benide ekleyebilir misin canım çok merak ettim:)
ekledim canım,yorumlarını bekliyorum:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekleyebilir misin canım çok merak ettim:)
benide eklermısın cok merak etttım:)=))
kıss çok güzel bi burun olmuş fındık gibi çok yakışmışşşşşşşşşşş zemuszemus
teşekkürler arım,balım,peteğim:))
ben de görmek istiyorum nolur :)
asilemmm harika burnunn maşallahh maşalllaaaahhhh yaa cok begendımmm sanırım malatya yolu gözüktü bana inş benımde böyle burnum olurrr:=)))
malatyada bilge türk bilen ben cevap yazım dediimm sende ist sın keşke burda olsa daha kolay oclaktı bizim için:=))))
malatyada bilge türk bilen ben cevap yazım dediimm sende ist sın keşke burda olsa daha kolay oclaktı bizim için:=))))
teşekkür ederim, ben özel mesaj yazamıyorum post sayım yeterli olmadıgı için bu arada. yok şimdi oraya gelmek olmaz, zaten stresli bir iş benim için, yol stresi eklenirse bir de işim zor olur :)
asilem kabul ettiğin için teşekkür ederim, belki yazmışsındır foruma ama bulamadım şimdi heyecandan:) kimdi burnunu yapan doktor? ben de aynısından istiyoruuuum :) gerçekten harika olmuş inanılmaz doğal ayrıca. güle güle kullan.