Aşırı kıskançlik takıntı ruh hastalığı..

Hep adamlar niye kadinlar değil acaba merak ediyorum bu konuyu birazda adamlar bizi düşünsün
Hep adamlar niye kadinlar değil acaba merak ediyorum bu konuyu birazda adamlar bizi düşünsün
Erkekler ve kadınlar fıtratı gereği böyledir. Erkeklere güvenmiyor izlenimi verince gerçekten de o hatayı yapıyor. Erkeklerin aldatma nedenlerine bilimsel olarak verileri araştırın isterseniz ben demiyorum yani bunları.

Kadınlarda nedense kıskanılınca hoşlanıyor. Hepsi değil tabi. Ben hoşlanmam ama benim tanıdığım bir kadının kocası perdeyi bile açtırmiyor bir keresinde balkona kilitlemiş ama kadın bu durumları memnun bir sekilde anlatıyor.

Enteresan

Anne babanızın yaşantılarından da bahsetmişsiniz ya acaba küçükken bununla ilgili aşamadığınız durum mu oldu

Iyyy iyi ki tanışmıyoruz bu ne toksikliktir ya sonradan bulma gibi. Tövbe tövbe

Ne yapmayı öneriyorsun peki
Sizin işiniz ilk önce tedavi olmak. Burdaki hanımlar size en fazla tecrübeleri doğrultusunda cevap verebilir. Bu kıskançlığı başka türlü yenemezsiniz. Kiskancliginiz hastalık derecesinde. Bunu farkeden bi hanım arkadaşınız olsa, kötü ya da iyi bi yorum yapmakta çekinir çünkü siz , her türlü muhtemelen kiskanacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…