Asilem yeni foto ekledi kızlar,haydi albüme:)))

kıss çok güzel bi burun olmuş fındık gibi çok yakışmışşşşşşşşşşş zemuszemus

asilemmm harika burnunn maşallahh maşalllaaaahhhh yaa cok begendımmm sanırım malatya yolu gözüktü bana inş benımde böyle burnum olurrr:=)))

asilemmm harika burnunn maşallahh maşalllaaaahhhh yaa cok begendımmm sanırım malatya yolu gözüktü bana inş benımde böyle burnum olurrr:=)))

canım benim çok teşekkürler.beğenmene sevindim.darısı daha güzeli hatta senin olsun:))zemuszemusopuyorumnanaktan

asilem kabul ettiğin için teşekkür ederim, belki yazmışsındır foruma ama bulamadım şimdi heyecandan:) kimdi burnunu yapan doktor? ben de aynısından istiyoruuuum :) gerçekten harika olmuş inanılmaz doğal ayrıca. güle güle kullan.

malatyada bilge türk bilen ben cevap yazım dediimm sende ist sın keşke burda olsa daha kolay oclaktı bizim için:=))))

malatyada bilge türk bilen ben cevap yazım dediimm sende ist sın keşke burda olsa daha kolay oclaktı bizim için:=))))

cnm uçaga binip gelin nevarkiii sonucta bi ömür kulancaksınız demi ama:)
bugun sabah siirtten arkadaşım aradııı benim burnu arkadaşı çok begenmiş resimlerimi görmüşş malatyaya gelip amelyt olcak bu sıralaraklinialirimsmilesiirt 9 saat sürüyor ve uçak falanda yok malatyaya..yanii batıda olanlar için bi uçaga bakar buraya gelmek a.s.

teşekkür ederim, ben özel mesaj yazamıyorum post sayım yeterli olmadıgı için bu arada. yok şimdi oraya gelmek olmaz, zaten stresli bir iş benim için, yol stresi eklenirse bir de işim zor olur :)

teşekkür ederim, ben özel mesaj yazamıyorum post sayım yeterli olmadıgı için bu arada. yok şimdi oraya gelmek olmaz, zaten stresli bir iş benim için, yol stresi eklenirse bir de işim zor olur :)

valla benn öyle güzel bı burnum oalcagını bilsemmm giderımmmmmm koşa koşa ayaklarımm k.ç... vura vuraa:=))))))))))))))))))))):dance:

evet bi de ameliyat bu giriceksin çıkıcaksın yanında ebeveynini görmek ister insan. zaten ben küçüğüm izin vermezler ki gamyoncuiremsu

asilem kabul ettiğin için teşekkür ederim, belki yazmışsındır foruma ama bulamadım şimdi heyecandan:) kimdi burnunu yapan doktor? ben de aynısından istiyoruuuum :) gerçekten harika olmuş inanılmaz doğal ayrıca. güle güle kullan.

canım benim rica ederim.Ayrıca teşekkür ederim güzel yorumların için:))gerçekten tüm kalbimle diliyorum daha güzeli inş.senin olur.Arkadaşlar cevap yazmış zaten sağolsunlar:))Bilge türk bilen yaptı ameliyatımı canım...opuyorumnanaktan

ben forumda yokken durumu idare ettiğin için sağol tatlım:))valla burası öyle bir yerki herkes biliyor kim kime ameliyat oldu.Arkadaşa cevap verdiğin için sağol canım.En azından ben gelinceye kadar merakını gidermişsin...:))

X