- 25 Mayıs 2017
- 816
- 523
- 103
Tesekkurler canim insallah. Sen de ne var ne yok. Kacinci gün bugünİnşallah gitgide belli eder kendini çizgi. Sevinçlerin mutluluğun bol olsun arkadşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim insallah. Sen de ne var ne yok. Kacinci gün bugünİnşallah gitgide belli eder kendini çizgi. Sevinçlerin mutluluğun bol olsun arkadşım
Hayırlı olsun canm var bence olmasa zaten çıkmaz hele 9 gün pozitif çıkar sonra yok olurdu9.gunde yoktu cizgi. Ama diğer gunlerde var cok belli olmuyor resimden ama.
Insallah canim pek umutlu degilim. Testler hep canımı sıkıyor. Birkac gune kesinleşir zaten.Hayırlı olsun canm var bence olmasa zaten çıkmaz hele 9 gün pozitif çıkar sonra yok olurdu
Henüz bi gelişme yok beklemedeyiz işte. 6 gün kuzum daha yolun yarısı :))Tesekkurler canim insallah. Sen de ne var ne yok. Kacinci gün bugün
Benim sadece karin agrilarim oluyor baska da belirtim yok. Bu sefer de olmayacak diye cok korkuyorum.Henüz bi gelişme yok beklemedeyiz işte. 6 gün kuzum daha yolun yarısı :))
Korkma inşallah olmuştur tutmuştur aşılaman. Benimde sıfır belirti. Tabi tutmamışsa bi kaç güne ğöğüs ağrılarım başlar bekleyip görecez. Rabbim nasip etsinBenim sadece karin agrilarim oluyor baska da belirtim yok. Bu sefer de olmayacak diye cok korkuyorum.
Amin canim insallah. Bekleyip gorecez. Iyi kötü ne olacaksa rabbimden. Ama sabretmek cok zor gercekten. Ne bende ne esimde sıkıntı var. Bildigimiz bir sorun yok. O yuzden elimiz kolumuz bağlı. Sabredip bekliyoruz sadece.Korkma inşallah olmuştur tutmuştur aşılaman. Benimde sıfır belirti. Tabi tutmamışsa bi kaç güne ğöğüs ağrılarım başlar bekleyip görecez. Rabbim nasip etsin
Beklemek kadar yorucu ve yıpratıcı hiç bişey yok herhalde bilmiyorum bu da bizim sınavımız..Amin canim insallah. Bekleyip gorecez. Iyi kötü ne olacaksa rabbimden. Ama sabretmek cok zor gercekten. Ne bende ne esimde sıkıntı var. Bildigimiz bir sorun yok. O yuzden elimiz kolumuz bağlı. Sabredip bekliyoruz sadece.
Evet imtihan oldugunu bilmek guclendiriyor aslinda bizi. Insallah sabredenlerden olup sinavi kazaniriz.Beklemek kadar yorucu ve yıpratıcı hiç bişey yok herhalde bilmiyorum bu da bizim sınavımız..
Amin inşallah bu sabah tekrardan test yaptın mı?Evet imtihan oldugunu bilmek guclendiriyor aslinda bizi. Insallah sabredenlerden olup sinavi kazaniriz.
Aslinda yapmayacaktm ama senin mesajini görünce gittim test yaptm. Ve hicbirsey çıkmadı. Zaten belirti hissedemedigim icin emindm sonuctan. Vakit daha var sonuc icin ama olsaydi az bir belirti ya da cizgi görünürdü.Amin inşallah bu sabah tekrardan test yaptın mı?
Kendimden çok seni merak ediyorum şu sıralar :)
Aslinda cok hayali bir cizgi daha cikti ama dikkate almiyorum.Amin inşallah bu sabah tekrardan test yaptın mı?
Kendimden çok seni merak ediyorum şu sıralar :)
Benim asilama esnasinda oldu. Ilk yaptirdigim asilamada ise eve gelince agrim olmustu kanamam olmustu. Bence rahim zorlandigi icin illaki agri olabilir. Dedigin gibi idrara sıkışıkken yaptirmissin onun da etkisi olabilir.Kizlar bisey sorucam asilamadan on onbes dak sonra agrisi sancisi olan varmi? Doktor idrar kesen dolu ondan. Dolayi dedide ben cok fazla yatamadim tualetimi yaptikdan sonra hafifledi
Haklısın en iyisi beklemek olacak bu şekilde paronaya bağlıyor insan. İnşallah, inşallah tutmuştur..Aslinda cok hayali bir cizgi daha cikti ama dikkate almiyorum.
Insallah canim.Haklısın en iyisi beklemek olacak bu şekilde paronaya bağlıyor insan. İnşallah, inşallah tutmuştur..
Meraba canım var mı hayırlı haberinInsallah canim.
Yok maalesef canim. Bugun 14.günüm idrarda negatif gördüm. Zaten bir belirtim fln da yok. Adeti bekliyorum. Kan testi yapasim bile yok.Meraba canım var mı hayırlı haberin
Canim kan testi yaptir doktorum bana idrar digilde kan testinin kesin sonuc vereceyini bu yuzden 8i kan test yaptirmam getektigini soyledi kimyasal bile olsa en azindan bunu ogrenir o yolda ilerlersiniz sorunu bulub hall etmek acisindan soyluyorumYok maalesef canim. Bugun 14.günüm idrarda negatif gördüm. Zaten bir belirtim fln da yok. Adeti bekliyorum. Kan testi yapasim bile yok.
Canim kan testine gidecek hevesim yok acikcasi. Doktorum 15.gun yaparsin demisti. Belki yarin kan veririm.Canim kan testi yaptir doktorum bana idrar digilde kan testinin kesin sonuc vereceyini bu yuzden 8i kan test yaptirmam getektigini soyledi kimyasal bile olsa en azindan bunu ogrenir o yolda ilerlersiniz sorunu bulub hall etmek acisindan soyluyorum