• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunla görştükten sonra mı 1 taneye düşürdün. Ben 2 tane alıyorum 2.yi gece atıyorum yatmadan önce
Doktorum sabah aksam 1 demişti ama ben calisiyordum gecen hafta ve cok zor oluyordu. Halsizlik bas dönmesi yaptigi icin 1e dusurmustum. Okul tatile girdi birkac defa sabahta aldim ama asiri gaz yaptı. Yine 1e düşürdüm. Sadece gece aliyorum.

Doktorum sabah aksam 1 demişti ama ben calisiyordum gecen hafta ve cok zor oluyordu. Halsizlik bas dönmesi yaptigi icin 1e dusurmustum. Okul tatile girdi birkac defa sabahta aldim ama asiri gaz yaptı. Yine 1e düşürdüm. Sadece gece aliyorum.
İnşallah yeterli gelir. Doğrusunu istersen benim bir düşük var diyr korkumdan alıyorum ne tür yan etkisi olursa olsun almayada devam edecm mecbur.

İnşallah yeterli gelir. Doğrusunu istersen benim bir düşük var diyr korkumdan alıyorum ne tür yan etkisi olursa olsun almayada devam edecm mecbur.
Benim doktorum vermeye gerek yok demisti ama ben istedim diye verdi. Tabi senin düşük gecmisin varsa kullanman en dogrusu. Bende her ihtimale karşı kullaniyorum.

Benim doktorum vermeye gerek yok demisti ama ben istedim diye verdi. Tabi senin düşük gecmisin varsa kullanman en dogrusu. Bende her ihtimale karşı kullaniyorum.
Aynen öyle. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Ne zorluklarla elde etmeye çalışıyoruz :))

Aynen öyle. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Ne zorluklarla elde etmeye çalışıyoruz :))
Aynen canim. Evde gebelik testim vardi. Demin onu yaptim.Asilamanin 9.günü negatif çıktı. Tabi dikkate almiyorum ama ignenin etkisi gecmis. Zaten ignenin 11.günü oluyor bugun.

Aynen canim. Evde gebelik testim vardi. Demin onu yaptim.Asilamanin 9.günü negatif çıktı. Tabi dikkate almiyorum ama ignenin etkisi gecmis. Zaten ignenin 11.günü oluyor bugun.
Ben test konusunda çok sabırlıyım 13 gün geciktiğinde bile yapmamışlığım var. Ama bu kez tam gününde yapacam beklemek istemiyorum. Aşılamadan sonra 13-14 günde beta hcg salgılanıyor diye biliyorum. Bi kaç güne tekrarlarsın ve güzel haberlerini alırız inşallah. Önce seninki sonuçlanıyor inşallah umut olursun bizlere

Arkadaslar ben aşılamanın 10.günde idrarda test yaptim. Golgeli bir ikinci cizgi cikti. Dün hicbirsey çıkmamıştı. Ignenin etkisi de geçmişti dün. Hatta bekleyince belirginleşti testim:KK17: Acaba yanilma payi olur mu. Yarin sabah yeniden yapmayi düşünüyorum.

Arkadaslar ben aşılamanın 10.günde idrarda test yaptim. Golgeli bir ikinci cizgi cikti. Dün hicbirsey çıkmamıştı. Ignenin etkisi de geçmişti dün. Hatta bekleyince belirginleşti testim:KK17: Acaba yanilma payi olur mu. Yarin sabah yeniden yapmayi düşünüyorum.
Bence yarın sabah kan ver kesin sonuç çıksın

Eklentiler

• Screenshot_20190124-113157_Instagram.jpg
    Screenshot_20190124-113157_Instagram.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 428
Evet canim yine golgeli cizgi cikti. Dun gece de yapmistm o da silik cikmisti. Inansam mi inanmasam mi bilmiyorum. Simdi de misafrlerim var kan icin gidemiyorum. Sabredip bekleyecem.
İnşallah gitgide belli eder kendini çizgi. Sevinçlerin mutluluğun bol olsun arkadşım

Back