bugün dr kontrolümüz vardı bi de rotarix aşısı yaptırdık. ağızdan veriliyo bi yan etkisi yokmuş aşının. 4 gün sonrada karma aşı için sağlık ocağına gitçez ama sanırım o biraz sıkıntılı bi aşıymış görcez bakalım.1 ay sonra da pnomokok var...
kızlar bizde dün tartıldık kızm kusunca doktora götürdük kızımız çok kilo almış 5900gr boyuda 62cm olmuş maşallah kuzularımıza ve kuzuma
canım biz karma ve veremi olduk, sıkıntı çekmedi hiç
sadece veremden sonra 3 gün banyo yok dediler
birde karma aşı beze yaptı bizim oğlanın bacağında :sm_confused:
bizde bugün verem aşımızı olduk bide 5 li karma olduk gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim bakalım inş ateş yapmaz kilomuz 5150 boyumuzda 58 cm olmuş maşallah kuzuma
canım sen bilirsin ama bence aşıdan önce calpol verme...bizim burda biri veriyomuş da dr kızmış,o zaman aşının bi etkisi kalmıyo,ateş çıkarsa verirsiniz demiş...
biz o aşıları da geçen hafta olduk çok korkutmuşlardı ateş olacak diye,günler öncesinden derdine düşmüştüm...hatta bir gün önce oğluşa bakıp bakıp ağlayacağım geliyodu ama korktuğum olmadı çok şükür...
bu arada ben giremiyorum yanına,aşılarda da,kan almada da hep babası giriyo...ben dayanamıyorum,çok ağladı yavrum geçen hafta...o içerde ağlıyo ben dışarda...kahroluyorum...
oooffff annelik çok zormuş yaaa
cnm sağlık ocağındaki doktor dedi bana yarım saat önce ver die yoksa ben kendiliğimden vermedim calpolu...