Asilem yeni foto ekledi kızlar,haydi albüme:)))

fotoğraflarına baktım şişliklerin epey inmiş oturmaya başlamış burnun çok güzel, nasıl yakışmış:)
hokka gibi maşallah

ben de görmek istiyorum ama bir şey göremiyorum..merak ta ediyorum..arkadaş teklifi de yollayamıyoruz vala bilmiyorum sizin fotoları görmek için başka ne gibi yöntemlere başvurmam lazım? :))

asilem zaten ben doktorun tarzınıda beğendim güle güle kullan valla gayette güzel :)

Bence burnun çok doğal ve güzel olmuş, maşallah :) Umarım herkes senin gibi istediği burna sahip olur ve kimse hayal kırıklığı yaşamaz.Bu arada senin burun içi şisliklerin geçti mi? Geçtiyse ne zaman geçti?

kız cadilar sizin sayenizde malatya'da estetik turizmi patlak verecek :))))nüfus alıp basını gitcek haberiniz olsun :))) asilemcim tek tek baktım resimlerine her zaman ki gibi müthiş, kavisi, kalkıklıgı onden yandan vs her acidan cok ama cok guzel:) :nazar:

teşekkür ederim canım.bak gör senin bandajlar açılsın seninki de çokkkkkk güzel olacak.sen zaten güzelsin.burnunla daha da süper olacaksın canım.çokkkkkkkkkkk sağol tatlım yorumların beni utandırıyor:))

kız cadilar sizin sayenizde Malatya'da estetik turizmi patlak verecek :))))nüfus alıp basını gitcek haberiniz olsun :))) Asilemcim tek tek baktım resimlerine her zaman ki gibi müthiş, kavisi, kalkıklıgı onden yandan vs her acidan cok ama cok guzel:) :nazar:

canımmmmmm benim çokkkkkkkkkk teşekkürler...opuyorumnanaktan

ben de görmek istiyorum ama bir şey göremiyorum..merak ta ediyorum..arkadaş teklifi de yollayamıyoruz vala bilmiyorum sizin fotoları görmek için başka ne gibi yöntemlere başvurmam lazım? :))

canımmmmmm benim yorumun için çokkkkk teşekkür ederim:))beğenmeniz beni çokkkkk mutlu ediyor.darısı daha güzeli herkesin olsun :))

Bence burnun çok doğal ve güzel olmuş, maşallah :) Umarım herkes senin gibi istediği burna sahip olur ve kimse hayal kırıklığı yaşamaz.Bu arada senin burun içi şisliklerin geçti mi? Geçtiyse ne zaman geçti?

canım benim çok teşekkür ederim:))beğenmene çokkkkkkk sevindim.Canım benim genel anlamda şişliklerim çokkkkkk sürmedi.hala var ama bir tek ben anlayabiliyorum.nerdeyse 3 ay dolacak.yok denecek kadar az şişliim var.burun içi şişliği zannedersem benim 1 ay sonra falan geçmeye başladı.son bir aydır içi gayet rahat şiş falan yok gibi duruyor...

yafyummmmmmmmm hg bebgimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)fındık burunlu hemşom:)

asilem burnun çok hoş olmuş kıs:)bu arada neeeeeeeem sana sorduk pıtırckta dimiii çabuk cvp ver pıtırcığa

Yasain yeni fotolaaaaaaaaaar :)) 1000 tane koyun bikmadan zevkle bakarim cok guzel ya. Suratta narin ve kibar, citi piti ayni zamanda cook cekici bi hava ve yapildigina 40 sahit lazim olan bir burun ! Gule gule mutlu saglikli gunlerde kullanin nemle ikiniz burun idolumsunuz :KK70: Saka bir yana insallah yaz tatilim 15 gunluk o zaman yaptiririm ya tek icime sinen ve gorunce oha super dedigim 2 buruna sahipsiniz yani. Istanbuldan gelicem her gun dusunmekten kafa beyin kalmadi zaten :çok üzgünüm: Nerdeyse masaustu arka planim olcak fotograflariniz fisfisfis Tel.no icin cook sagol asilem44. Simdi dis isimle ugrasiyorum insallah o bitsin hemen aricam Bilge beyi hatta onceden arayacagim yogun oluyomus ya.

doğal doğal doğal.tek kelimeyle bir burundan istediğim tek şey. doğal ve harika görünüyorsun canım.sanki hiç burnun el değmemiş gibi:))) nemle ikiniz biblo gibi görünüyorsunuz:)

Yasain yeni fotolaaaaaaaaaar :)) 1000 tane koyun bikmadan zevkle bakarim cok guzel ya. Suratta narin ve kibar, citi piti ayni zamanda cook cekici bi hava ve yapildigina 40 sahit lazim olan bir burun ! Gule gule mutlu saglikli gunlerde kullanin nemle ikiniz burun idolumsunuz :KK70: Saka bir yana insallah yaz tatilim 15 gunluk o zaman yaptiririm ya tek icime sinen ve gorunce oha super dedigim 2 buruna sahipsiniz yani. Istanbuldan gelicem her gun dusunmekten kafa beyin kalmadi zaten :çok üzgünüm: Nerdeyse masaustu arka planim olcak fotograflariniz fisfisfis Tel.no icin cook sagol asilem44. Simdi dis isimle ugrasiyorum insallah o bitsin hemen aricam Bilge beyi hatta onceden arayacagim yogun oluyomus ya.

canımmmm ya çokkkkkk utanıyorum,öyle şeyler yazmışsınki:kedi:teşekkür ederimmmmmm yorumların için:))canımmmmmm hiç üzülüppppp stres yapma.sadece sabırlı ol bak gör sende fındık burunlular grubuna katılacan.şurda tatile ne kaldı ki???zaman çokkkkkk çabuk geçiyor.güzel burnunun hayalini kur ve rahat ol.Numara için de işine yararsa mutlu olurum.tşk.etmene gerek bile yok.ne zamn istersen her konuda yardımcı olurummmm canım benim.yeterki kimse üzülmesin.seni çokkkkkk iyi anlıyorum canım benimkaydirigubbakcemile3

X