- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
-
- Konu Sahibi kucukpiraye
vede attığı konum benim evimin konumu :/ delirdi iyice yaUuuvv, başına iş getirmeden biraz yavaşlamalı bence. Hele internetten tanıştığı adamlara konum atmak ne?
Üçüncü sayfa haberlerini bir göster bence, iki gün önce okudum, adamın biri kızı feci bir şekilde öldürmüş.
Herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor da bela her yerde, gözünü açsın kocaman kadın bir de 15 yaşında gibi davranmayı acilen bırakmalı.
Ovvv bu daha feci. Hadi kendini tehlikeye atıyorsun da etrafındakilerin suçu ne?vede attığı konum benim evimin konumu :/ delirdi iyice ya
ay valla fake değilim iki gözüm önüme aksınki.. ilk konum bu ama daha çok derdim açıcam sırayla merak etmeyin
Fake misin dogru soyle.
ay valla fake değilim iki gözüm önüme aksınki.. ilk konum bu ama daha çok derdim açıcam sırayla merak etmeyin
of benimkide bilirdi benim böyle şeylerden haz etmeyeceğimi ama nasıl olduda böyle düşüncesizlik yaptı bilmiyorum..zaten kızın son zamanlarda giyimi tavırları hareketleri konuştuğu konular herşey değişti...Kusura bakmayında benim en yakın arkadaşım, hiç tanımadığı adama benim evimin konumunun atılamayacağını biliyordur.Ya da bana değer veriyor ve böyle birşey yapmaz mı diyeyim ne diyeyim
benimde hormonlarım var ama yaa bana neden olmuyo böyle, belki o yüzden hak veremiyorum..hiç ihtiyacım gibi olmadıSiz bu kızı everin.Cinsellik de ihtiyac,hormonlar depar atıyor. Disavurmus resmen, kendisine zarar. Bir şekilde normallesmeli, ama kendi bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa sizin yapabileceğiniz tek şey hihi diyerek dinlemek o kadar.
Onda fazla salgılanıyor demekkibenimde hormonlarım var ama yaa bana neden olmuyo böyle, belki o yüzden hak veremiyorum..hiç ihtiyacım gibi olmadıayrıca bende artık everilmesini istiyorum ama böyle davrandıkça daha çok evlenemiyoki
evet ailesi çok dağınık..babası yıllar önce annesini aldatıp ayrılıp başka kadınla evlenmiş. annesi sırf zengin diye bir adamla imam nikahlı beraber yaşıyor, kardeşininde benzer şeyler var işte başında..ama arkadaşımı tanıyordum yani..geçen yıl nişandan döndü. nişanlandığı kişiyle 5 yıldır beraberdi zaten...hani 1 yıldır hayatında birileri oldu yine ama daha sakindi..olursa oluyodu olmazsa olmuyodu..bu derece her oturduğumuz yerde garip hareketlere girip dışarı çıkmayı erkek tavlamak olarak gören biri değildi..ayrıca bir tanede yetmiyor..birçok kişiyle flörtleşiyor. bu sevgili arama işini seviyesizce yapıp yanındayken benide aşırı rahatsız ve huzursuz ediyor artık..normale binmezse görüşmek istemiyorum..cidden çok sinirlendim..ama çokta yakın bir arkadaşım dostum ve çok fazla paylaşımımız var..böylede kesmek istemiyorum ama nolcekkOnda fazla salgılanıyor demekkiİşin şakası tabii de. Belki bir sorunu vardır,sonradan böyle olduysa ne bileyim çok garip. Benim ilkokulda n böyle bir arkadaşım vardı. Onun babası üveydi,annesi de coook rahat yetiştirmiş gibiydi. Bilemem tabii içini ama bize yansıyan öyleydi. Sonra liseyi yarıda bırakıp kendinden bayağı büyük zengin biriyle evlendi. Sonra ne oldu bilemiyorum,koptum ben çünkü. Ailesi ilgilenmiyor mu ? Bu tarz insanlarda aile içerisinde ahlaksızca durumlar olduğunu düşünürüm. Babası ,annesini defalarca aldatmış olabilir, babası sapik olabilir gibi i şeyler. Siz kendinizi korumaya bakın tabii de ,onun için sadece neden böyle davrandigiyla ilgili bir psikologa gitmesini salık verebilirsiniz. Bence daha da sizin onun için yapabileceğiniz bir şey yok gibi