Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.

Canım yapma. Bak cidden kendine zarar, biliyorum eskiden kalmış bir yara sadece seni öyle iyi anlıyorum ki.. ama herkes aynı değil, adamın seni sevdiğini değer verdiğini soyluyosun. Neden yapsın ki? Neden baksın kardeşine. Eğer bu konunun üstünden gelirsen gerçekten mutlu olursunuz, bir şekilde as bu konuyu. Destek al kendini telkin et.

Sizin durumunuz kıskançlık değil, hadsizlik ve terbiyesizlik. Ben eşime kız kardeşime mi baktın desem şu dakika boşar beni. Sen nasıl beni böyle iğrenç bir şeyle itham edersin diye. Keza eşim bana abime mi baktın dese, boşanmakla kalmaz mahkemede ağır ruh hastası olduğunu söyler oğlumu göstermem bile. Nişanlın da belli ki midesiz. Böyle iğrenç bir itham karşısında hala sizinle birlikte.

Ohaaaa ! Adamın yerinde olucam diyeceksin ki kardeşime baktın ki böyle bişey olmadığı halde bunu demişsen orda terk ederim daha da adam yeminler ediyor yazık gerçekten böyle insanlara
Tedavi varsa olun böyle insanların da ömrünü yemeyin

İlerde kocanız olacak adama,kardeşime mı baktın demeye utanmadinizmi? Kızmak için söylemiyorum..gerçekten bunu dile getirirken haya etmediniz mi? Utanç duymadinizmi? Gerçekten çok ayıp ediyorsunuz..zaten bakan biriyse evlilik gibi bir adımı atmazsiniz.ayip yahu..hayır bu adam sizle evlenince birlikte pikniğe gideceksiniz,bayramlarda gorusceksiniz,kardeşiniz belki sizde kalicak dogumunuzda filan.bu kafayla belli ki size gelemez kızcağız ama bı cekiduzen verin kendinize.

Ayni seyleri dusundum insan dusunse bile ki dusuncesi bile cok kotu nasil soylemis guvenin yoksa ayrilirsin adam senin telkinlerinle ofkenle bakmamazlik yapmaz ki yapicaksa yapar.

Sen aşmışsın zirvedesin bırak bence. Kardeşinden koskanmak nedir? Yarın o kızcağız abla sizde kalabilir miyim ya da size gelebilir miyim derse ne diyeceksin. Kocamı senden kıskanıyorum gelme mi diyeceksin? Ailen , ailesi olacak annene anne babana baba kardeşine kardeşim diyecek. Aynısını o sana yapsa abime mi bakıyorsun deseydi ne derdin? Ağzına s..ardın bence git bi tedavi gör yoksa adam arkasına bakmadan kaçar sende bu ruh hastası hallerinden kurtul. Kardeşime mi bakıyorsun demek ne demek Allah aşkına yapma

1- Adam sizin cüzdanınız değil. Lütfen arada siz de hesap ödeyin. Parasını istemeyin kendinix eşyanızı alın.
2- O bir insan, sözümden çıkmaz ne demek?
3- Kimse kimsenin tapulu malı değil. İsteyen istediği gibi gezer tozar.
4- Güvenmiyorsanız asla evlenmeyin.
5- Evlenmeyin. Bu şekilde mutsuz olacaksınız.
6- Mutlaka iyi bir psikologla seanslara başlamalısınız.
7- Asla kimseyi dinleyeceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…