canım maşallah yavruna.7 cm uzamış ve 1.5 kg almış.hayret ettim doğrusu.aman nazar değmesin.dün 1 aylik olduk teyzeleri oğlumu sağlik ocağina götürdük hepatit b aşisinin 2. Dozuda yapildi.boyu 62 cm,5.5 kilo olmuş 1 ayda 7 cm uzamiş 1.5 kilo almiş paşammm..maşallahh
kızlar bizimde bgn hem aşılarımız hem de aylık kontrollerimiz oldu...sağlık ocağında verem ve karma aşılarımız oldu. özel de de pnomokok aşısını yaptırdık...zor bi gün oldu kızım için...idrar yolları enfeksiyonumuz geçmiş ama şimdi de aşırı kustuğu için kilo alımı çook az 15 günde 100 gr almış 4850 gr ve 60 cm ...olması gerekenden 400 gr eksik boyu da 2,5 cm uzun çıktı...doğumda 3400 gr 51 cm di...karın ultrasonu çektircez haftaya....gaviscon şurup kullancaz ...
aşılar umarım çok ateş yapmaz...bu bi iki gün zor gececek sanırım...senağlama
geçmiş olsun alevcim olsun sağlıklı olsun yeter cnm hem kustuğu için ölemiş geçer yakında bişiye kalamz cnm sıkma canını şurubu ne için kullanıcaksınız ultrason ne için acaba cnm merak ettimde...
canım çok geçmiş olsun.umarım reflü falan çıkmaz bebişinde.kusmasının en yakın zamanda düzelmesi dileğimle....kızlar bizimde bgn hem aşılarımız hem de aylık kontrollerimiz oldu...sağlık ocağında verem ve karma aşılarımız oldu. özel de de pnomokok aşısını yaptırdık...zor bi gün oldu kızım için...idrar yolları enfeksiyonumuz geçmiş ama şimdi de aşırı kustuğu için kilo alımı çook az 15 günde 100 gr almış 4850 gr ve 60 cm ...olması gerekenden 400 gr eksik boyu da 2,5 cm uzun çıktı...doğumda 3400 gr 51 cm di...karın ultrasonu çektircez haftaya....gaviscon şurup kullancaz ...
aşılar umarım çok ateş yapmaz...bu bi iki gün zor gececek sanırım...senağlama
canım maşallah yavruna.7 cm uzamış ve 1.5 kg almış.hayret ettim doğrusu.aman nazar değmesin.
Benim oğluşum 1 aylıkken 4 cm uzamıştı ve 860gr almıştı.ben sevinmiştim vay be iyi kilo almış diye ama fazla sevinmemem gerekiyormuş demkki.nasıl aldırdın ya o kadar kiloyu.taktik ver bize..sürekli emziriyorum ama sütüm çok yaramıyomu acaba???
sağol denizcim...
bebek reflüsü için gavisconu kullancaz cnm toz şeklinde ya anne sütüne yada mamayla karıştırıp vercez bakalım umarım düzelir... cnm ultrasonda kilo kaybının başka bi sebebimi var diye çekt$irelim dedi doktorumuz...ayy yaa ne zormuş kendi hastalıklarımız bitti şimdi de bebişlerde başladı...Allah dermansız dert vermesin bunu da şükür ...
zaten baktım durmuyor ve açlıktan uyumuyor mama verecem.tabiiki sadece anne sütüyle beslemek isterdim ama mecbur kalırsam vericem mama.bebeğimin aç kalmasından iyidir.ayerbacım canım benim kızımda bu ay sadece 300 gr aldı ...
doğumda 3400 gr 51 cm di..
bir aylıkken 4550 gr 55 cm di...:
46günde : 4730 gr 57 cm
2 aylıkken :4850 gr 60 cm
olması gerekenden 300-400 gr azmış...ben de çok üzüldüm bizimkisi bebek reflüsünden gaviscon kullanıyoruz eskisi gib her dk. kusmuyor..bu ay inşallah normal değerinde kilo alır...
dr. ayrıca kilo alımını yavaşlatan baska birşey var mı diye karın ultrasonu istedi bu hafta bide onu yaptırcaz...umarım senin oğluş da düzelir...
zaten baktım durmuyor ve açlıktan uyumuyor mama verecem.tabiiki sadece anne sütüyle beslemek isterdim ama mecbur kalırsam vericem mama.bebeğimin aç kalmasından iyidir.
ultrasonda umarım bi sorun çıkmaz.ilaç ii gelmiş inşallah kilo alımıda normale döner...
ya sizin bebişlere göre benim yavrumun boyuda pek uzamıyor.heralde ii bakamıyorum diye içim içimi yiyor.anlatamam kızlar...
doğduğunda 50cm.şimdi 55.5 cm