Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

Maaşallah kizina büyütmüşün walla .. Ben de topuk kani için sağlik ocağina götürecem ..

canım büyüyorlar işte zaman nasıl geçiyor 9 ay geçti şimdi onlarda büyüycek allah sağlık sıhhat versin hepimize herşeyden önce.

bizde bugün ilk aşımızı oldukk çok şükür fazla ağlamadı oğlummm azıcık mızıldadı sonra geçti öteki ayda verem aşımız varmışş calpol verdi verem için yarım saat öncesi içir bir çay kaşığı dedi oğluşum kilosu 4300 olmuş boyuda 54 cm olmuş maşallah kuzumaaa doğduğunda 3500 kiloydu ama sonra 3300 e düşmüştü boyuda 50 cm di...

bizde bugun 2.aşımızı olduk verem aşısı eylülün 18ne birdaha çağırıldık

kızlar bizde bugün 18 günlük olduk. ben normalde ağustos annesiydim ama prensesim bize süpriz yaptı ve temmuz 28 de dünyaya merhaba dedi.kızım doğduğunda 2 kilo 550 gr ve 46 cmdi. bugün ölçtük 3 kilo 200 gr ve 50 cm olmuş kuzummm :nazar: eğer berenim erken doğmamış olsaydı 18 ağustosta 40 haftamız bitmiş olucaktı.

maşallah kalachakracım gözünüz aydınn allah analı babalı büyütsün...

kızlar biz bezde 3. numaraya gectik büyüyoruz artıkhihoyyyt:sm_cool:

prima 3 numara aktif bebek kulanıyorum önceden yeni bebek kulandım 3 paket

siz gectinizmi 3. numaraya :eek::lepi:

gözün aydın adasucum büyüyecekler tabi biz daha geçmedik ama ben bezimi değiştirdim prima uyu ve oyna bebeğime pişik yaptı molfıx kullanıyorum artık yakında geçeriz bizde...

2 numaradayim ben, bu paket bitsin geçeyim diye düşünüyordum ama büyük mü gelir diye de tereddüt ediyorum :))

cadı kızım sayesinde uzun zamandır giremedimm...
minikler hzla büyümeye başlamışş.. maşallah hepsine...
benim cadıda
3.300 doğdu.
1. ayımızda 56cm 4.500 gr oldu. hepatit b 2. doz aşımızı olduk...
bugünde 39 günlük olduk 5.000 kilo olmuşuz...

valla kilosunu o kadar merak ediyodumkii hergün doktora gitmeye can atıyodum.
bende gittim bebek tartısı aldım şimdi hergün ölçüyorum kilosunu

maşallah gelincikcim bende bebek tartısı yok ama ben kendi tartımla ölçüyorum ve doğru çıkıo önce bebeğimle çıkıyorum sonra tek çıkıyorum aradaki farkı çıkarıyorum bizim bebişte 4500 kilo olmuş 33 günlüğüz bugün maşallah kuzumaa

valla ben 3 paket kullandım )daha 1 aylık oladık ama oğlum çok kakayaptığı için fazla bez gıdıyor:KK66:2 numara 3 numara heıdye gelmış açtım çok ıyı gelıyor ama bugün gene 2 numara aldım bıtane oda bıtsın 3 numarayla devam edecem molfıxın aktıf babysı çok hoşuma gıttı..ılk olarak prıma kullannmıştım ama şımdı molfıx kullanıyorum çok memnunummm...

bizim kiz daha kucuk asi falan yok en son hastaneye bi goturmustum bi kirmizi beyaz biseyler cikmisti vucudunda sukur bisey degilmis o da bi bucuk hafta once miydi yoksa iki hafta once miydi ne
o zaman 3kg 600 geliodu simdi daha cogalmistir ama
bi aylik olsun artik doktora goturcez ilk muanesini olcak insallah kizimyerimseniben

kızlar ben bebegımı dr goturecegım ilk muayenemız

dr neler yapıyor
rontgen cekılıyormu
kan tahlılı yapılyormu

ve neler yapılıyor daha

bılgı verırsenız sevınırım ona gore dr soleyım

kızlar ben bebegımı dr goturecegım ilk muayenemız

dr neler yapıyor
rontgen cekılıyormu
kan tahlılı yapılyormu

ve neler yapılıyor daha

bılgı verırsenız sevınırım ona gore dr soleyım
canım bebeği soyup tartıyor,boyunu ölçüyor,baş çevresini ölçüyor,kalp atışını falan dinliyor,bişeyle kulağına bakıyor.bide kalça çıkıklığı varmı diye usg ile bakılıyor...(12.haftanın bitiminde usg nin tekrarlanması gerekiyormuş)

bizim ayın 29unda hepatit b aşımız var.aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum ama doktorumuz aşı kartımıza hangi ayda hangi özel aşı var hepsini yazdı.ilk özel aşımız 3.ayımızda...ilk ayda rota virüs diye bir aşı yazmamış,yaptırmadıkda.diğer yazdıklarını yaptırcam ama...

ayın 30 unda da 2. kontrolümüze gidicez.bakalım boyumuz kilomuz nasıl çok merak ediyorum...

bizimbebişde 41 günlükken 4930kg boyuda 57,5 cm geldi maşallah hepimizin kuzusu büyüyor allah sağlık versin hepsine

dün 1 aylik olduk teyzeleri oğlumu sağlik ocağina götürdük hepatit b aşisinin 2. Dozuda yapildi.boyu 62 cm,5.5 kilo olmuş 1 ayda 7 cm uzamiş 1.5 kilo almiş paşammm..maşallahh

Son düzenleme:
maşallah rosecimm yaramış sütün baya bebişinee allah nazarlardan saklasın...

Kizlar rotavirus aşisini 2. Ayda yaptiriyoruz özel bir aşi özel hastanelerde yapiliyor 2-4-6. Aylarda da yapilmasi gerekiyor

pnomokok aşisida özel bir aşi oda 3. Ayda yapilmaya başlaniyor ihmal etmemk gerekli 3-5-7. Aylarda yapiliyor doktorumuzun söyledikleri bunlae 2. Ayi doldurduğunda karma aşi yapiliyor sağlik ocağinda allah kimsenin evadina hadtalik vermesin amin

X