Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim be de dun yine yaptim hala baya pozitifti bende catlatmayi 27 de yaptim 28 de asilama oldum senin asilama ile catlatma arasi 2 gunmu. 6 sinda 7 sinde yapsan cikar bence canim burdaki arkadaslar 12 gun ve 13 gunde ogrendiler

canim be de dun yine yaptim hala baya pozitifti bende catlatmayi 27 de yaptim 28 de asilama oldum senin asilama ile catlatma arasi 2 gunmu. 6 sinda 7 sinde yapsan cikar bence canim burdaki arkadaslar 12 gun ve 13 gunde ogrendiler
Bende 23u catlatma 25i asilama oldu. 27i test yaptigimda baya baya ayni kirmiziliktaydi ikinci cizgi. Bugun yaptigimda hicbisey yoktu :) sende 2,3 gun sonra tekrarla bide bolbol su ic :)

Bende 23u catlatma 25i asilama oldu. 27i test yaptigimda baya baya ayni kirmiziliktaydi ikinci cizgi. Bugun yaptigimda hicbisey yoktu :) sende 2,3 gun sonra tekrarla bide bolbol su ic :)
canım senin niye arada iki gun var bende bir gun sonra yaptı banamı erken yaptı sanamı geç yaptı

Günaydin canim, bence sali günü yapsan Silikte olsa cikar diye düsünüyorum. pozitif pozitif haberler bekliyoruzzz

Bende aynı günlerde oldum çatlatma iğnesinide aşılamayıda. Bi testte ben mi yapsam ki :)

canım senin niye arada iki gun var bende bir gun sonra yaptı banamı erken yaptı sanamı geç yaptı
Catlatma ignem gece 11 oldu asilamada 36 saat sonra bence tek mantik asilamanin 36 saat sonra yapilmasi gun sayi onemli digil bence ama bilemedim :)

Bi testde sen yap bakalim ilac etkisi gecmismi? Ben 5inden itibaren test yapmaya baslycam hadi yapib yapib paylasalim mutlulugumuzu
Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.

Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.
Tamam o zaman bende normal 9 gune gitmesi. Peki nasil olurda yani gunler olur asilama. Bende 12i normalde fakat son iki aydir 4 gun once oluyor. Bide doktor kendisi 8i yap dedi testi :)

Duramadım. Bi test yaptım ilk idrarla yapmak lazımdı aslında. İkinci hayalet çizgi vardı testte belli belirsiz. Çatlatma iğnesi 9. gününde kanımda 5 çıkarmıştı hcg'yi. Onun etkisi idrarda bu şekilde çıkmış olabilir sanırım. İlk bakıldığında negatif duruyo yakından bakılınca çok çok silik bi çizgi var. 5 dk içinde belli belirsiz bi pembelik oldu.

Kizlar nasilsiniz bugin 2 de randevim var bakak nolcak 3.asilamami tup bebek mi dicekler
Hakkinda Hayirlisi bizede mutlaka doktorun söylediklerini belirt. Eger daha önce asilamayla hamile kaldiysan canim tekrar asilama dene derim. Ben igneli asilama tedavilerinde hamile kaliyorum,3.asilamamdi Benimde.

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…