aşırı aranan en yakın arkadaş

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
neredeyse 10 yıllık bir arkadaşım var..çok yakınız hem çok zor zamanlarımda hem en mutlu zamanlarımda yanımda oldu. Yeri geldi derdimi anlatırken ağladı benim yerime, yeri geldi mutluluğumdan bahsederken mutluluk doldu. Güzel bir arkadaşlığımız var...

Fakat;
-Son zamanlarda çok arsız mı diyeyim çok azgın mı diyeyim :/ öyle davranıyor. Birkaç kişi ile aynı anda flört ediyor. Bu kişileri hiç sosyo-ekonomik durumu dış görünüşü falan gibi özelliklerle elemiyor. Kim ona ilgi gösterse o iki katı adım atıp flörte başlıyor, adam seçmiyor. Atıyorum her bayana gidiyordur faceden asılan adam mesajı. Bu hepsine cevap verip karşılık veriyor. bir kuaför saçlarınıza iltifat ediyordur, bu hemen benden hoşlandı resmen bu diyo buluyo internetten o kuaförü flörte başlıyo.
- Sokağa çıkıyoruz, yakışıklı birini görünce beni çekiştiriyor takip etmek için oğlanı..yada bir kafeye oturuyoruz, ikimizide rezil edecek kadar, oturduğumuz yerde ki tüm erkeklerle bakışıyor asla banada konsantre olamıyor. Ama bakarkende bi garip şekillere giriyor, kendince seksi bakış atıyor. Ama aradan bi tanesini seçip bile değil, hepsine bakıyo kesiyo. Tabi çevre masalar da bize bakıp gülüşüyo, yada kızdan cesaret alıp masamıza kadar geliyorlar..ya diyorum deli gibi baksan nolcak, yada biz sokaktaki adamı takip etsek nolcak, böyle olurmu bu işler nerden çıktı şimdi,niye herkesin peşine gidiyoruz..yok bi kulağından girip diğerinden çıkıyo
- bi 5 gün benim evimde misafirdi, onu her dışarı çıkarmamda aynı mübadeleleri atlattım. Dışarı çıkarken bu soğukta o kadar açık ve seksepalitesi yüksek şeyler giydiki, ben utandım sokakta yürürken onun yerine.. Her gittiğimiz yerde rezil oldum ve bir daha uzun süre gidemeyeceğim oralara.
Ayrıca yaşadığım şehirde tek başıma yaşıyor ve çalışıyorum. Bu arkadaşım, bende kaldığı 5 gün içerisinde internetten ve kafeden tanıştığı 2 ayrı kişiyle buluştu ve bi tanesiyle buluşurken telefonundan konum atmış evdeyken bunu alsın evden diye..Çokkk sinirlendim bunada.

şimdi ben 25 yaşındayım o ise 30 yaşında. Evlenmeyi çok istiyo. Ama kimseyede evlenilecek bir kız gibi yaklaşmıyo. Ben bile dışarda onun yanındayken utanıyorum erkekler hele hiç o gözle bakmıyor. Sonrada arkadaşım çok üzülüyor. Onun bu halleri yüzünden bende çok rahatsız oluyorum, ne kadar uyarıp anlatmaya çalışsamda pek tınlamıyor.Çok değişti. O bu hallere devam ederken arkadaşlığımı sürdürmek istemiyorum artık çünkü bu erkek sevdası yüzünden beni de ateşe atıyor bazen,beni de zor durumda bırakıyor, ve zarar veriyor. Ama birbirimizinde çok ekmeğini yedik çok hakkımız var çok güzel anılarımızda var. Tak diye kesip atamıyorum.
Ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim nasıl anlatabilirim? ben bunları sorun ederek yanlışmı yapıyorum bilmiyorum? :/ tavsiyelerinizi bekliyorum.
Biliyorum belki siz bunda dert olacak ne var diyosunuzdur ama 5 gün boyunca sinir krizi geçirmenin eşiğine geldim ben sürekli. Ama ne bas git burdan diye kovabilirdim, nede kavga çıkarabilirdim.Sabrettim sadece o günlerde

Uuuvv, başına iş getirmeden biraz yavaşlamalı bence. Hele internetten tanıştığı adamlara konum atmak ne?
Üçüncü sayfa haberlerini bir göster bence, iki gün önce okudum, adamın biri kızı feci bir şekilde öldürmüş.
Herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor da bela her yerde, gözünü açsın kocaman kadın bir de 15 yaşında gibi davranmayı acilen bırakmalı.

vede attığı konum benim evimin konumu :/ delirdi iyice ya

Arkadasiniz iyice abartmis. Eger size kırılmasını göze aliyorsaniz ve gercekten arkadasinizi seviyorsaniz sert bi dille uyarin. Yine de duzelmezse yavas yavas uzaklasin.
Yaptigi hareketlerin cok itici oldugundan, boyle devam ederse hic bi zman dogru duzgun bi iliskisi olamayacagindan bahsedin mesela.

İletişimi kesmek varken hayatına ekşın mı arıyorsun? Ya da çok mu boş zamanın var?

İlk başlarda ergen sandım 30 yaşı görünce aha beyle oldum. Gözüm seğiriyor şu an.

Turşu psikolojisi diyoruz biz buna şekerim. O yüzden sayfalarca yazıyoruz evlenmeyen kadın eksik değildir, evliliği hedefiniz haline getirmeyin diye ama ne fayda.
Sen kendine dikkat et, arkadaşın için artık çok geç.

ya alla allah neden böyle oldu acaba? kötü bir terk edilme mi yaşadı? karşısına düzgün biri çıksa bırakır bu halleri de işte.

biraz sabretseniz. dost kolay bulunmuyor

Aynı şeyleri bizim kız da yapıyor...sabaha kadar çığlıklar,yerlerde sürünmeler...canımdan bezdim :)
Yarın kısırlaştırıcam nasipse...herşey normale döner dedi veteriner

Kusura bakmayında benim en yakın arkadaşım, hiç tanımadığı adama benim evimin konumunun atılamayacağını biliyordur.Ya da bana değer veriyor ve böyle birşey yapmaz mı diyeyim ne diyeyim

Siz bu kızı everin. Cinsellik de ihtiyac,hormonlar depar atıyor. Disavurmus resmen, kendisine zarar. Bir şekilde normallesmeli, ama kendi bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa sizin yapabileceğiniz tek şey hihi diyerek dinlemek o kadar.

Kusura bakmayında benim en yakın arkadaşım, hiç tanımadığı adama benim evimin konumunun atılamayacağını biliyordur.Ya da bana değer veriyor ve böyle birşey yapmaz mı diyeyim ne diyeyim
of benimkide bilirdi benim böyle şeylerden haz etmeyeceğimi ama nasıl olduda böyle düşüncesizlik yaptı bilmiyorum..zaten kızın son zamanlarda giyimi tavırları hareketleri konuştuğu konular herşey değişti...
ben çok tedirgin oldum o hareketinden..Çocuk bunu sen nerdeysen ordan alıyım demiş buda konum atmış direk..banada 'konum attım beni gelip alcak' dedi..konum atmayaydın iyiydi dedim aynen böyle. niye aman nolcak dedi..iyice alev çıktı kulaklarımdan..bide görüştüğü çocuklarda iyice at hırsızı tipli neydüğü belirsiz .daha bi tedirgin edici yani .cidden sen beğendinmi şimdi bunu diyorum.beğenmiş :/ herkesi beğeniyo zaten.. bir giyindi her çıkışımızda(tam kalça altı biten mini etek topuklu ayakkabı gibi :/ ) önce üşüceksin müşüceksin diye değiştirtmeye çalıştım (çünkü peşimize takılmayan laf atmayan kalmıcak rahat edemicez biliyorum)... 'kızzııııııım erkekler böyle seksi giyenleri beğeniyomuş ben bunu anladıııııım' dedi..

benimde hormonlarım var ama yaa bana neden olmuyo böyle, belki o yüzden hak veremiyorum..hiç ihtiyacım gibi olmadı ayrıca bende artık everilmesini istiyorum ama böyle davrandıkça daha çok evlenemiyoki

benimde hormonlarım var ama yaa bana neden olmuyo böyle, belki o yüzden hak veremiyorum..hiç ihtiyacım gibi olmadı ayrıca bende artık everilmesini istiyorum ama böyle davrandıkça daha çok evlenemiyoki
Onda fazla salgılanıyor demekki İşin şakası tabii de. Belki bir sorunu vardır,sonradan böyle olduysa ne bileyim çok garip. Benim ilkokulda n böyle bir arkadaşım vardı. Onun babası üveydi,annesi de coook rahat yetiştirmiş gibiydi. Bilemem tabii içini ama bize yansıyan öyleydi. Sonra liseyi yarıda bırakıp kendinden bayağı büyük zengin biriyle evlendi. Sonra ne oldu bilemiyorum,koptum ben çünkü. Ailesi ilgilenmiyor mu ? Bu tarz insanlarda aile içerisinde ahlaksızca durumlar olduğunu düşünürüm. Babası ,annesini defalarca aldatmış olabilir, babası sapik olabilir gibi i şeyler. Siz kendinizi korumaya bakın tabii de ,onun için sadece neden böyle davrandigiyla ilgili bir psikologa gitmesini salık verebilirsiniz. Bence daha da sizin onun için yapabileceğiniz bir şey yok gibi

evet ailesi çok dağınık..babası yıllar önce annesini aldatıp ayrılıp başka kadınla evlenmiş. annesi sırf zengin diye bir adamla imam nikahlı beraber yaşıyor, kardeşininde benzer şeyler var işte başında..ama arkadaşımı tanıyordum yani..geçen yıl nişandan döndü. nişanlandığı kişiyle 5 yıldır beraberdi zaten...hani 1 yıldır hayatında birileri oldu yine ama daha sakindi..olursa oluyodu olmazsa olmuyodu..bu derece her oturduğumuz yerde garip hareketlere girip dışarı çıkmayı erkek tavlamak olarak gören biri değildi..ayrıca bir tanede yetmiyor..birçok kişiyle flörtleşiyor. bu sevgili arama işini seviyesizce yapıp yanındayken benide aşırı rahatsız ve huzursuz ediyor artık..normale binmezse görüşmek istemiyorum..cidden çok sinirlendim..ama çokta yakın bir arkadaşım dostum ve çok fazla paylaşımımız var..böylede kesmek istemiyorum ama nolcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…