Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah Hayirlisi olur hakkinda.transfer ne zaman gerceklesecek?yada beklemedemisin suanda
Dün en son iğnemi ve çatlatma iğnesini vurdum yaron inşaallah olucak. 2 yumurtam oluştu amh sıkıntısı vr bnde çok korkuyorum inşaallah ikisife sağlıklı yumurtadır ve gelişirler. Herşey düzgn giderse eğer pazartesi transfer olucam

Hadi insallah güzel kaliteli yumurtalarin oluşmuştur ve rabnimin izniyle tutar. Insallah hersey cok güzel olur hakkinda arkadasim

canim dus olayini nasil yaptin doktorlar arasi fark neden ya bana iliski onermedi umarim asilamadan olur

canim dus olayini nasil yaptin doktorlar arasi fark neden ya bana iliski onermedi umarim asilamadan olur
Duş icin bisey söylemedi doktorum ama bende tedbir olsun diye ilk iki gün almadim. Sonrasinda da cok sicak dus almamaya dikkat ettim
Bide 2. Asilamamda bizde safece asilama oldu iliski olmamaisti ama tutmustu:) yani seninde tutunacak insallah bebegin

ay insaĺah canim cok saol kime baktiysam hep iliski olmus senin 2. Asilaman dusuklemi sonuclandi canim insallah bebisini hayirlisiyla sapasaglam al

Ben yaparım dedim de eşim hafta sonunu bekleyelim dedi. Bir öncekinde de çok geç döllenmişti adetim geçmişti ona rağmen 52 çıkmıştı beta-hcg. Bi yanım bekle diyor diğer yanım sabırsız..
sen bilirsin canim ben sizin icin bile sabirsizlaniyorum kendiminkini nasil beklicem hicbilmem:)

İnşallah çok güzel olan o haberi vereceksin burdan bize. şimdi heyecanımıza ortak olduğumuz gibi o zamanda sevinçlerimize ortak olacaz
insallah canim hepimiz birbirimize dua edelim masallah simdilik 2 de 2 gebemiz var insallah tum topicdeki arkadaslar hamile kalir

Merhaba kizlar gunaydin :) ben bugun catlatma ignesinin etkisi gecmismi diye baktim tam negativ gordum negativ gorupte bu kadar sevineceyimi dusunmezdim:) bu arada 23u olmusdu catlatma ignem :) test zamanin 8i sizce ne zamanda yapmaya baslasam silikte olsa gorurum? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…