Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşamba beta 352 çıkmıştı. Bugün verdim 604 olmuş :KK12: Hastaneyi aradım hemşire moralini bozma bi artış var sonuçta takip ederiz dedi. Pazar günü tekrar kan vericem. Bilmiyorum ne olacak..
Yüzde 60 artmasi ve uzeri yeter li illa 2 kati olcak diye bise yok iyi gidiyorsun maşallah diyelim stres yok

aceba kist olunca asilama gercekten yapilmiyormu? emin degilimki canim, benim doktorum hic böyle ince detaylara girmedi, kistin var veya yok demedi yani
Yapilmiyo riskli gorurse kist gitmeden .bebek icin risk diye bazi kistler buyuyup patliyormus bile karinda kanama yapiyormis ameliyat o yüzden kist gitmesi lazim buyukse

Yapilmiyo riskli gorurse kist gitmeden .bebek icin risk diye bazi kistler buyuyup patliyormus bile karinda kanama yapiyormis ameliyat o yüzden kist gitmesi lazim buyukse
Bana 1.asilamada yapmışlardı kistle beraber canım ama ne kisti olduğunu hiç bilmiyorum

Evet canım bi doktor açıklama yapmış 48 saatte %60-80 arası artış olması lazım diyo benim %70 filan artmış. Pazar daha net sonuç alırım.
Modelini bozmak istemem ama 2 latina cilası gerek bana aynısı olmuştu ve sonuç dış gebelikti:KK43: AMA ALLAJ BUYUK UZULME BELKI OYLE DEGILDIR BODE SEN AŞILAMA OLMUSTUN TESTI KACINCI GUNDE YAPTIN CANIM

Modelini bozmak istemem ama 2 latina cilası gerek bana aynısı olmuştu ve sonuç dış gebelikti:KK43: AMA ALLAJ BUYUK UZULME BELKI OYLE DEGILDIR BODE SEN AŞILAMA OLMUSTUN TESTI KACINCI GUNDE YAPTIN CANIM
Rabbim ne derse o olur. Pazar günü kan vericem yine. Artış varmı, yokmu, çok mu, az mı görücez. Ben aşılamanın 12. günü evde test yaptım çift çizgiydi ama çok çok silikti. 14. günü kan verdim 63 çıktı.

İçim içimi yemeye devam ediyo. Bi yanım artmış işte %70 artış olmuş diyo, bi yanım ikiye katlamadı ya kimyasalsa ya dış gebelikse diyo.. Pazar gününe kadar huzurum olmayacak sanırım. Pazar günü içimi ferahlatacak bi sonuç çıkar inşallah.

İçim içimi yemeye devam ediyo. Bi yanım artmış işte %70 artış olmuş diyo, bi yanım ikiye katlamadı ya kimyasalsa ya dış gebelikse diyo.. Pazar gününe kadar huzurum olmayacak sanırım. Pazar günü içimi ferahlatacak bi sonuç çıkar inşallah.

Üzülme canım . Aynı şeyi bende yaşadım . Hiç iki katı artmadı bende çok ağladım . Ama oğlum şimdi 3.5 yaşında . Sende stres yapma lütfen .

Üzülme canım . Aynı şeyi bende yaşadım . Hiç iki katı artmadı bende çok ağladım . Ama oğlum şimdi 3.5 yaşında . Sende stres yapma lütfen .
Böyle msjları gördükçe içime su serpiliyo sanki. Rabbim bağışlasın evladını. %60 ve üstü yeterli diyen var, 2 katı olması lazım diyen var. Hep katlanmıştı şimdi katlanmayınca çok korkuyorum. 2 yıl sonunda ilk kez hamile kalabildim..

canim bubstress bebegine cok zararli biliyorsun demi herkesin bunyesi bir degil soyle dusun biri bat gunu 300 lerde oluyor biri 50 lerde biri yumdan 14 gun sonra olur adet biri 17 gun vb. Neden dis gebelik yada baska bisey olsun dua et insallah icin rahatlasin son bir kez kan ver aklin rahatlasin dahada verme canim bence ben sadece iki kere kan verdim doktor git su kadar sure sonra gel keseye bakalim demisti.

Kuzum kimyasal olsa artmaz aksine düşer ama fis gebelikte malesef düzenli artıp aldatıyor bazen dengesiz artıyor ama inşallah dış gebelik değidir çünkü zor bir durum ben çok çektim ben biyobiyokimyasalida yaşadık dış gebeliği de normal gebeliği de allahım inşallah sana sağlıklı gebelik yaşatır..

5. Gün bugün testte çıkmazki ben adetimi beklicem de canım yanıyo ağrılardan o canımı sıkıyo gebelik yoksa boşuna çekiyorum bu ağtıları
Ne agrisi canim bu asilama agrili bir surecmi doktor banada asilama dedi ama korkuyorum ne olcak bilmiyorum

Böyle msjları gördükçe içime su serpiliyo sanki. Rabbim bağışlasın evladını. %60 ve üstü yeterli diyen var, 2 katı olması lazım diyen var. Hep katlanmıştı şimdi katlanmayınca çok korkuyorum. 2 yıl sonunda ilk kez hamile kalabildim..
Işını ferah tut ben seni üzmek için demedim inan sadece ihtimal dedim çünkü çok kaldırırsan çok üzülürsün:KK43:

Kizlar bisey sorcam bu asilama yapan kisilerde genelde ikiz olma cok oluyormuş asialama yapip ikiz olaan varmi

Kizlar bisey sorcam bu asilama yapan kisilerde genelde ikiz olma cok oluyormuş asialama yapip ikiz olaan varmi
Evet genelde iğneler çok yumurta geliştiriyor ikiz olan çok var çevrem de hatta tek yumutayken bile tek yumurta ikizi oluyor bende geçen pazar asılama oldum tek yumurtama sonucu bekliyorum hayrlsi

Evet genelde iğneler çok yumurta geliştiriyor ikiz olan çok var çevrem de hatta tek yumutayken bile tek yumurta ikizi oluyor bende geçen pazar asılama oldum tek yumurtama sonucu bekliyorum hayrlsi
Hayirlisi canim sen de ne sorun vardi benim yumurta catlama sorunum var cok pahali olurmu herkes degisebiliyormus

X