Buyur sor canim bilecegimiz birseyse tabi yardimci oluruzHanımlar size birşey sormam lazim yardımcı olabilirmisiniz acaba
Allah razı olsun canm ya cevremde bu konuyu konuşa bileceğim tek bi insan dahi yok hayırlısıyla önümüzdeki ay yani adet olunca bende asilama yaptıracağım ama hiç bi fikrim yok bide devlet hastahanesinde yaptıracağız ilaçlar me kadar tutuyo ve devlet hastahanesinde ücret alıyorlar mi ona gore hazırlık yapmak istiyorum malûmBuyur sor canim bilecegimiz birseyse tabi yardimci oluruz
Ben devlete hic gitmedim bu surecte. Ozelde yaptirdim iki asilamami da. Ozel hastanelerde fiyatlar 1000lira civari. 150 lira kadar da igne ve ilaclar tutuyor. Devlette sadece ilac parasi ödüyorsun. Operasyon icin ucret odenmiyor. Ama devletteki asilama ile ozeldeki asilama bir degil bence. Ozen ve ilgi anlaminda özel daha cok tatmin ediyor seni. Doktorunla da alakali bu durum. Ben 1 yildir ayni doktorla devam ediyorum. Artik arkadas gibiyiz. Asilama aninda dahil beni rahatlatti ve bu durumu kolay atlatmami sagladi. Imkanin varsa özel tercih et derim. Senin sıkıntı ne peki. ? Kac aydir deniyorsun?Allah razı olsun canm ya cevremde bu konuyu konuşa bileceğim tek bi insan dahi yok hayırlısıyla önümüzdeki ay yani adet olunca bende asilama yaptıracağım ama hiç bi fikrim yok bide devlet hastahanesinde yaptıracağız ilaçlar me kadar tutuyo ve devlet hastahanesinde ücret alıyorlar mi ona gore hazırlık yapmak istiyorum malûm
Anladim canim. Prof dr ise zaten devam et derim. O daha iyi biliyordur süreci. Insallah bu defa guzel sonuclar alirsin. Sadece ilac parasi ve doktor ucreti ödeyeceksin. En fazla 300 lira tutar yani.Ya biraz uzun olacak cnm kusura bakma şimdiden ben 2 yıl once kimyasal gebelik yaşadım bi ay sonra tekrar hamile kaldım 8 haftaya kadar sorun yoktu 8 hafta bebeği göremiyoruz bos gebelik dediler almak istediler izin vermedim yasal olarak 10 haftaya kadar beklemek istedim 10 hafta kesenin büyümesi artık tamamen durmuştu acilen kürtaja aldılar ondan sonra tekrar hamile kalamadım o kadar özele gittim onlar o benim sağlığımı bozdu ya zaten şimdi devlette ıyi bi prof.dr gidiyorum sana çok fazla klomen vermişler yumurtaliklarini öldürmüşler resmen dedi bi daha klomen kullanırsan hiç şansın kalmaz dedi aslında aklımda aşılama bile yoktu yani doktorumdan memnunum ama şu sıra ev yaptırıyorum maddi acıdan biraz zorlanabilirim diyede özele gitmek istemiyorum ve tabi korkuyorum da
Yok canım ya baş dönmeler artınca doktorumu aradım progestan yapıyor dedi çok teşekkür ederim cevabın içinHerseyden kaynakli olabilir canim. Stres sinir de bas dönmesi yapıyor. Dollenme belirtisini hissedemezsin sadece yerlesme durumu varsa belki belirti verebilir. Ama insallah dollenmistir
Isın en kötü yani bu süreci sadece eşim ve ben biliyorum kimseye söyleye miyorum herkez yüzüme söylüyor bari biraz bekleyin arkamdan konuşun arkadaş çoğun olmuyor mu hani 'ne zaman olacak bari bizimkileri verelim hepsini bi kaşık su-da boğazım varAnladim canim. Prof dr ise zaten devam et derim. O daha iyi biliyordur süreci. Insallah bu defa guzel sonuclar alirsin. Sadece ilac parasi ve doktor ucreti ödeyeceksin. En fazla 300 lira tutar yani.
Progestan baska hangi yan etkileri yapıyor sende. Ben vajinal kullaniyorum .karin siskinligi kasik agrisi yapiyor. Tabi birde halsizlikYok canım ya baş dönmeler artınca doktorumu aradım progestan yapıyor dedi çok teşekkür ederim cevabın için
Uyku hali ve sinir yaptı bende bugn belirtince bunları doktor gayet normal dedi. Ben ağızdan alıyorum.Progestan baska hangi yan etkileri yapıyor sende. Ben vajinal kullaniyorum .karin siskinligi kasik agrisi yapiyor. Tabi birde halsizlik
Zaten bu süreci kimseye soylememen daha iyi. Herkes akil vermeye calisiyor, destek olacagina köstek oluyor. Bende ailelere bildirmedm ama paylastigim birkac arkadasim kuzenim var. Anlatmazsan da bu defa icin daralir. Varsa anlayisli ve guvenilir biri paylaşabilirsinIsın en kötü yani bu süreci sadece eşim ve ben biliyorum kimseye söyleye miyorum herkez yüzüme söylüyor bari biraz bekleyin arkamdan konuşun arkadaş çoğun olmuyor mu hani 'ne zaman olacak bari bizimkileri verelim hepsini bi kaşık su-da boğazım var
Agizdan daha bir etkili oluyormus. Kacinci gundesin asilamanin. Ben surec ilerledikce gaz sancimin daha fazla oldugunu hissediyorum. Her gun kasik agrisi karin agrisiUyku hali ve sinir yaptı bende bugn belirtince bunları doktor gayet normal dedi. Ben ağızdan alıyorum.
Bilmiyorum valla cnm zaman 'da gecmiyorZaten bu süreci kimseye soylememen daha iyi. Herkes akil vermeye calisiyor, destek olacagina köstek oluyor. Bende ailelere bildirmedm ama paylastigim birkac arkadasim kuzenim var. Anlatmazsan da bu defa icin daralir. Varsa anlayisli ve guvenilir biri paylaşabilirsin
Hakkinda Hayirlisi ins tutunmustur bebegin sana!mutlaka hbr verBu arada konuyu açtığımda ilk asilamami yapmistm. Belirti ariyordum.Onda boyle belirtilerim yoktu ve tutmamisti. Yazanlari görünce tekrar konu devam etmis. :) Insallah guzel haberleri burdan veririz
Evet her yerde ağızdan yan etkilerin daha kuvvetli olduğu yazıyor ama katlanacaz mecbur. Bugn 4. gün oldu artık canım. Ben çok kafaya takmıyorm bu kez kendime dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum onun dışında çok stres yapmıyrm. Dilerim rabbimden dilediğimizi bize verir..Agizdan daha bir etkili oluyormus. Kacinci gundesin asilamanin. Ben surec ilerledikce gaz sancimin daha fazla oldugunu hissediyorum. Her gun kasik agrisi karin agrisi
Insallah. Mutlaka yazacam olumlu olumsuz sonucuHakkinda Hayirlisi ins tutunmustur bebegin sana!mutlaka hbr ver
Benim aşırı gaz sancim oluyor. Yan etkisini kesinlikle yaşıyorum. Benimde 9.gün oldu. Birkac gune test yapmaya baslarim. :)Evet her yerde ağızdan yan etkilerin daha kuvvetli olduğu yazıyor ama katlanacaz mecbur. Bugn 4. gün oldu artık canım. Ben çok kafaya takmıyorm bu kez kendime dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum onun dışında çok stres yapmıyrm. Dilerim rabbimden dilediğimizi bize verir..
Doktor bana 15 gün progestan kullan bi kaç gün hasta olmazsan test yap dedi. O kadar uzun sürmüyor adet dönencem ama bakacaz artık. Umarım kavuşursun bebeğine pozitif sonuçlanır testlerinBenim aşırı gaz sancim oluyor. Yan etkisini kesinlikle yaşıyorum. Benimde 9.gün oldu. Birkac gune test yapmaya baslarim. :)
Insallah canim. Hepimiz guzel haberleri veririrz insallah. Ben progestani gunde 1 kullaniyorum cok etkisi var üstümde diye. Dogru mu yanlis mi bilmiyorum.Doktor bana 15 gün progestan kullan bi kaç gün hasta olmazsan test yap dedi. O kadar uzun sürmüyor adet dönencem ama bakacaz artık. Umarım kavuşursun bebeğine pozitif sonuçlanır testlerin
Doktorunla görştükten sonra mı 1 taneye düşürdün. Ben 2 tane alıyorum 2.yi gece atıyorum yatmadan önceInsallah canim. Hepimiz guzel haberleri veririrz insallah. Ben progestani gunde 1 kullaniyorum cok etkisi var üstümde diye. Dogru mu yanlis mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?