Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafsaacıgım sen sutunu sagıyordun demı masallah bebegın cok ıyı kılo almıs ortalama kac ml veya cc ıcıyor kac saatte bı verıyorsun gece kac kez emzırıyorsun ne cok soru sordum demı yasırnaşık şey
evet canım sutumu sagıyorum ortalama 550 600 ccsagıyorum 150cc mama verıyorum 2 saate bır 100cc içiyor gunluk 4 kez emzırıyorum mecburen gece 3 te 5 te 7 de ve 9 da ortalama 900cc falan içiyor
canım gunluk mu 550-600cc sağıyorsun...gece 4 kez direk memendenmi emziriyorsun yoksa biberonlamı...benimki gece sadece 1 kere biberondan emiyor...sonra bidaha sabah 9a kadar bişi veremiyorum agzına, çiş yapana kadar
bıberondan kac cc ıçıyor canım doyuyo kı kalkmıyo
evet canım sutumu sagıyorum ortalama 550 600 ccsagıyorum 150cc mama verıyorum 2 saate bır 100cc içiyor gunluk 4 kez emzırıyorum mecburen gece 3 te 5 te 7 de ve 9 da ortalama 900cc falan içiyor
benim oğlum 66 cm ve 7100 gr olmuş...
biz de ferruma başladık...yalnız benim oğlumun bugün hiç tadı yok,sürekli ağlıyor,huysuz,sesi kısılmış,zaten burnu da tıkalıydı,iyice hasta oldu galiba...
bugun öğleden önce aşılarımızı olduk: karma aşı ve rota virüsü aşısı. ek olarak ferrum a başladık. öğleden sonra bebeğime uyku hali çöktü. bi ara uyandı emdi ama kısa süre sonra gözlerini bile açamıyordu uykudan, yeniden yatırdım, hala uyuyor. sizinde öyle oldu mu? az önce baktım. sanki hafif de ateşi var. ateş düşürücü için uyanmasını mı beklesem!! önceki karma aşısında böyle olmamıştı.:1no2:
benim oğlum 66 cm ve 7100 gr olmuş...
biz de ferruma başladık...yalnız benim oğlumun bugün hiç tadı yok,sürekli ağlıyor,huysuz,sesi kısılmış,zaten burnu da tıkalıydı,iyice hasta oldu galiba...
biz de II. rotavirüs aşımızı olduk tamamlanmış oldu. dün de II. karma aşıyı olduk sanki çok az ateşi çıktı gibi ama ben yarım tatlı kaşığı calpol vermiştim o yüzden de çok olmadı. aman olmasın onlar ateşlenince hemen halsiz düşüyolar...