Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim o agrilar genelde gebelik habercisi hadi insallah gebesindir canim ama bu erken gebelik testi cizgi var ama catlatma ignesinden olabilir bende ignenin 12. Gunu normal gebelik testinde bile vardi golge basi vucuttan gec atiliyor demekki canim ondan bekle yada yarin tekrarla normal gebelik testi ile koyulasma varmi diye
Ya ben kan da veremem enteresan olan burda dıiş doktorları 3 ay sonraya randevu veriyor adam birden yarına gel dedi bende kabul ettim öylesine test yaptım öyle ı ce bi çizgi çıkınca heyecan yaptım

Kaçıncı günündesin şimdi okudum 10. Günündeymişsin ovulasyonun koyu çıkması normal mi ben zaten o işi anlayamadım bana doktorum diş ya da herhangi bir organ için çekeceğin ağrı alacağın anesteziden daha çok zarar verir bebeğine demişti ki ben de aynı fikirdeyim çünkü axı çektikçe ister istemez kasılır insan bence zamanın varken halletmelisin sorununu
Ta nasıl yapacağımı bilemedim canım birde bi dış te defil benim.sorunum baya var öylesine yaptım testide yarın film çeker die

Kızlar sabah yapayım test en iyisi ben çizgi çıkarsa dişçiye gitmicem çıkmazsa gidecem artık ya nasip beni bu bile acayip heyecanlandırdı şoka girdim.keske gerçek olsa kan için beni çağırmadı doktor bu arada çünkü yaparken zaten tutmaz dedi kan tahlil kağıdı bile vermedi benimki bahtsizlık hikayesi resmen

Kızlar sabah yapayım test en iyisi ben çizgi çıkarsa dişçiye gitmicem çıkmazsa gidecem artık ya nasip beni bu bile acayip heyecanlandırdı şoka girdim.keske gerçek olsa kan için beni çağırmadı doktor bu arada çünkü yaparken zaten tutmaz dedi kan tahlil kağıdı bile vermedi benimki bahtsizlık hikayesi resmen
Neden tutmaz dedi doktorun orayı kaçırmışım

Kızlar negatid yaptım bide
Neden tutmaz dedi doktorun orayı kaçırmışım
Valla bilmiyorum bi erkek doktordu 2.asilamam olduğunu söyledim bide biagritti ki yaparken yere çakılmış gibi oldum yaptı cıktı gitti 15 dakika yat gideblrsnz dedi cikarkende iyinuyudunmu dedi dedim ruh hastasi

Bugün 10.gunum hiç ağrım olmuyor diyordum,dün ağrılarım basladi goguslerim çok şişti ve ağrıyor,kasiklarim çok agrimiyor ama arada iğne batıyor gibi saniyelik ağrılar oluyor ve belim tabi ki...Test yaptım negatif çıktı, ovulasyon hala silik çift çizgi çıkıyor.sanirim adet yaklaşıyor kullanilan ilaçlarda extra ağrı yapıyor :110:

Bugün 10.gunum hiç ağrım olmuyor diyordum,dün ağrılarım basladi goguslerim çok şişti ve ağrıyor,kasiklarim çok agrimiyor ama arada iğne batıyor gibi saniyelik ağrılar oluyor ve belim tabi ki...Test yaptım negatif çıktı, ovulasyon hala silik çift çizgi çıkıyor.sanirim adet yaklaşıyor kullanilan ilaçlarda extra ağrı yapıyor :110:
Ya bende sana yazacaktim naptin die yarın sabah ven bida test yapacam hayırlısı artik kan veremem de dişime dolgu yaptırmak.gerek inşallah yarın pozitif alırız ikimizde sende sabah test yap Allahım hayırlısı ya

kizlar günaydin, nasilsiniz? güzel haberleri verenler oldumu? bir iki gündür cok takip edemedim. varmi test yapanlar?

kizlar günaydin, nasilsiniz? güzel haberleri verenler oldumu? bir iki gündür cok takip edemedim. varmi test yapanlar?
Valla beklemedeyiz cnn henüz ben diş doktoruna gidecen diye test yaptım ama kararsız kaldım.kan pazartesi verecem bugün 11.gun aşılamanın erken henüz biliyorumda ama

Valla beklemedeyiz cnn henüz ben diş doktoruna gidecen diye test yaptım ama kararsız kaldım.kan pazartesi verecem bugün 11.gun aşılamanın erken henüz biliyorumda ama
yok canim cok erken degil, kan tahlili bugünde yaptirsan varsa cikar. benim 13.gün idrarda cikmisti, geriye dönük hesapladigimda 10.gün 30 felandir. idrar testi yaptinmi peki?

yok canim cok erken degil, kan tahlili bugünde yaptirsan varsa cikar. benim 13.gün idrarda cikmisti, geriye dönük hesapladigimda 10.gün 30 felandir. idrar testi yaptinmi peki?
Yaptım canım dün baya heyecanlandım hatta bugün biraz daha duruldum emin olamadim vak atayim
20190215_080758.jpg
20190215_080758.jpg

• Beğen
Reactions: Cac
canim fotograflarda cok belli olmuyor, cekerken yansima fln oluyor. gercekte sen daha net görüyorsundur. bence dis doktoruna felanda gitme, belli olmaz. sen kendini koru

Ovu testi adete yakin silik cikar azcik susuz kal hepten belli silik cikar sen ovu testi yumurta icin yap gebelik icin degil vucutta her zaman lh hormonu vardir adete yakim biraz belirgin olur ve yumurta gunu tam belirgin gebelikte zirve ama en güzeli yumurta takibi icin yap

Aynen fotoda çıkmıyor canm geldim disciye dedim kadına belki hamileyim die o da hazirana rand3vu verdi
canim fotograflarda cok belli olmuyor, cekerken yansima fln oluyor. gercekte sen daha net görüyorsundur. bence dis doktoruna felanda gitme, belli olmaz. sen kendini koru

Kızlar ben bu ay aşılama olmuyorum bır sürü kistim varmış özelde devletteki seyleri soyledi:KK43: bu ay bal çörekotu tarçın deneyecem artık
hakkinda hayirlisi olsun insallah canim, bal cörekotu tarcin bende yapmistim ama sanirim cok düzenli tüketmedim. migdemi cok bulandirmisti. insallah sende ise yarar arkadasim.

X