Şimdi sana harika bir tavsiye vericem. Bunu kabullenirsen sorun morun kalmaz. Dışardaki o güzel kızlar var ya heh işte onlar senin sevgilinin üstüne atlamak için yarışmıyorlar.
bence senin psikoterapiye ihtiyacın var. Eğer çalışıyorsan biraz kıyacaksın ve gideceksin. Çünkü bu durum senin hayatını etkiliyor. Yani hayatında önemli bir yer edinmiş ve olumsuzluklarıyla hayatını gelecekyeki hayatını da mahvetmeye aday. Bildiğim bir terapist var istersen numarasını verim bi görüş.
bence senin psikoterapiye ihtiyacın var. Eğer çalışıyorsan biraz kıyacaksın ve gideceksin. Çünkü bu durum senin hayatını etkiliyor. Yani hayatında önemli bir yer edinmiş ve olumsuzluklarıyla hayatını gelecekyeki hayatını da mahvetmeye aday. Bildiğim bir terapist var istersen numarasını verim bi görüş.
iyi psikologlar 300tl seansı nasıl gideyim bilmiyorum
düğün yapıcam babamdan yardım yok kendim halletmem lazım her şeyi
açıkçası zamandan çok durumum da müsait değil
iyi psikologlar 300tl seansı nasıl gideyim bilmiyorum
düğün yapıcam babamdan yardım yok kendim halletmem lazım her şeyi
açıkçası zamandan çok durumum da müsait değil
Gerçekten seansına 300 tl çok para. Uygun fiyatlı psikoterapistler de var. Seansı 120- 150 tl arası belki uygun bi zamanda gidebilirsin. Tanıdğım var istersen bilgilerini verebilirim. Allah yardımcın olsun düğün telaşı da zor. Aynı zamanda tatlı da bir telaş