Yok aşılama çok kolay ve acısız bir işlem benim ya yumurtam çatlamadı o sancı yapıyo ya da ne bilyim kasıklarımda ağrı oluyo gerçi iki gündür azaldı yani demem o ki aşılama kolay bi işlemNe agrisi canim bu asilama agrili bir surecmi doktor banada asilama dedi ama korkuyorum ne olcak bilmiyorum
Sen de bi belirti var mı aşılamadan sonra ya da bi hisEvet genelde iğneler çok yumurta geliştiriyor ikiz olan çok var çevrem de hatta tek yumutayken bile tek yumurta ikizi oluyor bende geçen pazar asılama oldum tek yumurtama sonucu bekliyorum hayrlsi
Ineallah canimYok aşılama çok kolay ve acısız bir işlem benim ya yumurtam çatlamadı o sancı yapıyo ya da ne bilyim kasıklarımda ağrı oluyo gerçi iki gündür azaldı yani demem o ki aşılama kolay bi işlem
Canım testini burayada bi atarmışım merak ettim yaRabbim ne derse o olur. Pazar günü kan vericem yine. Artış varmı, yokmu, çok mu, az mı görücez. Ben aşılamanın 12. günü evde test yaptım çift çizgiydi ama çok çok silikti. 14. günü kan verdim 63 çıktı.
Kuzum Rabbim bu kadarcık sevincinyasatmis inşallah devam eder sağlıkla rabbim sevincini kursağında birakmasin ama stress.yapma pozitif olmaya çalış yükselecek de inanİçim içimi yemeye devam ediyo. Bi yanım artmış işte %70 artış olmuş diyo, bi yanım ikiye katlamadı ya kimyasalsa ya dış gebelikse diyo.. Pazar gününe kadar huzurum olmayacak sanırım. Pazar günü içimi ferahlatacak bi sonuç çıkar inşallah.
Canım bence bekle yarın 12.gunun ama en garanti 14.gunBugün 11.gun goguslerim ağrıyor ve bikini bölgede yakın aşağı doğru baskı yapan ağrı giriyor ara ara bu normal mi? Adet olacağım zaten kasık bölgem agrirdi genelde.Bir de acil de gebelik testi yapıyorlar mı.
Bende yarın kan vericem bakalım. Çok şükür ağrım sızım yok. Hesaplayınca artışa normal diyen birsürü doktor var. Yarın ola hayrola.canim bubstress bebegine cok zararli biliyorsun demi herkesin bunyesi bir degil soyle dusun biri bat gunu 300 lerde oluyor biri 50 lerde biri yumdan 14 gun sonra olur adet biri 17 gun vb. Neden dis gebelik yada baska bisey olsun dua et insallah icin rahatlasin son bir kez kan ver aklin rahatlasin dahada verme canim bence ben sadece iki kere kan verdim doktor git su kadar sure sonra gel keseye bakalim demisti.
Biliyorum canım üzmek için demediğini. Yarın vereceğim kan daha iyi fikir verir.Işını ferah tut ben seni üzmek için demedim inan sadece ihtimal dedim çünkü çok kaldırırsan çok üzülürsün
ver canim ama biraz kafani rahatlat bende oyleyim biliyorum yani stress en buyuk dusmanimiz kafani bosalt kan ver icin rahatlasin sonra daha verme git keseyi gormeye hoc boyle kotu seyleride dusunme bileBende yarın kan vericem bakalım. Çok şükür ağrım sızım yok. Hesaplayınca artışa normal diyen birsürü doktor var. Yarın ola hayrola.
Zaten yarın en kötü ihtimal 1000 ve üzeri olması gerekiyo canım. Pazarteside doktoruma giderim 2 güne 1 kan ver 1000 olunca keseye bakalım demişti. Bugün daha iyiyim düne göre. Rabbim biliyo ne çektiğimizi. Ne derse o olur.ver canim ama biraz kafani rahatlat bende oyleyim biliyorum yani stress en buyuk dusmanimiz kafani bosalt kan ver icin rahatlasin sonra daha verme git keseyi gormeye hoc boyle kotu seyleride dusunme bile
Duamdım seninle inşallah herşey yolundadirBiliyorum canım üzmek için demediğini. Yarın vereceğim kan daha iyi fikir verir.
Yarın çıkacak ortaya canım. Bugün düne göre daha sakinim. Nasipten öte yol yok. Yaşayıp görücez nasılsa.Duamdım seninle inşallah herşey yolundadir
Böyle msjları gördükçe içime su serpiliyo sanki. Rabbim bağışlasın evladını. %60 ve üstü yeterli diyen var, 2 katı olması lazım diyen var. Hep katlanmıştı şimdi katlanmayınca çok korkuyorum. 2 yıl sonunda ilk kez hamile kalabildim..
Çok doğru diyosun canım. Rabbimin izniyle olacağı varsa olur.Canım o can dünyaya gelecekse hertürlü gelir . Gelmeyecekse rabbim birçok sebebi oluşturur gelmez. Sen dua et rabbim ne derse o olur.
Bilgi icin Saol cnm,Hep Yeni seyler ögreniyoruzYapilmiyo riskli gorurse kist gitmeden .bebek icin risk diye bazi kistler buyuyup patliyormus bile karinda kanama yapiyormis ameliyat o yüzden kist gitmesi lazim buyukse
Kadinlar kulübünde okumustum bi kac kadin yazmisti doktoru ona ona oyle demisCanım sana %60 ve üzeri yeterli diye doktor mu demişti ? İnternetten mi araştırdın?
Canım geceden sabah adevam ettimi ya da bugün varmı bisilerTutmadı galiba dün gece kahverengi böyle 2 ufacık leke gib bişey oldu. Adet olucam diye korkuyorm
Kesildi o kadr geldi başka gelmedi ama her an olucak gibi hissediyorm korkudan mı yoksa gerçktn oluckmıyım blmiyorm. Şuan hiç bişey glmedi geceden beriCanım geceden sabah adevam ettimi ya da bugün varmı bisiler