- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 27
Evet kuzum hayırlısıyla yarın netleşecek inşallah herşeyamin canım yarın iki tane sonucumuz var sanırım smurfsgirl yarın verecek test hayırlısı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum hayırlısıyla yarın netleşecek inşallah herşeyamin canım yarın iki tane sonucumuz var sanırım smurfsgirl yarın verecek test hayırlısı bakalım
Ya sank8 bugün bana bir tane 15 gibi bisey dediler bu boyutta yapmazlar demiCnm Ben yumurta takibi yaptırmışım iki ay.
1.ay: 18.1 ve 19.5 mm
2.ay: 20 ve 21 mm ken catlatma ignesi yaptırmışım.
Asilamamdada bir defa Not almışım Oda şöyle:
18mm, 20 mm, 14 mm ken catlatma ignesi yaptırmışım. Asilamada 36 saat sonra olduguna,günde ortalama 1 mm büyüyor demisti doktorum. Diger asilamalarimda not almamışım
Beni yarin sadece kan tahliline cagirmislar ultrasona bakmicaklarmia ama bugün 15 dedi sanki doktor başkada bisey demediler zaten bir tane galiba adetinde 15.gunu daha beklerlerdi acaba17.5 dan sonra vuruyorlar devlette
Oo tebrikler canım kan vermeye gittinmi21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi
Hayir gitmedim 4 subatta gidicem kan vermeye. Inşallah bu sefer hayırlı sonuçlanır. Herkes guzel haberler alirOo tebrikler canım kan vermeye gittinmi
Ya bence inşallah sende de belirti var gibime geliyorTelefondan ateş ölçer uygulaması indirdim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 37 gösteriyo..
Ya inşallah bu topik uğuruyla gelmiştir hepimize nasip olur kacincidaysa kismetimizHayir gitmedim 4 subatta gidicem kan vermeye. Inşallah bu sefer hayırlı sonuçlanır. Herkes guzel haberler alir
Gözün aydın. İlk aşılaman mıydı ?21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi
Hiç bilmiyorum inan ki. Geçen ay öyle çok kasık batmam olmuştu ki. Bu ay ne olacak ufacık bi tahminim bile yok.Ya bence inşallah sende de belirti var gibime geliyor
Teşekkür ederim . Hayir 4. Asilamam bu neyazikki iki kaybım var o yuzden cok terginim . Sizlerdende hayirli haberler alicaz inşallahGözün aydın. İlk aşılaman mıydı ?
Benimde ikinci aşılamam. İlkinde çok belirtim vardı, ama sonuç negatifti. Bundada hiç belirtim yok. Ne olacak hiç kestiremiyorum..Teşekkür ederim . Hayir 4. Asilamam bu neyazikki iki kaybım var o yuzden cok terginim . Sizlerdende hayirli haberler alicaz inşallah
Bekleyebilir belki senin doktorun 18 19 da vurdurcak igneyiBeni yarin sadece kan tahliline cagirmislar ultrasona bakmicaklarmia ama bugün 15 dedi sanki doktor başkada bisey demediler zaten bir tane galiba adetinde 15.gunu daha beklerlerdi acaba
Canım hayırlı olsun baya belirgin bence pozitif gözün aydın seninle kalsın bebişin inşallahh21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi
canim gozun aydin neler yaptin anlatirmisin asilamadan sonra . Kac gun dinlendinmi ilac kupandinmi gun asiri iliski oldumu21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi
Cok gecmis olsun canim Dikkat et kendineÇok fena üşüttüm ben kızlar artık stresten mi oldu diye düşünüyorum. Ağrımayan kemiğim yok resmen. Progestanın halsizliği yetmezmiş gibi.
bide bu çıktı
Tebrik ediyorum seni canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah Dikkat et kendine21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi