Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, çok olmuş siz girmeyeli ama şansımı deneyeyim dedim. Kızlar bugn benim aşılamamın 3 günü. Fakat bi kaç tane yumurtam vardı. Bugn psijolojik falan değil resmen başım dönüyor 2 defa bayılacak gibi oldum. Acaba yumurtalardan biri erken çatladı da o mu döllendi. Bu bir belirti olabilir mi. Cevaplarınızı bekliyorum gören olursa lütfen yazın.. şimdiden teşekkürler

canim doktor yumurtalarini surekli takip etmedimi beni 3 gun arayla cagiriyor insallah hamilesindir ama bence ihmal etme baska biseydende olabilir

Merhaba canim, kac yumurtan vardi asilamadan önce ve kac mm di? Catlatma ignesi kullandiysan hepsi öyle catlamistir diye düsünüyorum. Erken döllenme ve bu kadar cabuk bas dönmesi olacagini düsünmüyorum acikcasi. Ben suanda hamileyim ve migde bulantisi haric bas dönmesi fln yasamadim.pskolojik olabiliyor bu tarz belirtiler.belirtisiz hamile kaldim bu arada,illa belirti olacak diyecek birsey yok cnm.rahat ol bol bol dinlen.sakin hurma yeme,yukariya uzanma, cok sicak dus Alma.insallah hayirlisiyla tutar Seninde mutlu haberi verirsin bizlere

canim senin kac yumurtan olusmustu

canim doktor yumurtalarini surekli takip etmedimi beni 3 gun arayla cagiriyor insallah hamilesindir ama bence ihmal etme baska biseydende olabilir
Etti canım geçen hafta salı günü biri 17 diğeri 16.5 bir diğeri de 13 cm 3 yumurtam vardı perşembede çatlatma iğnesi oldum. Amin canım sende inşallah

3 yumurta canım. 17-16.5-13 olmak üzere. Benim de bir önceki gebeliğimde 2 aya kadar hiç bi belirti yoktu. Ama bunda şaştım kaldım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederim canım. Darısı tüm isteyenlere nasip olsun

Herseyden kaynakli olabilir canim. Stres sinir de bas dönmesi yapıyor. Dollenme belirtisini hissedemezsin sadece yerlesme durumu varsa belki belirti verebilir. Ama insallah dollenmistir

Kizlar bende aşılamanın 8., Ignenin 10.gunundeyim. Progestandan midir bilmiyorum surekli kasik agrim var. Özellikle yürüyünce sol tarafimda yumru varmis gibi bir agri oluyor. Progestan ilaci zaten iyice siskinlik yapiyor onu da günde 1 kullanmaya başladım.. Var mi belirti agri hisseden?

Hanımlar size birşey sormam lazim yardımcı olabilirmisiniz acaba

Bu arada konuyu açtığımda ilk asilamami yapmistm. Belirti ariyordum.Onda boyle belirtilerim yoktu ve tutmamisti. Yazanlari görünce tekrar konu devam etmis. :) Insallah guzel haberleri burdan veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…