aşırı aranan en yakın arkadaş

evet ailesi çok dağınık..babası yıllar önce annesini aldatıp ayrılıp başka kadınla evlenmiş. annesi sırf zengin diye bir adamla imam nikahlı beraber yaşıyor, kardeşininde benzer şeyler var işte başında..ama arkadaşımı tanıyordum yani..geçen yıl nişandan döndü. nişanlandığı kişiyle 5 yıldır beraberdi zaten...hani 1 yıldır hayatında birileri oldu yine ama daha sakindi..olursa oluyodu olmazsa olmuyodu..bu derece her oturduğumuz yerde garip hareketlere girip dışarı çıkmayı erkek tavlamak olarak gören biri değildi..ayrıca bir tanede yetmiyor..birçok kişiyle flörtleşiyor. bu sevgili arama işini seviyesizce yapıp yanındayken benide aşırı rahatsız ve huzursuz ediyor artık..normale binmezse görüşmek istemiyorum..cidden çok sinirlendim..ama çokta yakın bir arkadaşım dostum ve çok fazla paylaşımımız var..böylede kesmek istemiyorum ama nolcekk:deli:
Bence sen bir ablalık yap, yaşın daha küçük olsa da ona göre. Psikolojisi iyi değil belliki. Bence al karşına otur konuş,hatta mümkünse ev gibi bir yerde olunki bagris cigris olabilir. Bak dışarıdan böyle görünüyor Sun,sen bu değilsin kendine gel gibi artık ağzıma ngeliyorsa tokat gibi çarp yüzüne. Belki anlar hatasını, özür diler normalleşir. Diğer ihtimal sana, sen kim oluyorsun gibi cikisip kavgaya götürebilir, ama bu konuşmayı hiç yapmasan zaten yine ilişkiniz kopacak. Bence denemeye değer. Buarada benim de aynı yaşta arkadaşım var. O da dikkat çekici giyinmiyor ama istiyor tabii hayatında birisinin olmasını. Tasvip etmedigim davranışları var, ben söylüyorum söylerken seni sevmesem asla soylemem,değerli olmasan çeneni yormam ,isim mı yok senin için vakit harcıyorum yapma bak şunları vs gibi konuşunca anlıyor. Azcik pohpohlamak lazım bir de. Bak fıstık gibi kızsın,şunu şöyle yapmasan kimler koşar peşinden, bir bak aynaya senin layigin bu adam mı ya vs demek gibi . İnşallah okumuyordur,benim arkadaşım bu yazdıklarımı:halay:. Canım selam, çok seviyorum seni ,hepsi gerçek düşüncelerimin okuyorsan :KK15:

Acil sevgili yap en kıskancından. Sevgilisi olan birini böyle ateşe atamaz sonuçta başına bela açar. Ya da varmış gibi davran :halay: böyle şeylere çok kızıyo falan de ne biliyim. Böyle davranırsa senle görüşmesinin sıkıntıya girceğini bilsin. Hoş bi yöntem değil ama yüz yüze de ters şekilde söyleyemiyorsun ayıp olur yanlış anlar diye.

of benimkide bilirdi benim böyle şeylerden haz etmeyeceğimi ama nasıl olduda böyle düşüncesizlik yaptı bilmiyorum..zaten kızın son zamanlarda giyimi tavırları hareketleri konuştuğu konular herşey değişti...
ben çok tedirgin oldum o hareketinden..Çocuk bunu sen nerdeysen ordan alıyım demiş buda konum atmış direk..banada 'konum attım beni gelip alcak' dedi..konum atmayaydın iyiydi dedim aynen böyle. niye aman nolcak dedi..iyice alev çıktı kulaklarımdan..bide görüştüğü çocuklarda iyice at hırsızı tipli neydüğü belirsiz .daha bi tedirgin edici yani .cidden sen beğendinmi şimdi bunu diyorum.beğenmiş :/ herkesi beğeniyo zaten.. bir giyindi her çıkışımızda(tam kalça altı biten mini etek topuklu ayakkabı gibi :/ ) önce üşüceksin müşüceksin diye değiştirtmeye çalıştım (çünkü peşimize takılmayan laf atmayan kalmıcak rahat edemicez biliyorum)... 'kızzııııııım erkekler böyle seksi giyenleri beğeniyomuş ben bunu anladıııııım' dedi..

Kusura bakmayında yani:kusmuk:

Bence siz arkadaşlıģınızı gözden geçirin. Bana kalsa ben keserim de , siz yapmazsınız belli.
Mevzu azgınlığı falan değil, size karşı sorumsuz tavırları
Sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor:işsiz:

Kızışma dönemindedir annesi bir veteriner ile görüştünüz mü belki faydasi dokunur? :KK70:

Ya Zaten dostluğa inanan biri değilim
Seni bu kadar zor duruma sokan birini hâlâ düzeltmeye çalışma
Başına bi iş gelir Allah korusun
Uzaklaş

Ben kım olursa olsun yanlısını gordum mu dırek ıletısımı keserım

Evlenmek istiyor evlenemiyor ha. Birisi ona erkeklerin her onune gelenle kur yapan biriyle evlenmek istemeyecegini soylesin. Onun yolu evlilige degil baska bir yere dogru gidiyor.

X