Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız cadilar sizin sayenizde malatya'da estetik turizmi patlak verecek :))))nüfus alıp basını gitcek haberiniz olsun :))) asilemcim tek tek baktım resimlerine her zaman ki gibi müthiş, kavisi, kalkıklıgı onden yandan vs her acidan cok ama cok guzel:)
kız cadilar sizin sayenizde Malatya'da estetik turizmi patlak verecek :))))nüfus alıp basını gitcek haberiniz olsun :))) Asilemcim tek tek baktım resimlerine her zaman ki gibi müthiş, kavisi, kalkıklıgı onden yandan vs her acidan cok ama cok guzel:)
ya akşamdan beri ciddi ciddi düşünmüyor değilim yani :uhm:
canım özel mesaj gönderemiyorum eğer mail adresini gönderebilirsen bikaç sorum olacaktı sana bilmiyorumkismile
fotoğraflarına baktım şişliklerin epey inmiş oturmaya başlamış burnun çok güzel, nasıl yakışmış:)
hokka gibi maşallah
ben de görmek istiyorum ama bir şey göremiyorum..merak ta ediyorum..arkadaş teklifi de yollayamıyoruz vala bilmiyorum sizin fotoları görmek için başka ne gibi yöntemlere başvurmam lazım? :))
asilem zaten ben doktorun tarzınıda beğendim güle güle kullan valla gayette güzel :)
Bence burnun çok doğal ve güzel olmuş, maşallah :) Umarım herkes senin gibi istediği burna sahip olur ve kimse hayal kırıklığı yaşamaz.Bu arada senin burun içi şisliklerin geçti mi? Geçtiyse ne zaman geçti?
masallah diyorum sadece adina cok sevindim :)
asilem burnun çok hoş olmuş kıs:)bu arada neeeeeeeem sana sorduk pıtırckta dimiii çabuk cvp ver pıtırcığa
Yasain yeni fotolaaaaaaaaaar :)) 1000 tane koyun bikmadan zevkle bakarim cok guzel ya. Suratta narin ve kibar, citi piti ayni zamanda cook cekici bi hava ve yapildigina 40 sahit lazim olan bir burun ! Gule gule mutlu saglikli gunlerde kullanin nemle ikiniz burun idolumsunuz Saka bir yana insallah yaz tatilim 15 gunluk o zaman yaptiririm ya tek icime sinen ve gorunce oha super dedigim 2 buruna sahipsiniz yani. Istanbuldan gelicem her gun dusunmekten kafa beyin kalmadi zaten :çok üzgünüm: Nerdeyse masaustu arka planim olcak fotograflariniz fisfisfis Tel.no icin cook sagol asilem44. Simdi dis isimle ugrasiyorum insallah o bitsin hemen aricam Bilge beyi hatta onceden arayacagim yogun oluyomus ya.