Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacagi varsa olur zayiflama topigindeyim kadinlar 1.5 aylik hamileymis gunde 500 kere zipliyormus yinede cocuk düşmemiş iki kadinda spor yapıyormuş hamile olduklarini bilmeden düşürmeyen Allah düşürmez rahat ol
Ben zaten kafayo yiycem calisiyorum mecbur iste birseye sinirlendikten sonra neden sinirlendim acaba coxuga bisey oldumu diye kendi kendimi yiyorum :) ortada bi cocukta yok bu arada

Canim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)
canim ben igne pazar vurdum bughn baya koyuydu birde pazar tekrar yaparim

yok canim akimtim oldu yani bence catladi o kucukte cumartesiye bence 17 18 ml olmustur doktor yuvarlak cevaplar verdi hayirlisi olsun bir tanesi tutsunda hayirlisiyla 3 tanede olmasin canim

Canim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)
Catlatma ignesinden yaklasik 15 gün sonra yaptim canim Ben testimi.asilamanin 13.günü

yok canim akimtim oldu yani bence catladi o kucukte cumartesiye bence 17 18 ml olmustur doktor yuvarlak cevaplar verdi hayirlisi olsun bir tanesi tutsunda hayirlisiyla 3 tanede olmasin canim
Doktorlar genelde net bilgi vermiyorlar kuzum,hakkinda Hayirlisi insallah.bendede 2 yumurta vardi bir tanesi tuttu allahin izniyle

Kızlar aşılama yapılması için yumurtanın kaç mm olması gerek
Cnm Ben yumurta takibi yaptırmışım iki ay.
1.ay: 18.1 ve 19.5 mm
2.ay: 20 ve 21 mm ken catlatma ignesi yaptırmışım.
Asilamamdada bir defa Not almışım Oda şöyle:
18mm, 20 mm, 14 mm ken catlatma ignesi yaptırmışım. Asilamada 36 saat sonra olduguna,günde ortalama 1 mm büyüyor demisti doktorum. Diger asilamalarimda not almamışım

Biraz sağlamcı davranıyorum yarın sabah hastanede kan vereceğim zaten aşılama yapan yer çağırdı.Önceden heveslenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum.İnşallah hayırlısı olur.

Ya inşallahkuzum ben hep ateşimi olcuyodum ama hep 35 'di hiç yükselmedik için umutlanamadım şimdi 2masilama için bekliyorum bakalım yumurtalar büyüsün die
Telefondan ateş ölçer uygulaması indirdim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 37 gösteriyo..

Canim beni eklememkssin 25 ocak oldu asilamam sonuc 8 subat bilinicek

Yarın da gideceğim insallah beimde buyur bide anlamadığım nokta gibi bisey vardı ultrasonda birde bi tane 3 mm yumurtam vardı o nie öyle kaldiki
Benim pcos var. Geçen ay 10. güne kadar hep nokta kadar çok yumurtan var diyolardı. Sonra sadece biri büyümüştü, iğnenin dozunu artırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…