Asilem yeni foto ekledi kızlar,haydi albüme:)))

evet bi de ameliyat bu giriceksin çıkıcaksın yanında ebeveynini görmek ister insan. zaten ben küçüğüm izin vermezler ki gamyoncuiremsu

valla canım ben ameliyat olduğumda başka şehirden bir arkadaş da ameliyat olmuştu.Doktora söyleyip bir hafta hastane de kalmasına izin vermişlerdi.yani söylerseniz size de yatış gösterirler.Kalırsınız bir hafta.Tabi uygun oteller ya da öğretmen evi tarzı yerler var.Sonuçta başka doktorlar milyar paraya yapıyor ameliyatı.Bizim doktor kuruş para almıyor.Çok para ödeyeceğinize onun dörtte biri kadarını otele verin derim ben.Tabi ki Bilge beye karar verdiyseniz.Ayrıca canım kaç yaşındasın ki küçüğüm demişsin:))

ben forumda yokken durumu idare ettiğin için sağol tatlım:))valla burası öyle bir yerki herkes biliyor kim kime ameliyat oldu.Arkadaşa cevap verdiğin için sağol canım.En azından ben gelinceye kadar merakını gidermişsin...:))

ben gündüzleri burdayımm oyüzden cevaplarımm:=)))))))))) herkezi kendım gıbı zannedıyorum meraklıı oyuzden yazimm dedimm :=))))sositososito

cnm uçaga binip gelin nevarkiii sonucta bi ömür kulancaksınız demi ama:)
bugun sabah siirtten arkadaşım aradııı benim burnu arkadaşı çok begenmiş resimlerimi görmüşş malatyaya gelip amelyt olcak bu sıralaraklinialirimsmilesiirt 9 saat sürüyor ve uçak falanda yok malatyaya..yanii batıda olanlar için bi uçaga bakar buraya gelmek a.s.

aynen öylee ...hem gezmiş görmüş olrumm:=)a.s

asilem cim bilge beye bu forumda başka amelıyat olan kım varr nem ve sen gordum başka olan varmıı acaba?

ben gündüzleri burdayımm oyüzden cevaplarımm:=)))))))))) herkezi kendım gıbı zannedıyorum meraklıı oyuzden yazimm dedimm :=))))sositososito

teşekkür ederim canım ya:)Valla ben yoğunum.Öğretmen olduğum için çok fazla gündüzleri giremiyorum.Okulda da zaman olmuyor girmek için.ancak akşamları yarım saat girebilirsem giriyorum:))Sen idare et durumu:))zemuszemusopuyorumnanaktan

asilem cim bilge beye bu forumda başka amelıyat olan kım varr nem ve sen gordum başka olan varmıı acaba?

canım daha önce bilge beye ameliyat olan iki kişi daha vardı bu forumda.Çünkü ben bundan yaklaşık 7 ay önce bu foruma yeni üyeyken yazmıştım.Araştırıyordum malatya da ameliyat olanları.Bilge beye ameliyat olupta çok memnun olduğunu söyleyen,herkesin görünce çok doğal diye tabir ettiğini söyleyen iki arkadaşımız vardı.Şimdi rumuzlarını hatırlamıyorum.Çünkü kayıplara karıştılar.Hiç foruma girmiyorlar.Yani onlarda gayet hallerinden memnunlardı.O zaman msj yazmıştım beni bilgilendirsinler diye.Ama bir daha rastlamadım onlara.Sanki ELFİN di biri.Karıştırıyor da olabilirim.sırnaşık şey

X