canimcgecmis olsun benimde dis agrim bugun cikti benim 2 yildir olmuyor bebek her ay belki hamileyimdir diye diye baya yiprandim ilac falan icmedim insallah hayirli haber aliriz bu ayÇok fena üşüttüm ben kızlar artık stresten mi oldu diye düşünüyorum. Ağrımayan kemiğim yok resmen. Progestanın halsizliği yetmezmiş gibi.
bide bu çıktı
Ben 3 aydır kırık bi dişm var onu bile yaptırmıyorum aman ilaç kullanmim yumurta kalitesi bozulmasın diye.. ahh ahh ne diyim rabbim gönlümüzdekini nasip etsin bizecanimcgecmis olsun benimde dis agrim bugun cikti benim 2 yildir olmuyor bebek her ay belki hamileyimdir diye diye baya yiprandim ilac falan icmedim insallah hayirli haber aliriz bu ay
Teşekkürler tatlım. Dinleniyorum zatn canımCok gecmis olsun canim Dikkat et kendine
aynen canim kirik disim agriyor sen bugunde test yapmicanmi canim senden sonraki biri ogrenmis gebeligini darisi basinaBen 3 aydır kırık bi dişm var onu bile yaptırmıyorum aman ilaç kullanmim yumurta kalitesi bozulmasın diye.. ahh ahh ne diyim rabbim gönlümüzdekini nasip etsin bize
Insallah yarin güzel haberlerini bekliyoruz canimBiraz sağlamcı davranıyorum yarın sabah hastanede kan vereceğim zaten aşılama yapan yer çağırdı.Önceden heveslenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum.İnşallah hayırlısı olur.
canim sende dinlen kendine bak yigenim habire karnima vuruyor oglumla kavga ediyorlar ani hareket ettim evdeykende dinlenemiyomki. Doktor neden lekelenme olmus dedimi canimKizlar bugün bir lekelenmem oldu,Cok korktum doktora koştum. Allah’a şükür bir Sorun gözükmüyor dedi doktorum.bol bol dinlenin,kendinize Dikkat edin.rabbim bizi korktugumuza ugrastmasin Aminn!
Suanda bir Sorun yok dedi,neden olabilecegi hakkinda bilgi vermedi.bol bol dinlen dedi sadece.canim sende dinlen kendine bak yigenim habire karnima vuruyor oglumla kavga ediyorlar ani hareket ettim evdeykende dinlenemiyomki. Doktor neden lekelenme olmus dedimi canim
Sadece asilama oldugum gun yattim.onun haricinde bi sonraki gun günlük islerime dvm ettim ama agir işlerde yapmadim. Asilama günü sonraki gun iliski sonrasinda da 2 gunde bir iliski verdi doktor ilac estrofem bide jel kullaniyorum.canim gozun aydin neler yaptin anlatirmisin asilamadan sonra . Kac gun dinlendinmi ilac kupandinmi gun asiri iliski oldumu
Cok teşekkür ederim. Allah hepimizin yuzunu güldürsün ınsallahTebrik ediyorum seni canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah Dikkat et kendine
Amin insallah.kan testi yaptirdinmi peki?Cok teşekkür ederim. Allah hepimizin yuzunu güldürsün ınsallah
Yok 4 subatta test günüm beklemeyi dusunuyorum o zamana kadarAmin insallah.kan testi yaptirdinmi peki?
Ben idrarda görür görmez ertesi gün dayanamayip Test yapmistim:)Yok 4 subatta test günüm beklemeyi dusunuyorum o zamana kadar
4. Asilama olunca biraz olsun sabretmeye alıştım benBen idrarda görür görmez ertesi gün dayanamayip Test yapmistim:)
Bende 3.asilamdan hamile kaldim,Ama sabretmeyi hic basaramadim basaramadim desem yeri:)saglik olsun saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz4. Asilama olunca biraz olsun sabretmeye alıştım ben
Aynen öyle sonucu guzel olsunda herşeye raziyiz:)Bende 3.asilamdan hamile kaldim,Ama sabretmeyi hic basaramadim basaramadim desem yeri:)saglik olsun saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz
Aminnn insallah:)Aynen öyle sonucu guzel olsunda herşeye raziyiz:)
Ben yaparım dedim de eşim hafta sonunu bekleyelim dedi. Bir öncekinde de çok geç döllenmişti adetim geçmişti ona rağmen 52 çıkmıştı beta-hcg. Bi yanım bekle diyor diğer yanım sabırsız..aynen canim kirik disim agriyor sen bugunde test yapmicanmi canim senden sonraki biri ogrenmis gebeligini darisi basina
Insallah cok cok güzel sonuclar alirsin.ben olsam hic dayanamam:)Ben yaparım dedim de eşim hafta sonunu bekleyelim dedi. Bir öncekinde de çok geç döllenmişti adetim geçmişti ona rağmen 52 çıkmıştı beta-hcg. Bi yanım bekle diyor diğer yanım sabırsız..