• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle canim yapma senin az kalmis grrci versen cikabilir diyede dusunuyorum ama bilemedim belki kandan ziyade cubuk test yapabilirsin eczanelerdekinden yani benm bir hafta daha war haftaya bugun test gunum tabi adet olmazsam

inşallah güzel haberler verirsin buradan :anneadayı: bende sabah gidip sağlık ocağına kan verdim sonuç bugün çıkar sanırım cok gerginim :110:

benimde kahverengi lekelenmelerim olmustu, 1.2. ve 3.gün. 10.günde gögüslerde dolgunluk ve kasik agrilarindan dolayi, hissettim ve test yaptirmistim. hamile oldugumu ögrenmistim. ama malesef düsükle sonuclandi. insallah seninkiside hamilelik belirtisidir canim.hayirlisi olsun hakkimizda insallah

cevabın için çok teşekkürler canım.. benim bugün 12.günümdü sabah kan verdim. sonucu bekliyorum ama benim gögüslerimde dolgunluk falan yok arada kasık ağrıları olup geçiyor sadece

benimde kahverengi lekelenmelerim olmustu, 1.2. ve 3.gün. 10.günde gögüslerde dolgunluk ve kasik agrilarindan dolayi, hissettim ve test yaptirmistim. hamile oldugumu ögrenmistim. ama malesef düsükle sonuclandi. insallah seninkiside hamilelik belirtisidir canim.hayirlisi olsun hakkimizda insallah
bu arada en yakın zamanda inş hamiş olursunda bebeğini kucağına sağlıkla alırsın:KK200:

cevabın için çok teşekkürler canım.. benim bugün 12.günümdü sabah kan verdim. sonucu bekliyorum ama benim gögüslerimde dolgunluk falan yok arada kasık ağrıları olup geçiyor sadece
hayirlisi olsun insallah hakkinda canim. belirtileri yasadigim ay hamile kalmistim, ama malesef tutunamadi. suanda bekliyoruz bakalim. insallah kendiliginden olur.

Kızlar uyuyamıyorum stresten.menagon iğne oldum yarın muayeneye gidicem.sonraki aşamayı hiç bilmiyorum. Anlatan biri olsada azcık rahat etsem.pufff

canım şimdi çıktı negatif benimki maalesef . inş birdahakine artık napalım.
Hayirlisi olsun insallah canm uzme kendini herseyin bi vakti saati war Rabhim hayirli zamanda hayirli olabi nasib etsin insallah... Bende adet olcam sanirim cunku cok belim agriyor

Kızlar uyuyamıyorum stresten.menagon iğne oldum yarın muayeneye gidicem.sonraki aşamayı hiç bilmiyorum. Anlatan biri olsada azcık rahat etsem.pufff
Canm sen naptin kullandigin igneyi hic bilmiyorum kullanmadim duymadmda yumurta gelistirici ignemi

Hayirlisi olsun insallah canm uzme kendini herseyin bi vakti saati war Rabhim hayirli zamanda hayirli olabi nasib etsin insallah... Bende adet olcam sanirim cunku cok belim agriyor
Öyle deme çünkü bel ağrısı aynı zamanda gebelik belirtiside değil mi :) inş hamişsindir :)) güzel haberler ver

Canm sen naptin kullandigin igneyi hic bilmiyorum kullanmadim duymadmda yumurta gelistirici ignemi
Evet yumurta gelişsin diye.19 ml olmuş dedi.bu akşam çatlatma iğnesi olucam .cuma günü aşılama olucak dedi doktor. Ölucem heycandan

Bende adetin ikinci günü başlıycam aşılama için tedaviye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.

Evet yumurta gelişsin diye.19 ml olmuş dedi.bu akşam çatlatma iğnesi olucam .cuma günü aşılama olucak dedi doktor. Ölucem heycandan
Hic heyecan yapma cnm nasibten ote koy yok hayirlisiyla olsun saglikli olsun ilk asilamanmi hic agrisiz acisiz 2 dakika bile surmuyor.. Korkma yani ilkse. Sonrasinda doktorlar kendi hayatina devam et diyolar ama bence gene ilk iki uc gun bile olsa en az yatip dinlenmek ve asilama sonrasi esinle gorusmeler sik olsun

Hic heyecan yapma cnm nasibten ote koy yok hayirlisiyla olsun saglikli olsun ilk asilamanmi hic agrisiz acisiz 2 dakika bile surmuyor.. Korkma yani ilkse. Sonrasinda doktorlar kendi hayatina devam et diyolar ama bence gene ilk iki uc gun bile olsa en az yatip dinlenmek ve asilama sonrasi esinle gorusmeler sik olsun
İlk kez olucak.o yüzden stres yapıyorum. Çalışıyorum pek dinlenemicem

Isiniz cok yogun degilse yormayin kendinizi en azindan ilk 2 gun izin alabilirseniz iyi olur

Back