Kendin vurmucanmi cnmİğneyi aldım ama eczacı reçeteyi vermemiş.inşallah sorun çıkartmaz klinik
Hayır hastaneye gittim.hayırlısı olsun inşallah. Hepimiz içinKendin vurmucanmi cnm
Merhaba. Dün aşılama oldum.ama kafama takıldı .cok az sıvı geldi dinlenme esnasında.spermlermidir yoksa doktorun kullandığı jelmiydi bilemedim.bi fikriniz varmı bununla ilgiliKendin vurmucanmi cnm
canim doktor yumurtalarini surekli takip etmedimi beni 3 gun arayla cagiriyor insallah hamilesindir ama bence ihmal etme baska biseydende olabilirKızlar merhaba, çok olmuş siz girmeyeli ama şansımı deneyeyim dedim. Kızlar bugn benim aşılamamın 3 günü. Fakat bi kaç tane yumurtam vardı. Bugn psijolojik falan değil resmen başım dönüyor 2 defa bayılacak gibi oldum. Acaba yumurtalardan biri erken çatladı da o mu döllendi. Bu bir belirti olabilir mi. Cevaplarınızı bekliyorum gören olursa lütfen yazın.. şimdiden teşekkürler
Merhaba canim, kac yumurtan vardi asilamadan önce ve kac mm di? Catlatma ignesi kullandiysan hepsi öyle catlamistir diye düsünüyorum. Erken döllenme ve bu kadar cabuk bas dönmesi olacagini düsünmüyorum acikcasi. Ben suanda hamileyim ve migde bulantisi haric bas dönmesi fln yasamadim.pskolojik olabiliyor bu tarz belirtiler.belirtisiz hamile kaldim bu arada,illa belirti olacak diyecek birsey yok cnm.rahat ol bol bol dinlen.sakin hurma yeme,yukariya uzanma, cok sicak dus Alma.insallah hayirlisiyla tutar Seninde mutlu haberi verirsin bizlereKızlar merhaba, çok olmuş siz girmeyeli ama şansımı deneyeyim dedim. Kızlar bugn benim aşılamamın 3 günü. Fakat bi kaç tane yumurtam vardı. Bugn psijolojik falan değil resmen başım dönüyor 2 defa bayılacak gibi oldum. Acaba yumurtalardan biri erken çatladı da o mu döllendi. Bu bir belirti olabilir mi. Cevaplarınızı bekliyorum gören olursa lütfen yazın.. şimdiden teşekkürler
canim senin kac yumurtan olusmustuMerhaba canim, kac yumurtan vardi asilamadan önce ve kac mm di? Catlatma ignesi kullandiysan hepsi öyle catlamistir diye düsünüyorum. Erken döllenme ve bu kadar cabuk bas dönmesi olacagini düsünmüyorum acikcasi. Ben suanda hamileyim ve migde bulantisi haric bas dönmesi fln yasamadim.pskolojik olabiliyor bu tarz belirtiler.belirtisiz hamile kaldim bu arada,illa belirti olacak diyecek birsey yok cnm.rahat ol bol bol dinlen.sakin hurma yeme,yukariya uzanma, cok sicak dus Alma.insallah hayirlisiyla tutar Seninde mutlu haberi verirsin bizlere
Etti canım geçen hafta salı günü biri 17 diğeri 16.5 bir diğeri de 13 cm 3 yumurtam vardı perşembede çatlatma iğnesi oldum. Amin canım sende inşallahcanim doktor yumurtalarini surekli takip etmedimi beni 3 gun arayla cagiriyor insallah hamilesindir ama bence ihmal etme baska biseydende olabilir
3 yumurta canım. 17-16.5-13 olmak üzere. Benim de bir önceki gebeliğimde 2 aya kadar hiç bi belirti yoktu. Ama bunda şaştım kaldımMerhaba canim, kac yumurtan vardi asilamadan önce ve kac mm di? Catlatma ignesi kullandiysan hepsi öyle catlamistir diye düsünüyorum. Erken döllenme ve bu kadar cabuk bas dönmesi olacagini düsünmüyorum acikcasi. Ben suanda hamileyim ve migde bulantisi haric bas dönmesi fln yasamadim.pskolojik olabiliyor bu tarz belirtiler.belirtisiz hamile kaldim bu arada,illa belirti olacak diyecek birsey yok cnm.rahat ol bol bol dinlen.sakin hurma yeme,yukariya uzanma, cok sicak dus Alma.insallah hayirlisiyla tutar Seninde mutlu haberi verirsin bizlere
Cm yazmışım mm olacak canımEtti canım geçen hafta salı günü biri 17 diğeri 16.5 bir diğeri de 13 cm 3 yumurtam vardı perşembede çatlatma iğnesi oldum. Amin canım sende inşallah
Benim 2 yumurtam olusmustu cnmcanim senin kac yumurtan olusmustu
Hakkinda Hayirlisi olur insallah canim.3 yumurta canım. 17-16.5-13 olmak üzere. Benim de bir önceki gebeliğimde 2 aya kadar hiç bi belirti yoktu. Ama bunda şaştım kaldım
Hepimiz için en hayırlısı olsun arkadaşım. Kaçıncı günün seninHakkinda Hayirlisi olur insallah canim.
Allah razi olsun canim, aminnn.darisi en kisa zamanda tüm isteyenlerin basina insallah!aminnnn.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederim canım. Darısı tüm isteyenlere nasip olsun
Herseyden kaynakli olabilir canim. Stres sinir de bas dönmesi yapıyor. Dollenme belirtisini hissedemezsin sadece yerlesme durumu varsa belki belirti verebilir. Ama insallah dollenmistirKızlar merhaba, çok olmuş siz girmeyeli ama şansımı deneyeyim dedim. Kızlar bugn benim aşılamamın 3 günü. Fakat bi kaç tane yumurtam vardı. Bugn psijolojik falan değil resmen başım dönüyor 2 defa bayılacak gibi oldum. Acaba yumurtalardan biri erken çatladı da o mu döllendi. Bu bir belirti olabilir mi. Cevaplarınızı bekliyorum gören olursa lütfen yazın.. şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?