• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla seni çok iyi anlıyorum geçen sene bende aldım ettim eyledim şimdi sobada yakıyorum bunlar uğursuzluk getiriyo diye ins sen bildirirsin cnm
Askolsun neden yakiyorsunuz bebeği olan birilerine verseydiniz hayriniza duâ alırdiniz. Rabbim nasip etsin hayırlı zamanda size ve tüm isteyenlere amin.

Merhaba kızlar. Ben 11.03.2020 de aşılama oldum bugün 6. günüm ve yükleme yapıldığı günden beri göğüs hassasiyeti ağrım, bel ağrım ve kasık ağrım var. Test yapmak istiyorum ama daha çok erken diye vazgeçiyorum. Doktorum 15 gün sonra adet olursan yada olmazsan gel tekrar bakalım dedi ama ağrılarımın olması normal mi değil mi bilemedim. Doktorumu arasam mı. Yardımcı olur musunuz lütfen? 👐👐

Mrb bende ilk aşılamamı yaptım tutma öncesinde belirtileri oluyomu
Valla ben aşılama yaptırdım bugün 13. günümdeyim. Perşembe günü kan tahlili den öğrenmek için kontrole gideceğiz. Ama şu 3 gün öncesine kadar yükleme yapıldığı günden beri idrarım köpük köpük ve koyu oluyordu, göğüs uçlarım ve çevresi, kasıklarım, belim o kadar çok ağrıyordu ki hamile kadınlar gibi yatıp duruyordum. Her işi annem yapıyordu. Ben yiyip içip yatıyordum. 3 gündür çok ağrım sızım yok şükür yarında sonucu öğrensem rahatlayacağım. Bunlar tutunma belirtisi mi bende bilmiyorum benimde ilk aşılamam ama inşallah tutunduğu içindir tüm bunlar.

Mrhb kizlar size birşey sorcam 30 eylül de ikinci asilama oldum ve ekim 13 de sonuç için gidip kan verdim negatif çıktı ama daha adette olmadım ve adette düzensizliğim hıc yoktu ilk asilammda da günn de girdim ama bunda halen girmedim acaba böyle olan var mı aranız da

Merhaba sonucunun nedir acaba bir sene geçmiş üstünden ama merak ettim bnde şuan sizin durumunuzdayim 🙈

Valla ben aşılama yaptırdım bugün 13. günümdeyim. Perşembe günü kan tahlili den öğrenmek için kontrole gideceğiz. Ama şu 3 gün öncesine kadar yükleme yapıldığı günden beri idrarım köpük köpük ve koyu oluyordu, göğüs uçlarım ve çevresi, kasıklarım, belim o kadar çok ağrıyordu ki hamile kadınlar gibi yatıp duruyordum. Her işi annem yapıyordu. Ben yiyip içip yatıyordum. 3 gündür çok ağrım sızım yok şükür yarında sonucu öğrensem rahatlayacağım. Bunlar tutunma belirtisi mi bende bilmiyorum benimde ilk aşılamam ama inşallah tutunduğu içindir tüm bunlar.
Merhaba sonucunun nedir acaba ,??

Ben 14 agu asilama oldum. Bugun 17 gunum. Ve adet gunum. Dayanamayip dort gun once idrar testibyaptim silik cikti ikinci cizgi. Yine yaptim ayni cikti. Kan testi yaptirdim. 35 cikti. Dr a gittim. Eger artarsa iyi. Artmaz ise kimyasal gebelik olabilir dedi. Tekrar kan istedi. Cok sukur 55 cikti. Allah hepinize nasip etsin. Banada dua edin hayirlisi ila kucagima almak nasip olsun
belirtilerin nasıldı benimde aşilamamin 14 cü günü bugün çok sevindim benişinin seninle olduğuna Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back