu. Bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anladim. Ilerde sen de umarim ziyan ettigin zamana yanmazsin. Zira zaman en degerli sey. Bu herifle ziyan ettigin zamani gezerek harcasaydin belki, hayatinin erkegiyle tanisacaktin.
Ben herifin manyak olmasini gectim, bu yarabandi olayi aslinda kendine zarar. Kendini gelistirecegin zamani ziyan ediyorsun. Degerli vaktini sevmedigin biriye heba ediyorsun.
Sen diger herife sarmaktan korkuyorsun, onun yerine guclu olsan, kafani oyalayacak bir seyler bulsan keske. Yarabandi tutmak hem sacmalik, hem zayifik ve acizlik, isin kolayina kacmak. Keske bu boslukta oldugun ani firsat olarak gorup degerlendirsen.
Lakin oyle bir gun gelecek ki, isin kolayina kacmak artik seni kurtaramayacak, cikip gercekle yuzlesmek zorunda kalacaksin. O gun ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Sana tavsiyemi yazdim, odak nktan kendin olsun ve mutlaka calis. Mutlaka bir ise gir, git gorusmeleri yap, bir yere girdigin zaman da babana karsi dur. Hayat boyu evde oturacak halin yok ya?
Keske dediklerimi dinlesen.
cok mantıklı. bir daha öyle bir sey söylerse bitirecegim derim. belki o zaman duzelir. tesekkur ederim cok iyi fikirmis:)Yani eski sevgilinizin yaşının büyük olması onun size daha çokyettiğini düşünüp kıskanmasına sebep olabilir bu normalde,erkek adam olarak bunu bu kadar dile getirmekten utanıp rahatsız olmaması özgüvensizlikki oda düzelicek şey değil.Bence açık açık konuşun,eğer bir daha eski defterleri açarsa ilişkinize devam etmiceğinizi söyleyin.Belki işe yarar.
ahhhh inşallah bir ortasını bulurumOyumu bu secenekten yana kullaniyorum.
keşke keşke keşke3. ve normal bir tane bulsanız? :)
önce bundan ayrılmakla başlayın o zaman. hayat zaten çok kısa zaten çok zor bir de üstüne zorlaştıran dahada çekilmez hale getiren bir adamla en güzel yılları harcamak neden?keşke keşke keşke
katlanamayacağımı biliyorumBen direkt soruna cevap vereyim.. Kıskançlık da dahil olmak üzere hiçbirşeye zamanla düzelir gözüyle bakma, çünkü düzelmez. Değiştiririm değil, katlanabilirim diyorsan o kişiyle yola çık. Aksi takdirde kendini kandırırsın redvelvetcake'cim
off valla ben onunla basta arkadastık falan dertlestik diye öyle anlatmıstım. gerçi dedigimin de arkasındayım hala:) valla evlenirsem cagırırım:) bilseydim böyle olacagını bu kadar ayrıntılı anlatmazdımhata sende eski sevgılım soyle eskı sevgılım boyle onu dugunume cagırırım falan dıyerek adamı manyak etmişsin
sen kendını onu yerıne koy hoslandıgın biri sana boyle soyleseydı ne hissederdin gerci sen bu adamdan da hoslanmıyosun oyle bı sorun var ortadaoff valla ben onunla basta arkadastık falan dertlestik diye öyle anlatmıstım. gerçi dedigimin de arkasındayım hala:) valla evlenirsem cagırırım:) bilseydim böyle olacagını bu kadar ayrıntılı anlatmazdım