canim be de dun yine yaptim hala baya pozitifti bende catlatmayi 27 de yaptim 28 de asilama oldum senin asilama ile catlatma arasi 2 gunmu. 6 sinda 7 sinde yapsan cikar bence canim burdaki arkadaslar 12 gun ve 13 gunde ogrendilerMerhaba kizlar gunaydin :) ben bugun catlatma ignesinin etkisi gecmismi diye baktim tam negativ gordum negativ gorupte bu kadar sevineceyimi dusunmezdim:) bu arada 23u olmusdu catlatma ignem :) test zamanin 8i sizce ne zamanda yapmaya baslasam silikte olsa gorurum? :)
Bende 23u catlatma 25i asilama oldu. 27i test yaptigimda baya baya ayni kirmiziliktaydi ikinci cizgi. Bugun yaptigimda hicbisey yoktu :) sende 2,3 gun sonra tekrarla bide bolbol su ic :)canim be de dun yine yaptim hala baya pozitifti bende catlatmayi 27 de yaptim 28 de asilama oldum senin asilama ile catlatma arasi 2 gunmu. 6 sinda 7 sinde yapsan cikar bence canim burdaki arkadaslar 12 gun ve 13 gunde ogrendiler
canım senin niye arada iki gun var bende bir gun sonra yaptı banamı erken yaptı sanamı geç yaptıBende 23u catlatma 25i asilama oldu. 27i test yaptigimda baya baya ayni kirmiziliktaydi ikinci cizgi. Bugun yaptigimda hicbisey yoktu :) sende 2,3 gun sonra tekrarla bide bolbol su ic :)
Günaydin canim, bence sali günü yapsan Silikte olsa cikar diye düsünüyorum. pozitif pozitif haberler bekliyoruzzzMerhaba kizlar gunaydin :) ben bugun catlatma ignesinin etkisi gecmismi diye baktim tam negativ gordum negativ gorupte bu kadar sevineceyimi dusunmezdim:) bu arada 23u olmusdu catlatma ignem :) test zamanin 8i sizce ne zamanda yapmaya baslasam silikte olsa gorurum? :)
Sali hangi gun ben baska ulkedenim de :) yani ayin kaci? :)Günaydin canim, bence sali günü yapsan Silikte olsa cikar diye düsünüyorum. pozitif pozitif haberler bekliyoruzzz
Bende aynı günlerde oldum çatlatma iğnesinide aşılamayıda. Bi testte ben mi yapsam ki :)Bende 23u catlatma 25i asilama oldu. 27i test yaptigimda baya baya ayni kirmiziliktaydi ikinci cizgi. Bugun yaptigimda hicbisey yoktu :) sende 2,3 gun sonra tekrarla bide bolbol su ic :)
Catlatma ignem gece 11 oldu asilamada 36 saat sonra bence tek mantik asilamanin 36 saat sonra yapilmasi gun sayi onemli digil bence ama bilemedim :)canım senin niye arada iki gun var bende bir gun sonra yaptı banamı erken yaptı sanamı geç yaptı
Durdugun kabahatBende aynı günlerde oldum çatlatma iğnesinide aşılamayıda. Bi testte ben mi yapsam ki :)
İçtim içtim. Zaten çok su içerdim. Aşılamadan sonra hep içim yandığı için dahada çok içtim.Durdugun kabahatbol bol su ictinmi?
Bi testde sen yap bakalim ilac etkisi gecmismi? Ben 5inden itibaren test yapmaya baslycam hadi yapib yapib paylasalim mutlulugumuzuİçtim içtim. Zaten çok su içerdim. Aşılamadan sonra hep içim yandığı için dahada çok içtim.
Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.Bi testde sen yap bakalim ilac etkisi gecmismi? Ben 5inden itibaren test yapmaya baslycam hadi yapib yapib paylasalim mutlulugumuzu
Tamam o zaman bende normal 9 gune gitmesi. Peki nasil olurda yani gunler olur asilama. Bende 12i normalde fakat son iki aydir 4 gun once oluyor. Bide doktor kendisi 8i yap dedi testi :)Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.
Bide canim gobek etrafin aciyomu? Ve ya herhangi bi belirtin varmi?Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.
Aa öylemi Hangi ülkedensin sen?sali 5 subat denk geliyor.Sali hangi gun ben baska ulkedenim de :) yani ayin kaci? :)
Kaç gündür hiç bi belirtim yoktu. Dün akşam kasığımda batma oldu biraz o kadar.Bide canim gobek etrafin aciyomu? Ve ya herhangi bi belirtin varmi?
Hakkinda Hayirlisi bizede mutlaka doktorun söylediklerini belirt. Eger daha önce asilamayla hamile kaldiysan canim tekrar asilama dene derim. Ben igneli asilama tedavilerinde hamile kaliyorum,3.asilamamdi Benimde.Kizlar nasilsiniz bugin 2 de randevim var bakak nolcak 3.asilamami tup bebek mi dicekler