Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

kızlar oğlum 37 günlük oldu bugünn tam 6 kılo olmuşş 4 kılo doğmuştuu.. maşşalhh sütüm çok yarıyo sanırım ....bakalım bu ay ın 15 iinde doktor kontrolümüz var doktorumuz neler dıyecekk ..inşallah çok kilo alıyor felan dıye bişi demezz...ama ne yapacağım bılmıyorum eğer böyle gıderse çok kılo alacak sanırım boyu uzun olduğu için bellı olmuor kılosu ama inşallah ılerde sorun açmaz bızee

maşallah rosecim baya yarıyo sütün nazar değmesin..

bugün dr kontrolümüz vardı bi de rotarix aşısı yaptırdık. ağızdan veriliyo bi yan etkisi yokmuş aşının. 4 gün sonrada karma aşı için sağlık ocağına gitçez ama sanırım o biraz sıkıntılı bi aşıymış görcez bakalım.1 ay sonra da pnomokok var...

saol gamzecim çok güzel bir site paylaştığın için sağol cnm...

bugün dr kontrolümüz vardı bi de rotarix aşısı yaptırdık. ağızdan veriliyo bi yan etkisi yokmuş aşının. 4 gün sonrada karma aşı için sağlık ocağına gitçez ama sanırım o biraz sıkıntılı bi aşıymış görcez bakalım.1 ay sonra da pnomokok var...

canım biz karma ve veremi olduk, sıkıntı çekmedi hiç
sadece veremden sonra 3 gün banyo yok dediler
birde karma aşı beze yaptı bizim oğlanın bacağında :sm_confused:

kızlar bizde dün tartıldık kızm kusunca doktora götürdük kızımız çok kilo almış 5900gr boyuda 62cm olmuş maşallah kuzularımıza ve kuzuma

maşallah ilkyascım bakalım bizimki ne kadar çıkıcak 17 sinde...

kızlar bizde dün tartıldık kızm kusunca doktora götürdük kızımız çok kilo almış 5900gr boyuda 62cm olmuş maşallah kuzularımıza ve kuzuma

Canım benim oğlumda çok kusuyor..dr size ne dedi..biz dr söylemiştik 1 yaşına kadar devam eder dedi..bide fazla emiyor heralde ondan:emir_bebek:

maşallahhh kuzuna çokta tatlıı

canım biz karma ve veremi olduk, sıkıntı çekmedi hiç
sadece veremden sonra 3 gün banyo yok dediler
birde karma aşı beze yaptı bizim oğlanın bacağında :sm_confused:

ne biliim cuma günü dr kontrolüne gittik dr belki karma aşıdan sonra ateş yapabilir dedi calpol die ateş düşürücü önerdi onu alcam bugünden yarın yaptırcaz karma aşıyı görcez bakalım inşallah dediin gibi bi problem çıkmaz...
bu arada oğluşunun bezesi ne durumda?geçmiştir inşallah...

bizde şimdi hepatit aşımızı olduk geldik. çok şükür korktuğum gibi olmadı kızım hiç ağlamadı.kilomuz 4.400 olmuş boyumuzda 56 cm olmuş.kızım 2550 kg ve 46 cm doğmuştu.2. ayımıza 10 günümüz var 10 günde acaba yarım kilo alırmı ki :benneyaptımki:

gecmis olsun hadi bakalimmm..
arada aşı yerini kontrol et beze olursa hafif hafif ovala canım

bu arada 10 günde yarım kiloya yakın alır, yaklaşık 30-40 gr alıyorlar gunde..10 günde 400 gr falan alir bence..

bizde bugün verem aşımızı olduk bide 5 li karma olduk gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim bakalım inş ateş yapmaz kilomuz 5150 boyumuzda 58 cm olmuş maşallah kuzuma

dünde biz karma aşimizla verem aşimizi oldukk valla oğlum yikti sağlik ocağini bacağindan karma aşiyi yaparken daha çok ağladi kuzum yaaa
kilosu 5500 boyu 57 cm olmuş maşallah kuzuma
allahtan ateşi çikmadi ebe çikar dedi ama korktuğum olmadi

bizde bugün verem aşımızı olduk bide 5 li karma olduk gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim bakalım inş ateş yapmaz kilomuz 5150 boyumuzda 58 cm olmuş maşallah kuzuma

canım sen bilirsin ama bence aşıdan önce calpol verme...bizim burda biri veriyomuş da dr kızmış,o zaman aşının bi etkisi kalmıyo,ateş çıkarsa verirsiniz demiş...
biz o aşıları da geçen hafta olduk çok korkutmuşlardı ateş olacak diye,günler öncesinden derdine düşmüştüm...hatta bir gün önce oğluşa bakıp bakıp ağlayacağım geliyodu ama korktuğum olmadı çok şükür...
bu arada ben giremiyorum yanına,aşılarda da,kan almada da hep babası giriyo...ben dayanamıyorum,çok ağladı yavrum geçen hafta...o içerde ağlıyo ben dışarda...kahroluyorum...
oooffff annelik çok zormuş yaaa

canım sen bilirsin ama bence aşıdan önce calpol verme...bizim burda biri veriyomuş da dr kızmış,o zaman aşının bi etkisi kalmıyo,ateş çıkarsa verirsiniz demiş...
biz o aşıları da geçen hafta olduk çok korkutmuşlardı ateş olacak diye,günler öncesinden derdine düşmüştüm...hatta bir gün önce oğluşa bakıp bakıp ağlayacağım geliyodu ama korktuğum olmadı çok şükür...
bu arada ben giremiyorum yanına,aşılarda da,kan almada da hep babası giriyo...ben dayanamıyorum,çok ağladı yavrum geçen hafta...o içerde ağlıyo ben dışarda...kahroluyorum...
oooffff annelik çok zormuş yaaa

kesinlikle katılıyorum onların ağlamalarına dayanmak mümkün değil biz kıllarına bi zarar gelecek diye dokunmaya bile korkuyoruz valla gözlerinin yaşına bakmıyorlar iğneyi batırırkenÇok üzgünüm çoook

bizim karma ve verem aşısından sonra ateşimiz biraz oldu ama calpol hemen iyi geldi sadece 1 gün boyunca kullandım

cnm sağlık ocağındaki doktor dedi bana yarım saat önce ver die yoksa ben kendiliğimden vermedim calpolu...

cnm sağlık ocağındaki doktor dedi bana yarım saat önce ver die yoksa ben kendiliğimden vermedim calpolu...

Allah Allah bu doktorlar da bi acayip haaa...biri başka diyo öteki başkakafamçokkarıştı...valla bizim burda birine dr önce vermeyeceksin diye kızmış:uhm:

bende aşıdan sonra vermiştim calpol.1çay kaşığı.hemen normale inmişti ateşi.aşıdan önce kullanılırmı tam bişey diyemem ama doktor söylemiş zaten.gerçekten birinin dediği diğerini tutmuyo bu doktorların.her konuda bu böyle.biz 3.kontrolümüze bayram dönüşü gitcez.kalça çıkıklığı için usg tekrarı ve ishal aşımız var.adı sanırım retenx di.şimdi içeriye gidip bakmaya üşeniyorum.özelde yapılıyor.
ya bu arada nazar değmesin benim yavru kuş 6 dan beri uyuyor.maşallah oğluma.

X