Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

hafsaacıgım sen sutunu sagıyordun demı masallah bebegın cok ıyı kılo almıs ortalama kac ml veya cc ıcıyor kac saatte bı verıyorsun gece kac kez emzırıyorsun ne cok soru sordum demı yasırnaşık şey

bizimde kontrolümüz vardı bugün 7.100 gr olmuşuz tam 3 aylığız...:nazar::nazar::nazar:maşallah oğluşumagamyoncuiremsu

maaşallah canım tosununa iyi beslemişsin allah nazarlardan korusun.

hafsaacıgım sen sutunu sagıyordun demı masallah bebegın cok ıyı kılo almıs ortalama kac ml veya cc ıcıyor kac saatte bı verıyorsun gece kac kez emzırıyorsun ne cok soru sordum demı yasırnaşık şey

evet canım sutumu sagıyorum ortalama 550 600 cc:nazar:sagıyorum 150cc mama verıyorum 2 saate bır 100cc içiyor gunluk 4 kez emzırıyorum mecburen gece 3 te 5 te 7 de ve 9 da ortalama 900cc falan içiyor :nazar:

evet canım sutumu sagıyorum ortalama 550 600 cc:nazar:sagıyorum 150cc mama verıyorum 2 saate bır 100cc içiyor gunluk 4 kez emzırıyorum mecburen gece 3 te 5 te 7 de ve 9 da ortalama 900cc falan içiyor :nazar:

canım gunluk mu 550-600cc sağıyorsun...gece 4 kez direk memendenmi emziriyorsun yoksa biberonlamı...benimki gece sadece 1 kere biberondan emiyor...sonra bidaha sabah 9a kadar bişi veremiyorum agzına, çiş yapana kadar:eek:

canım gunluk mu 550-600cc sağıyorsun...gece 4 kez direk memendenmi emziriyorsun yoksa biberonlamı...benimki gece sadece 1 kere biberondan emiyor...sonra bidaha sabah 9a kadar bişi veremiyorum agzına, çiş yapana kadar:eek:

evet canım gunlu 550 600 cc:nazar: sagıyorum sutum var aslında ama sıpa emmıyo kı evet memeden emzırıyorum ole çok emmıyo 10 dk falan sırayla verıyorum bızımkıde gunduz meme almıyo gece alıyo mecburen memeyı tamamen bırakmasın ve sutum azalmasın dıe emzırıyorum benım ıcın zor oluyo ama yapacak bıseyım yok :çok üzgünüm:

bizde rotavirüs aşımızı 30 ekimde yaptırdık 2. dozu aralığın ortasındaymış...

kız amma karışık yazmışsın..
yoksa ben mi anlamadım kafamçokkarıştı
2 satte bir mi 120 cc mama veriyorsun
günde 4 kez emziriyorsun hemde sütünü sağıp mı veriyosun..

ben sağınca çok az çıkıyor anlamıyorum neden, ama sıkınca fışkırıyor CADIARZU

hyır canım yazım dur
gunde 550 600 cc sagıyorum kendımı
150 cc mama verıyorum
2 saatte 1oocc sagdugum sutu içiyo
gecede 4 kez kalkıp emzırıyorum

mamayı 1 kere verıyorum 150 cc
gerı kalan yemek saatlerındede sagdıgım sutu verıyorum

gunluk içtigi sut ve mama 900cc oluyo

bugun öğleden önce aşılarımızı olduk: karma aşı ve rota virüsü aşısı. ek olarak ferrum a başladık. öğleden sonra bebeğime uyku hali çöktü. bi ara uyandı emdi ama kısa süre sonra gözlerini bile açamıyordu uykudan, yeniden yatırdım, hala uyuyor. sizinde öyle oldu mu? az önce baktım. sanki hafif de ateşi var. ateş düşürücü için uyanmasını mı beklesem!! önceki karma aşısında böyle olmamıştı.:1no2:

Son düzenleme:
benim oğlum 66 cm ve 7100 gr olmuş...
biz de ferruma başladık...yalnız benim oğlumun bugün hiç tadı yok,sürekli ağlıyor,huysuz,sesi kısılmış,zaten burnu da tıkalıydı,iyice hasta oldu galiba...

biz de ferruma başladık...yalnız benim oğlumun bugün hiç tadı yok,sürekli ağlıyor,huysuz,sesi kısılmış,zaten burnu da tıkalıydı,iyice hasta oldu galiba...

maşallah oğluşuna,
geçmiş olsun. aşıdan mı oldu.. acil şifalar dilerim.

biz de II. rotavirüs aşımızı olduk tamamlanmış oldu. dün de II. karma aşıyı olduk sanki çok az ateşi çıktı gibi ama ben yarım tatlı kaşığı calpol vermiştim o yüzden de çok olmadı. aman olmasın onlar ateşlenince hemen halsiz düşüyolar...

bende ebeye sormuştum aşıdan önce calpol vereyimmi die aşı ateş yapmaz demişti ateşi olursa verirsin dedi acaba aşıdan önce versemmiki çıkmasın ateşi oğluşumun zaten uyumuyo doğru sürüst hiç uyumaz bu sefer:KK43:

genelde aşıya gitmeden bi süre önce veriyorlar.bende veriyorum ne olur ne olmaz diye

bugun öğleden önce aşılarımızı olduk: karma aşı ve rota virüsü aşısı. ek olarak ferrum a başladık. öğleden sonra bebeğime uyku hali çöktü. bi ara uyandı emdi ama kısa süre sonra gözlerini bile açamıyordu uykudan, yeniden yatırdım, hala uyuyor. sizinde öyle oldu mu? az önce baktım. sanki hafif de ateşi var. ateş düşürücü için uyanmasını mı beklesem!! önceki karma aşısında böyle olmamıştı.:1no2:

canım çok ağladıysa halsiz düşmüştür.
ama eğer ateşi var diyorsan mutlaka ateş düşürücü veya fitil ver bence..
bizde bugun gideceğiz
karma+pnömokok(bu çok yakıyor)+rota virüs için
ben gitmeden fitilini atacağım mesela..
3 aşı mahveder insanı
ferrum demir ilacımı bu arada niye verdiler ki..
doktoruma sorayım bende..

maşallah canım
ben üzülüyordum benimkide 7 kusurlarda kilosu 7.500 bile değil diye
normal o zmaan değil mi??

biz de II. rotavirüs aşımızı olduk tamamlanmış oldu. dün de II. karma aşıyı olduk sanki çok az ateşi çıktı gibi ama ben yarım tatlı kaşığı calpol vermiştim o yüzden de çok olmadı. aman olmasın onlar ateşlenince hemen halsiz düşüyolar...

geçmiş olsun canım

X