Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim nasil kullandin olcekleri nasil ve ne kadar acmi tokmu yazarmisn? Dogrusu ben artik adet bitiyour ama baslasammi diye dusunuyordum.o aymi hamile kaldin? Yoksa birkac kez denedikden sonrami
Sabah aç karnına yedim canım. 10 yemek kaşığı bal, 10 çay kaşığı tarçın, 10 tatlı kaşığı çörek otu karıştırdım yedim. 12 gün boyunca..

Çarşamba beta 352 çıkmıştı. Bugün verdim 604 olmuş Hastaneyi aradım hemşire moralini bozma bi artış var sonuçta takip ederiz dedi. Pazar günü tekrar kan vericem. Bilmiyorum ne olacak..

hakkinda hayirlisi olsun insallah canim, bal cörekotu tarcin bende yapmistim ama sanirim cok düzenli tüketmedim. migdemi cok bulandirmisti. insallah sende ise yarar arkadasim.
inşallah canım adetin 2. günü başlanıyormuş ama birşey olmaz sanırım doktora sordum tuketsem kıst yaparmı yapmaz dedı ben gecenay denemedım korktum ama sanırım bu ılaclar bana fazla gelmıs 4 tane kıst ne demek devletteki doktor senin ignyeye bu kadar reaksiyon verdiyse klomenle aşılama yapalım dedi olmadı birde orda denerim nasıl olsa maliyeti çok düşük olur inşallah birdahaki ay gider kistler

Çarşamba beta 352 çıkmıştı. Bugün verdim 604 olmuş Hastaneyi aradım hemşire moralini bozma bi artış var sonuçta takip ederiz dedi. Pazar günü tekrar kan vericem. Bilmiyorum ne olacak..
canım nolacak bebegini sağsalim kucagına alıcan inşallah aslında ben hiç takip etmemiştim böyle artışın olmuş bencede ama kendini stresse sokman kotu cnm

ben bu kist mevzusuna acikcasi cok takilmiyorum canim, suanda hamileyim doktorum kist olusmus dedi, ve cok önemsemedi. bir sorun yapmaz, sadece sana kasik agrisi yapabilir, endiselenme dedi. sonucta zamanla kendiliginden kücülen kistler bir cogu. benim daha öncede kistlerim olurdu ve bir ilac tedavisi görmeden yok olurdu. o yüzden ben bu kistlere cok takilmiyorum. tabiki kullandigimiz ilaclarin yat etkisi olabilir, bize zarari olmadigi sürece sorun yok.

ama canım tekrar aşılamay etken birdahaki ayda atılmazsa yıne aşılama olamıycam

Aynı saatti canım hatta bugün 1 saate yakın geçti. Pazar vericem tekrar. Hemşire artış olmuş sonuçta dedi.

canım bugun attıklarının ikiside 10. günde hcg yazmışsın 11. gündemi hcg koyulaşa var bence ama ikiside hcgmi sen LH testide yapıyonya:)
Ay inanirmisin bu testler paketten çıkınca karışıyor çünkü üzerinde yazmıyor bende başka bi ucuz test daha aldım bide onla yaparım.aksama doğru yarında yaparım gerçi yarına belli.olur heralde çünkü hasta da olabilirim

Kızlar ben bu ay aşılama olmuyorum bır sürü kistim varmış özelde devletteki seyleri soyledi bu ay bal çörekotu tarçın deneyecem artık
Ya ben bal tarcın corekotunu biteremeim kavanozu icim almadi bi süreden sonra aslında tadida kötü değildi ama faydalı ya yiyemedim insallah faydasi olur sana canim dinlen bu ay zaten ilaclarin etkisi bi ay daha suruyor

Inşallah canim Rabbim hayırlısını versin artık.kismet karnım ağrıyor ama adet gibi arada giriyor
amin insallah canim, sen icini ferah tut, rabbim yazdiysa hersey olur. hamilelik belirtileriyle regl belirtileri zaten cok benziyor, ayirt etmek zor.o yuzden daima umutlu ol

aceba kist olunca asilama gercekten yapilmiyormu? emin degilimki canim, benim doktorum hic böyle ince detaylara girmedi, kistin var veya yok demedi yani
canım kist olunca karında sıvı toplanırmış klomen bıle kullanamazmısım sen belkıde cok reaksıyon vermemıssındır ılaçlara canım mesela 3.5 cm kist varmıs bazılarıda yumurtalar buyumeye baslamıs bıle ne zaman asılama yapıcaz bılemeyız dedı asılama sanırım ılacsız yapmıyorlar yoksa ha normal yol ha asılama tek fark dıgerınde ılac kullandırtıyorlar

Olabilir canim bu kist konusunda cok bilgili degilim. Umarim sendede cabucak Gecerde hayirlisiyla tedavini olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…