Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

cnm ben farkettmemistim cm yazdigini kilo zannettim imkansiz dedim o yuzden:) gobek ben de de kaldi maalesef ben bgn dikkat etmeye basliyorum insallah ise yarar:)

bizde bugün Duru'yu hem geçmeyen burun tıkanıklığı ve tek tük öksürüğü için hemde genel bi kontrol amaçlı doktora götürdük.

sprey ve bi iki şurup verdi önemli bişey yokmuş çok şükür.

81 cm 13.300 gr.(bady ve beziyle) olmuş sosisim ayına göre kilosuda boyuda fazlaymış.

beslenme programımızı söyledim güzel dedi.genetik olabilirmi dedim babayı göstererek :roflol: yok dedi ilerleyen aylarda kilo alımı çok çok daha yavaşlayacakmış zaten tabi çok aşırı bişekilde yemediği sürece.

inek sütünü sordum günde 2,5 bardağı geçmeyecek şekilde verebilirmişiz.kansızlık yapmazmış.hihoyyyt

maşallah duruya.ne güzel kilo almış.biz de bugün tam 15 aylık olduk.ama kilomuz ne kadar bilemiyoruz en son 10 700 gibiydi.gün içerisinde yedirdiklrine baktım da çok fazla süt veriyorsun.ben ise yemeğe yükleniyorum.süt iştahını kesmiyor mu.bi de sabah devam sütü veriyormuşsun.neden inek sütü değil merak ettim.

canım süt içtikten hemen sonra yemek vermiyorumki bi sabah 6 gibi veriyorum kahvaltısınıda 10-11 gibi yapıyor bi öğlen 2-3 gibi veriyorum akşam yemeğini 5-6 gibi yiyor bide yatarken 11 gibi içip yatıyor.o yüzden yemesini pek etkilemiyor.
öğlen inek sütü sabah ve akşam devam sütü veriyorum.devam sütü veriyorum çünkü inek sütüne göre daha besleyici.ama durunun okadar beslenmeye ihtiyacı yok sanırım :icecream: yavaş yavaş tamamen inek sütüne geçirmeyi düşünüyorum.a.s

senin bebeğinede maaşallah canım kilosu normal:nazar:.

duruya maşalah ayşegülcüm ya kılosu gerçekten çok iyii aman nazar değmesın hep öyle yesın sosisssiin..
kanyacım canım en son dedığıne göre bayadır doktora gıtmdı senın fıstık kılo almıştır ozamandan bu yana sıkma canınıı..gerçei o kıloda ıyı zatenn
benım oğlumuda geçen gun götürdük boy 85 kılo 11.850 çıktı kılosu bebeklerın ortalamasına göre iyi ama kendı boyuna göre az dedı ama can sıkıcı bişi değil dedı eren hiç yemıyor hastalığı nedenıylennn sadece ane sütü alıyor

yeni gördüm duru doktora mı gitmiş.. çok geçmiş olsun cnm .. zaten belli boyu da kilosu da fazla maaşallah tombul sosis.. :nazar:

ben de doktora süt işini sordum 500 cc geçmeyecek şekilde ne kadar içiyorsa ver demişti.. gece 2 kez biberonda versem dedim .. biberon çürüğü olur dişleri çabuk çürür dedi..

bizim asıl sorunumuz sebze yememesi.. bu aralar iyice sebzenin tadını alsın katiyen yemiyo :umursamaz:

yeni gördüm duru doktora mı gitmiş.. çok geçmiş olsun cnm .. zaten belli boyu da kilosu da fazla maaşallah tombul sosis.. :nazar:

ben de doktora süt işini sordum 500 cc geçmeyecek şekilde ne kadar içiyorsa ver demişti.. gece 2 kez biberonda versem dedim .. biberon çürüğü olur dişleri çabuk çürür dedi..

bizim asıl sorunumuz sebze yememesi.. bu aralar iyice sebzenin tadını alsın katiyen yemiyo :umursamaz:

sağolun kızlar a.s.
feridecim biberon çürüğü her biberon yada meme emen bebekte olmuyor bu daha çok dişlerin yapısıyla alakalı sanırım.biberon almayıp sadece meme emen bebektede oluyor bizzat yeğenimden biliyorum.
gece süt içtikten sonra su içirsen bişey olmaz sanırım.

sağolun kızlar a.s.
feridecim biberon çürüğü her biberon yada meme emen bebekte olmuyor bu daha çok dişlerin yapısıyla alakalı sanırım.biberon almayıp sadece meme emen bebektede oluyor bizzat yeğenimden biliyorum.
gece süt içtikten sonra su içirsen bişey olmaz sanırım.

ewet öyle yapmak lazım ..

ilk diş fırçamızı aldık malum .. olmadı fırçalarız ..kaydirigubbakcemile3

eren bana pek uzun geldi fahroş maaşallah.. listeye baktım boyu üst sınırda basketbolcu olcek.. merve doğduğundan beri boyu da kilosu da tam ortalamada gidiyo.. inş. hep böyle gider .. bu kışı diş çıkararak geçirecekler .. hastalık da olur muhtemelen.. zayıflamasalar iyi ..

X