Aşırı kıskançlik takıntı ruh hastalığı..

Valla aynısını yazacaktım, memleketteki erkeklerin hepsi az çok birbirine benziyor sankim esmerce ve sakallı Ortayaşlı abiler de zaten dayı takımı onlar da bildiğimiz dayıKonu sahibesinin kocası da ahım şahım, bulunmayan, görülmedik bir mal değildir diye düşünüyorum.

Evet adama çok âşık olmuşsun maşallah.bir kere ben de bir ilişkimde kendimi tanıyamayacak hâle gelmiştim.kıymetini bil, kendini dizginle.

Allahım evlerden ırak. Bana biri böyle birşey yapıcak, yüzüne bakmam. Heryerden engellerim, yok sayarım o derece. Adama şükredin, bunu da demem normalde. Erkeğe ne şükredeceksiniz diyen biriyim. Tedavi olun çok ciddiyim. Bu gülünecek birşey değil. Size de yazık bu kuruntularla yaşamak.

Tamam ben abartıyım ya kocamın Instagram hesabındaki kadın var mı yok mu onu da bilmiyorum bakmadım çünkü. Ama siz tedavi olmak zorundasınız. kendinize mi güvenmiyorsunuz ben anlamadım ki.

Adamı bi odaya kapatın ekmek su sadece tepsiyle. Evden çalışsın vjfjfjfjjf
Eve gelirken markete falan uğrasa kasiyerle neden konuştun falan diyor musunuz para verirken eline neden değdi falan ay bayılacam şimdi

Hepsini okumadım evlerden iraksin eşiniz sizi iyi boşanıyor ve katlanıyor seviyor gerçekten... Tedavi olmam lazım mı diye sormanız ise gerçekten üst seviye. Yazık adama ya

Alınmayın kırılmayın ama resmen ruh hastası gibi davranıyorsunuz… Eşinizin Allah yardımcısı olsun belli ki bu dünyadaki sınavı sizsiniz.

Ne sabırlı insanlar var ya. Çok üzüldüm, yazık. Size Allah şifa versin eşinizi de kurtarsın

En kısa zamanda (güvenilir işini bilen) psikolog’dan tedavi almalısınız. Kendinize de ve eşinize de yazık edeceksiniz. Sizin psiyatriye gerek yok diye umuyorum gerek duysa bile psikolog söyler. Kendiniz kabul ediyorsunuz bu demek oluyor ki bu konuyla ilgili duygularını kontrol altına almak istiyorsunuz. Kötü niyetli dediklere bakmayın öyle değilsiniz. Belli bir süreçi atlattiktan sonra daha iyi olacaksiniz şimdiden geçmiş olsun

kesinlikle tedavi olmalisiniz en yakin zamanda bir psikologa gidin boyle yaparak cok seviyorum dediginiz esinizide kendinizden sogutursunuz ve inanin bana zincirlede baglasaniz yapan her turlu yapiyor rahat olun

Kişilik uyuşmazlığından dolayı eşinize genel kişiliği anlamında güven duymuyor ve aşık olduğunuz için de böyle davranıyor olabilirsiniz. Mesela siz çok sulu şakalar yapan ya da bir olaya vereceğiniz tepki genel anlamda değişken olan bir insan değil daha tutarlı ve mesafeden hoşlanan bir yapıdaysanız, partnerin yaptığı kendiliğinden her hareket siz de güvensizlik oluşturuyor olabilir. Eşinin onca üzüldüğünü kendini yıprattığını gören bir insan da tv deki kadınlar hakkında yorum yapmasa ölmez bence. Ben kimse hakkında görsel yorum yapmam mesela bunun eksikliğini de hissetmiyorum. Ha karşımdaki yapmak istiyor ve bundan hoşlanıyorsa bu da beni sinirlendiriyorsa yolları ayırmak (çoğu insanın basit diye tanımlayabileceği) bu olay için bile geçerli benim için. Çünkü insanlar da belli özelliklere sahipse paket olarak geliyor genellikle. sonrasında benim kaldıramayacağım başka şeyler de yapma potansiyeli yüksek olabilir. Ama iki taraf için de baya eziyetli şu durumda ilişkiniz.

Söyleyebileceğim tek sey size ve sizin gibi kıskanc evli kadınlara.
Eğer esiniz bi firmanın ceosu, müdürü değilse altında en kötü bi 3 kasa bmw veya esdeğerinde araba yoksa, kolunda rolex yoksa, güzrl giyinmiyorsa, buram buram güzel kokmuyorsa bu özelliklerden en az 2 tanesi yoksa hic bi kadın bacak arasını acıp gel nolur erkeğimmm demiyor.
Hic bi kadın sıradan tiplerin pesine kolay kolay kosmuyor kancayı takmıyor
Eğer oldu ise; es kisisi yürümüstür ilk.
O yüzden lütfen rahatlayın
Evlenince kocalarınızı cok gözünüzde büyütüyorsunuz
Dısardaki kadınların umrunda bile değil.
He hem zengin hem yakısıklıdır adam, ozaman sabaha kadar uyumayın.
Ama bunlar yoksa debelenmeyin
İmza : evli kadın!

Ya hani bı söz varya onda gördüğümüz görecekler diye ödüm kopuyor diye. Bende malına mülküne yada tipine değil. Davranış biçimine ve karakterine aşık oldum zaten. Ama bazı yönlerimiz kişilik olarak uyuşmuyor doğru söylüyorsunuz. Ben mesela dışarda daha ağır kanlı olmasını isterim. Ama o dışarda evde nasılsa öyle. Gayet rahat konuşur güler espri yapar v.s

Ama bazı yönlerimiz kişilik olarak uyuşmuyor doğru söylüyorsunuz. Ben mesela dışarda daha ağır kanlı olmasını isterim. Ama o dışarda evde nasılsa öyle. Gayet rahat konuşur güler espri yapar v.s
Alıntı

Kusura bakmayın ama eşim böyle biri olsa eski eşim olurdu.. eşiniz sizden soğumadan terapi almalısınız bu kıskançlık değil başka bir boyut. Ayrıca seven insan kıskanır lafları bana çok saçma geliyor ben de eşimi seviyorum ama kıskanmıyorum tam tersi güveniyorum. Güvendiğim için eşim oldu. Aramızda kıskançlık problemi çıksa bi noluyoruz derim.

“Patolojik, yani “hastalıklı” kıskançlığın (Othello Sendromu), normal sayılabilen seviyelerdeki kıskançlığın dışında takıntılı sayılabilecek ve aşırı boyutta yaşanan kıskançlık olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum, yoğun kaybetme korkusu ve bir etken nedeniyle sevginin azalacağı sonucunda ilişkinin zarar göreceği şüphesini barındırır. Bu durum genelde çiftler arasında görülmektedir. Şizofreni ve bipolar bozukluğa sahip kişilerde bu duruma eğilim olduğu bilinmektedir. Bu kişilerde özgüven problemi, çocukluk çağı travmaları özellikle aşağılanma, terkedilme travmaları, yoğun kaybetme korkusu, çocukluk çağında ebeveynlerin hatalı tutum ve davranışları etkilidir.”

Onda gördüğünüzü baskası görmez rahat olun.
Dısardaki kadının bi adama kancayı takması icin parası malı mülkü yada cok yakısıklı olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…