valla benn öyle güzel bı burnum oalcagını bilsemmm giderımmmmmm koşa koşa ayaklarımm k.ç... vura vuraa:=))))))))))))))))))))):dance:
ayyyyyy mehfil alemsin kızzzzzz:))gece gece beni güldürdünsırnaşık şey:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benn öyle güzel bı burnum oalcagını bilsemmm giderımmmmmm koşa koşa ayaklarımm k.ç... vura vuraa:=))))))))))))))))))))):dance:
evet bi de ameliyat bu giriceksin çıkıcaksın yanında ebeveynini görmek ister insan. zaten ben küçüğüm izin vermezler ki gamyoncuiremsu
ben forumda yokken durumu idare ettiğin için sağol tatlım:))valla burası öyle bir yerki herkes biliyor kim kime ameliyat oldu.Arkadaşa cevap verdiğin için sağol canım.En azından ben gelinceye kadar merakını gidermişsin...:))
cnm uçaga binip gelin nevarkiii sonucta bi ömür kulancaksınız demi ama:)
bugun sabah siirtten arkadaşım aradııı benim burnu arkadaşı çok begenmiş resimlerimi görmüşş malatyaya gelip amelyt olcak bu sıralaraklinialirimsmilesiirt 9 saat sürüyor ve uçak falanda yok malatyaya..yanii batıda olanlar için bi uçaga bakar buraya gelmek a.s.
asilem cim bilge beye bu forumda başka amelıyat olan kım varr nem ve sen gordum başka olan varmıı acaba?
nem sabırsızlıkla bekliyommmmm :))))
neden albüm görünmüyor canım ben mi göremiyorum
ben gündüzleri burdayımm oyüzden cevaplarımm:=)))))))))) herkezi kendım gıbı zannedıyorum meraklıı oyuzden yazimm dedimm :=))))sositososito
asilem cim bilge beye bu forumda başka amelıyat olan kım varr nem ve sen gordum başka olan varmıı acaba?
nem sabırsızlıkla bekliyommmmm :))))
kızlarrrrrr 1 hafta sonra tammmmmmmm 3 aylık oluyor burnum.yeni fotolar "2,5 aylık burnum "albümünde.yorumlarınızı bekliyorum:))
haniiimisss ben niye göremiyom albümünüüüüüü merak ettik daaa:çok üzgünüm:
asilem cok guzel olmus burnun kime yaptirmisdin sen ???vereliniortak
tşkkür ederim cnmcanım arkadaş listemde olmadığın için albüm gözükmüyor:)))Şimdi ekliyorum seni..
asilem cok guzel olmus burnun kime yaptirmisdin sen ???vereliniortak