Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne agrisi canim bu asilama agrili bir surecmi doktor banada asilama dedi ama korkuyorum ne olcak bilmiyorum
Yok aşılama çok kolay ve acısız bir işlem benim ya yumurtam çatlamadı o sancı yapıyo ya da ne bilyim kasıklarımda ağrı oluyo gerçi iki gündür azaldı yani demem o ki aşılama kolay bi işlem

Evet genelde iğneler çok yumurta geliştiriyor ikiz olan çok var çevrem de hatta tek yumutayken bile tek yumurta ikizi oluyor bende geçen pazar asılama oldum tek yumurtama sonucu bekliyorum hayrlsi
Sen de bi belirti var mı aşılamadan sonra ya da bi his

Kuzum Rabbim bu kadarcık sevincinyasatmis inşallah devam eder sağlıkla rabbim sevincini kursağında birakmasin ama stress.yapma pozitif olmaya çalış yükselecek de inan

Bugün 11.gun goguslerim ağrıyor ve bikini bölgede yakın aşağı doğru baskı yapan ağrı giriyor ara ara bu normal mi? Adet olacağım zaten kasık bölgem agrirdi genelde.Bir de acil de gebelik testi yapıyorlar mı.

Canım bence bekle yarın 12.gunun ama en garanti 14.gun

Bende yarın kan vericem bakalım. Çok şükür ağrım sızım yok. Hesaplayınca artışa normal diyen birsürü doktor var. Yarın ola hayrola.

Bende yarın kan vericem bakalım. Çok şükür ağrım sızım yok. Hesaplayınca artışa normal diyen birsürü doktor var. Yarın ola hayrola.
ver canim ama biraz kafani rahatlat bende oyleyim biliyorum yani stress en buyuk dusmanimiz kafani bosalt kan ver icin rahatlasin sonra daha verme git keseyi gormeye hoc boyle kotu seyleride dusunme bile

ver canim ama biraz kafani rahatlat bende oyleyim biliyorum yani stress en buyuk dusmanimiz kafani bosalt kan ver icin rahatlasin sonra daha verme git keseyi gormeye hoc boyle kotu seyleride dusunme bile
Zaten yarın en kötü ihtimal 1000 ve üzeri olması gerekiyo canım. Pazarteside doktoruma giderim 2 güne 1 kan ver 1000 olunca keseye bakalım demişti. Bugün daha iyiyim düne göre. Rabbim biliyo ne çektiğimizi. Ne derse o olur.

Canım o can dünyaya gelecekse hertürlü gelir . Gelmeyecekse rabbim birçok sebebi oluşturur gelmez. Sen dua et rabbim ne derse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…