- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 32
- Konu Sahibi kucukpiraye
Bence sen bir ablalık yap, yaşın daha küçük olsa da ona göre. Psikolojisi iyi değil belliki. Bence al karşına otur konuş,hatta mümkünse ev gibi bir yerde olunki bagris cigris olabilir. Bak dışarıdan böyle görünüyor Sun,sen bu değilsin kendine gel gibi artık ağzıma ngeliyorsa tokat gibi çarp yüzüne. Belki anlar hatasını, özür diler normalleşir. Diğer ihtimal sana, sen kim oluyorsun gibi cikisip kavgaya götürebilir, ama bu konuşmayı hiç yapmasan zaten yine ilişkiniz kopacak. Bence denemeye değer. Buarada benim de aynı yaşta arkadaşım var. O da dikkat çekici giyinmiyor ama istiyor tabii hayatında birisinin olmasını. Tasvip etmedigim davranışları var, ben söylüyorum söylerken seni sevmesem asla soylemem,değerli olmasan çeneni yormam ,isim mı yok senin için vakit harcıyorum yapma bak şunları vs gibi konuşunca anlıyor. Azcik pohpohlamak lazım bir de. Bak fıstık gibi kızsın,şunu şöyle yapmasan kimler koşar peşinden, bir bak aynaya senin layigin bu adam mı ya vs demek gibi . İnşallah okumuyordur,benim arkadaşım bu yazdıklarımı. Canım selam, çok seviyorum seni ,hepsi gerçek düşüncelerimin okuyorsanevet ailesi çok dağınık..babası yıllar önce annesini aldatıp ayrılıp başka kadınla evlenmiş. annesi sırf zengin diye bir adamla imam nikahlı beraber yaşıyor, kardeşininde benzer şeyler var işte başında..ama arkadaşımı tanıyordum yani..geçen yıl nişandan döndü. nişanlandığı kişiyle 5 yıldır beraberdi zaten...hani 1 yıldır hayatında birileri oldu yine ama daha sakindi..olursa oluyodu olmazsa olmuyodu..bu derece her oturduğumuz yerde garip hareketlere girip dışarı çıkmayı erkek tavlamak olarak gören biri değildi..ayrıca bir tanede yetmiyor..birçok kişiyle flörtleşiyor. bu sevgili arama işini seviyesizce yapıp yanındayken benide aşırı rahatsız ve huzursuz ediyor artık..normale binmezse görüşmek istemiyorum..cidden çok sinirlendim..ama çokta yakın bir arkadaşım dostum ve çok fazla paylaşımımız var..böylede kesmek istemiyorum ama nolcekk