Doktorum sabah aksam 1 demişti ama ben calisiyordum gecen hafta ve cok zor oluyordu. Halsizlik bas dönmesi yaptigi icin 1e dusurmustum. Okul tatile girdi birkac defa sabahta aldim ama asiri gaz yaptı. Yine 1e düşürdüm. Sadece gece aliyorum.Doktorunla görştükten sonra mı 1 taneye düşürdün. Ben 2 tane alıyorum 2.yi gece atıyorum yatmadan önce
İnşallah yeterli gelir. Doğrusunu istersen benim bir düşük var diyr korkumdan alıyorum ne tür yan etkisi olursa olsun almayada devam edecm mecbur.Doktorum sabah aksam 1 demişti ama ben calisiyordum gecen hafta ve cok zor oluyordu. Halsizlik bas dönmesi yaptigi icin 1e dusurmustum. Okul tatile girdi birkac defa sabahta aldim ama asiri gaz yaptı. Yine 1e düşürdüm. Sadece gece aliyorum.
Benim doktorum vermeye gerek yok demisti ama ben istedim diye verdi. Tabi senin düşük gecmisin varsa kullanman en dogrusu. Bende her ihtimale karşı kullaniyorum.İnşallah yeterli gelir. Doğrusunu istersen benim bir düşük var diyr korkumdan alıyorum ne tür yan etkisi olursa olsun almayada devam edecm mecbur.
Aynen öyle. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Ne zorluklarla elde etmeye çalışıyoruz :))Benim doktorum vermeye gerek yok demisti ama ben istedim diye verdi. Tabi senin düşük gecmisin varsa kullanman en dogrusu. Bende her ihtimale karşı kullaniyorum.
Aynen canim. Evde gebelik testim vardi. Demin onu yaptim.Asilamanin 9.günü negatif çıktı. Tabi dikkate almiyorum ama ignenin etkisi gecmis. Zaten ignenin 11.günü oluyor bugun.Aynen öyle. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Ne zorluklarla elde etmeye çalışıyoruz :))
Ben test konusunda çok sabırlıyım 13 gün geciktiğinde bile yapmamışlığım var. Ama bu kez tam gününde yapacam beklemek istemiyorum. Aşılamadan sonra 13-14 günde beta hcg salgılanıyor diye biliyorum. Bi kaç güne tekrarlarsın ve güzel haberlerini alırız inşallah. Önce seninki sonuçlanıyor inşallah umut olursun bizlereAynen canim. Evde gebelik testim vardi. Demin onu yaptim.Asilamanin 9.günü negatif çıktı. Tabi dikkate almiyorum ama ignenin etkisi gecmis. Zaten ignenin 11.günü oluyor bugun.
Biz seninle aynı gün yaptırmış benim de 8. Günüm.Arkadaslar asilamayla hamile kalan ya da asilama olup belirtileri olanlar var mi? Ben asilamanin 8.günündeyim ama hic bir belirtim yok. Belirtiler ne zaman baslar bilmek istiyorum.
Öyle mi. Hayirli olsun inşallah. Pazartesi mi yaptırmıştın. Var mi belirtinBiz seninle aynı gün yaptırmış benim de 8. Günüm.
Bence yarın sabah kan ver kesin sonuç çıksınArkadaslar ben aşılamanın 10.günde idrarda test yaptim. Golgeli bir ikinci cizgi cikti. Dün hicbirsey çıkmamıştı. Ignenin etkisi de geçmişti dün. Hatta bekleyince belirginleşti testimAcaba yanilma payi olur mu. Yarin sabah yeniden yapmayi düşünüyorum.
Yarin misafirim var maalesef gidip veremem kani.Bence yarın sabah kan ver kesin sonuç çıksın
Canım denedin mi. Merak ettim sonucunuYarin misafirim var maalesef gidip veremem kani.ama idrarda testi yeniden deniyecem.
Pazartesi ve salı 2 kere oldu bnm. Malesef hicbir belirtim yok. Umudum da yok.Öyle mi. Hayirli olsun inşallah. Pazartesi mi yaptırmıştın. Var mi belirtin
Ayyy hadi inşallahh güzel haberi ver.. yaptın dimi nasıl sonuç resim atsanaaaYarin misafirim var maalesef gidip veremem kani.ama idrarda testi yeniden deniyecem.
Evet canim yine golgeli cizgi cikti. Dun gece de yapmistm o da silik cikmisti. Inansam mi inanmasam mi bilmiyorum. Simdi de misafrlerim var kan icin gidemiyorum. Sabredip bekleyecem.Canım denedin mi. Merak ettim sonucunu
9.gunde yoktu cizgi. Ama diğer gunlerde var cok belli olmuyor resimden ama.Ayyy hadi inşallahh güzel haberi ver.. yaptın dimi nasıl sonuç resim atsanaaa
Bekleyelim bakalım. Inşallah olumlu olur.Evet canim yine golgeli cizgi cikti. Dun gece de yapmistm o da silik cikmisti. Inansam mi inanmasam mi bilmiyorum. Simdi de misafrlerim var kan icin gidemiyorum. Sabredip bekleyecem.
Görünüşe göre var ama 10. Gün erken gibi geldi bana9.gunde yoktu cizgi. Ama diğer gunlerde var cok belli olmuyor resimden ama.
Inşallah.Bekleyelim bakalım. Inşallah olumlu olur.
İnşallah gitgide belli eder kendini çizgi. Sevinçlerin mutluluğun bol olsun arkadşımEvet canim yine golgeli cizgi cikti. Dun gece de yapmistm o da silik cikmisti. Inansam mi inanmasam mi bilmiyorum. Simdi de misafrlerim var kan icin gidemiyorum. Sabredip bekleyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?