Ben zaten kafayo yiycem calisiyorum mecbur iste birseye sinirlendikten sonra neden sinirlendim acaba coxuga bisey oldumu diye kendi kendimi yiyorum :) ortada bi cocukta yok bu aradaOlacagi varsa olur zayiflama topigindeyim kadinlar 1.5 aylik hamileymis gunde 500 kere zipliyormus yinede cocuk düşmemiş iki kadinda spor yapıyormuş hamile olduklarini bilmeden düşürmeyen Allah düşürmez rahat ol
canim ben igne pazar vurdum bughn baya koyuydu birde pazar tekrar yaparimCanim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)
yok canim akimtim oldu yani bence catladi o kucukte cumartesiye bence 17 18 ml olmustur doktor yuvarlak cevaplar verdi hayirlisi olsun bir tanesi tutsunda hayirlisiyla 3 tanede olmasin canimOo baya bir almissin Masallah canim.yumurtalar büyüdükcede agri yapabiliyor bazen cnm,Ama catlatma ignesinden sonra kesinlikle Catlar diye düsünüyorum.bende ilk asilamamda kendi kendime soruyordum aceba doktorum neden bakmadi diye,Ama demekki Gerek yok.catlatma ignesi sonucta 5 bin ünite oluyor,catlatiyordur yani.doktorlar kesin gözüyle bakiyorlar.15 mm olan yumurta kücük kalabilir,digerleri Iyi sanirim.ama Rabbim bilir Belkide 3 üde tutar.
Catlatma ignesinden yaklasik 15 gün sonra yaptim canim Ben testimi.asilamanin 13.günüCanim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)
Doktorlar genelde net bilgi vermiyorlar kuzum,hakkinda Hayirlisi insallah.bendede 2 yumurta vardi bir tanesi tuttu allahin izniyleyok canim akimtim oldu yani bence catladi o kucukte cumartesiye bence 17 18 ml olmustur doktor yuvarlak cevaplar verdi hayirlisi olsun bir tanesi tutsunda hayirlisiyla 3 tanede olmasin canim
Cnm Ben yumurta takibi yaptırmışım iki ay.Kızlar aşılama yapılması için yumurtanın kaç mm olması gerek
İstanbul cnmMerhaba Ben bursada yaptirdim Sen hangi ildensin?
17.5 dan sonra vuruyorlar devletteKızlar aşılama yapılması için yumurtanın kaç mm olması gerek
canım naptın test aldınmı ilk haber senden gelicek sanırım merakla bekliyoruzAy yapmadım evde de test yok sabahta 8 de eczane açılmadan işe gidiyorum...
amin canım yarın iki tane sonucumuz var sanırımBiraz sağlamcı davranıyorum yarın sabah hastanede kan vereceğim zaten aşılama yapan yer çağırdı.Önceden heveslenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum.İnşallah hayırlısı olur.
Telefondan ateş ölçer uygulaması indirdim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 37 gösteriyo..Ya inşallahkuzum ben hep ateşimi olcuyodum ama hep 35 'di hiç yükselmedik için umutlanamadım şimdi 2masilama için bekliyorum bakalım yumurtalar büyüsün die
Canim beni eklememkssin 25 ocak oldu asilamam sonuc 8 subat bilinicekAşılama tarihleri ve sonuçlar:
S silam30 31.Aralık 2018 +
G glnrm 18.Ocak 2019
smurfsgirl 19.Ocak 2019
@canimmkendimm 25.Ocak 19
S shemsim 25.Ocak 2019
Y yaprakali 28.Ocak 2019
Kızlar merhaba,
aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
Benim pcos var. Geçen ay 10. güne kadar hep nokta kadar çok yumurtan var diyolardı. Sonra sadece biri büyümüştü, iğnenin dozunu artırınca.Yarın da gideceğim insallah beimde buyur bide anlamadığım nokta gibi bisey vardı ultrasonda birde bi tane 3 mm yumurtam vardı o nie öyle kaldiki
Yok cnm ekledim,bak @canimmkendimm den sonra Sen yaziyorsun.ikinizde 25 ocakta yaptirmissinizCanim beni eklememkssin 25 ocak oldu asilamam sonuc 8 subat bilinicek
Bende 25inde oldum 8inde kan vercem. Adetimde 6 şubat aslında. Progestan kullanıyorum geciksemde ona yorcam.Canim beni eklememkssin 25 ocak oldu asilamam sonuc 8 subat bilinicek
Bende hangi marka kullaniyosun ben biogest sam kullaniyorumBende 25inde oldum 8inde kan vercem. Adetimde 6 şubat aslında. Progestan kullanıyorum geciksemde ona yorcam.
Benimki direkt progestan. Yani kutunun üstünde yazan o.Bende hangi marka kullaniyosun ben biogest sam kullaniyorum
Geçen ayda kullandım, adetim gecikti. 1 ocakta olmam lazımdı. Progestanı 3 ocakta bıraktım 6 ocakta adetim oldu hemen.Bende hangi marka kullaniyosun ben biogest sam kullaniyorum