Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

kızlar biz de bugün kontrole gittik ece naz tam aylık 64 cm ve 7200 gr doktor kesinlikle ek gıda yok dedi o kadar kesin dediki niye diye bile soramadım 2 ay daha sadece anne sütü ve devit vericem
çok heyecanlıydım ek gıdaya geçicez diye valla....

kzılar hepınızın yavrucaklarına masallah.nasılda guzel buyumusler.bızde pazartesı gıdecegız bakalım zeynebım ne kadar buyumus:ecrin_bebek:

u2remcim senin kız 4 ayını bitirmiş ama 3 aylıklar daha kilolu maşallah ...sende üzülme cnm sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil...rosecum maşallah eren bey geç doğdu ama hızlı büyücek gibi maşşşaalllah hepisine....

bizde salı günü 4.ayımızı doldurduk.
bize göre ilk defa iyi kilo almışız.850gr almış ama buna şükür.6200 olmuşuz.boyumuzda 63cm..

bebişlerin hepsine maşallah kızlar allah nazarlradna sakalsın bizde 15 inde gidicez bakalım ne kadar olmuş oğluşumun kilosu 3 aylık olmasına 1 hafta vardı 5600 çıkmıştı bakalım şimdi ne kadar çıkıcak ek gıda bende vermeyi çok istiyorum alışması için bakalım doktorumuz vericekmi...

benim kızımda tam 3 aylıkken 6500 kg. ve 62,5 cm di.4. ayında 7500 olur diye ümit ediyorum.3 kilo doğmasına rağmen iyi kilo aldı.ama bundan sonra giderek daha az kilo alırlarmış.

bız de bugun gıttık doktora bıraz canım sıkıldı 4 aylık olduk bu ay sadece 500 gram almıs ben daha fazla beklıyordum 6500 kıloyuz yanı boyu cok uzamıs dedı doktor 65.5 olmus sutunu bol ıcıyor ama alamamıs kıloyu.ek gıdaya gecme dedı ama ben az da olsa baslayacagım

bız de bugun gıttık doktora bıraz canım sıkıldı 4 aylık olduk bu ay sadece 500 gram almıs ben daha fazla beklıyordum 6500 kıloyuz yanı boyu cok uzamıs dedı doktor 65.5 olmus sutunu bol ıcıyor ama alamamıs kıloyu.ek gıdaya gecme dedı ama ben az da olsa baslayacagım

cnm dr.muz 3. aydan sonra bebeklerin ayda 500-600 gr almasının normal olduğunu söyledi zira benim kız da bu ay 500-550 gr gibi bişey almış ben de üzülmüştüm duyunca noramalmiş cnm ...benimki de 6400 gr 63 cm:)))

merhaba kızlar dr geldık asımızı olduk hıç aglamadı yavrum maşallah
tartıldık maşallah deyın teyzelerı tam 4 ay 2 gunluk 8200 kıloyuz boyumuzda 66

maaşallah canım tosuncuğa.seninki kızmıydı erkekmiydi.bi resmini koyda görelim hafsacım.yoksa nazardanmı korkuyosun kızzz.allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu.

yok canım benım ole sey soz konusu bııle deıl ama babamız ızın vermı yo

dün 2.karma aşımız vardı.sağlık ocağına gittik,aşı yok yarın gelecek dediler
bugün gittik,yine yarın gelecek dediler...
sinir ettiler beni.gelmeyecekse başka yede yaptırayım dedim.yok kızım yok bişey olmaz 15gün geçse bile bişey olmaz dediler...madem öyle aşı kartına niye 3kasım yazıyosun.sinir oldum ya.
tek dertleri fincan fincan çay ve sigara içmek...bebekle kalkıp şu soğuk havada 2 gündür gidiyorum.yakında sayılmaz ama kimin umurunda...yarın gitmeden arayacam,bakalım aşımız varmı yokmu?

bizi düşünen yokki cnm bebekle gelmişin çok yol yürümüşünn herkes kendi derdinde allahtan bizim sağlık ocağında eşimin ark. ebe o yüzden rahatız biz

ya kızlar 3 aşı vurulacak bu ay oğlum
karma pnömokok ve rota virüs ..
çok değilmi ya
sizde öylemi oldu

karma aşımızı yaptırdık sonunda.inanamadım ama hiç ağlamadı oğlum.(maşallah)sadece iğneyi batırırken bağırdı,hemen emziğini verdim,gülmeye başladı sıpam benim..

ya kızlar 3 aşı vurulacak bu ay oğlum
karma pnömokok ve rota virüs ..
çok değilmi ya
sizde öylemi oldu

ya her doktor farklı şuna bak.geçen ay rota virüs aşısı için birkaç gün geç gittik,doktor süresi geçti yapılmaz artık dedi,yapmadı.pnomokok bizim 7.ayda yapılacak.bebekler aynı sayılır aralarında 1hafta var ama aşıları hep farklı zamanlarda yapılıyo genelde...

X