Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok ağladıysa halsiz düşmüştür.
ama eğer ateşi var diyorsan mutlaka ateş düşürücü veya fitil ver bence..
bizde bugun gideceğiz
karma+pnömokok(bu çok yakıyor)+rota virüs için
ben gitmeden fitilini atacağım mesela..
3 aşı mahveder insanı
ferrum demir ilacımı bu arada niye verdiler ki..
doktoruma sorayım bende...
biz doktordan geldik
kuzum 7.200 gr
az kilo almış
artık sütü ilaç niyetine vereceğiz
3 satte bir 150 cc mama dedi doktor
birde sanırım ege de reflü var
ilaç kullanmaya başladık ((
biz doktordan geldik
kuzum 7.200 gr
az kilo almış
biz doktordan geldik
kuzum 7.200 gr
az kilo almış
biz doktordan geldik
kuzum 7.200 gr
az kilo almış
çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda iyileşir.3 saatte 150 cc fazla değilmi yaa.benim kız 90 cc anca içiyor.bazen 120 yapıyorum onuda zorla bitittiriyorum.gerçi bebekten bebeğe değişir.yinede ayına göre kilosu iyi canım üzme sen kendini.
hayır çok ağlamadı, aşı olurken bi an iğnenin acısına ağlayacak oldu, oyuncak götürmüştüm yanımda, tabi babasını da. yerimseniben ikisini de görünce mutlu oluyor, kısa zamanda yatıştı a.s ilaç vermedim. ateşini ölçtüm fazla değildi, belki evham yapmışımdır diye vermedim ama sık sık kontrol ettim. yükselmedi. sizin de olmaz inş. 3 aşı belki biraz zorlayabilir yavrucağı. ben pnömokok aşısını 7.aya erteledim doktor tavsiyesi ile. ama duyduğum kadarıyla ateş yapmıyormuş. ferrumu 4. aya gelen her bebeğe veriyorlar zaten. sana verirler bugun.
çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda iyileşir.3 saatte 150 cc fazla değilmi yaa.benim kız 90 cc anca içiyor.bazen 120 yapıyorum onuda zorla bitittiriyorum.gerçi bebekten bebeğe değişir.yinede ayına göre kilosu iyi canım üzme sen kendini.
sıkma canını! toparlar kısa zamanda! başının altına ince bi yastık koy istersen. reflüyü engeller. yine de bi doktora danış istersen. ben koyuyorum.
canım gecmiş olsun... reflunun oldugu nasıl anlasıldı, belirtiler nasıldı