Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sen basladinmi tedaviye adet oldunmu ben bu hafta persembe falan olurum adet umarim yoktur kist falanda bu ayda deneyebilirim
Canim ben dusunuyorum daha simdi adet oldum heralde bi daha asilama yapmayipda para biriktirip tup bebek yapicaz. Daha doktorla konusamadim doktor yardimcisina bgun yazdim dunde cevab vermedi daha dogrusu tersledi bana yalniz is saatlerinde yaz dedi bugunde bana salakmisin falan dedi doktoruma soyluycem bidaha o kadinla muhatab olmak istemiyorum

bence hemen sikayet et canim o kimki sana hakaret ediyor anladim sen asilama dun deniyecem demistin ama sanirim simdi sorunlar cikmis bende bu ay kredi cekcem cnm.ust uste olunca ihtimal artiyormus ya bu kezde denicem olmadi bende yazin tup denerim

Kizlar 2 3 gundur bakamıyorum gelen giden misafir nevar ne cok . bende yumurta takibi yapıyorum evde kaset tipi hala koyulasma yok.ay sonununa dogru da baska bi doktora goruncem büyükler cok israr etti görün diye.cok iyi doktormus vs vs bakalim .tüp bebek icinde baska bi devlet hastanesinden bilgi alcam .kanuni cok ilgilenmedi süleymaniye devlt hast övüyorlar ilgililer diye oraya bi uğricam .bu ay dinlenip iş aramakla geciyorum ama işte bulamıyorum cok sıkıcı oldu evde iyice

Hele şu an kasığım çok gergin sanki yumurtamın olduğu yerde ağrı hissediyorum inşallah herşey yolundadır.
Cok normal Benimde yumurtaliklarim agri yapiyordu,doktorum fazlaca büyüdügü icin ve keseyle kiyaslandiginda daha büyük oldugu icin agri yapabilir korkma demisti.kullandigimiz igneler ilaclardaan kaynakli.sakin ol yani hersey yolundadir ins

Ya ne kadar demgesizmis aşil salak o ne haddine onun çok sinirlendim biz neler çekiyoruz ı lar neler yapaiyir

IYI GECELER BUGÜN SAAT 11 AŞILAMA OLDUM BEN CUMA SAAT AKŞAM 10 C. IGNEMI OLDUM PAZAR YANI BUGÜN 11 AŞILAMA OLDUM HAYIRLI artık az kanama oldu normal mi ya Bide heyecanliyim inş tutar çünkü cuma iğne oldum pazar aşılama o yüzden zaman çok geçti bilmiyorum ki tutarmi hayirlisi

Asilaman Hayirli olsun,insallah hayirlisiyla tutunur.benim 2.asilamamda doktor icten lekelenme var demisti,o gün ve ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu,progestan basla dedi.ve sonra gecmisti.bazen olabiliyor asilamalarda kafana takma.doktorun söylemistir normal oldugunu. Ignelimi tedavi gördün?hangi marka?1.sayfaya senide ekliyorum Simdi

Normal canım saati hayırlı olsun inşallah tutar

Slm kızlar ben ilk asılamamı 2011 de yaptrdım ve bir pasaya sahibim 7 yasinda suan ve 2 yıldır 2 bebek icin ugrasıyoruz olmuyor gecen ay devlet hastanesine gittim klomen hapverdiler ama fayda etmedi zaten doktorda takip etmedi yumurtalıkları falan bu ay yine klomen verdi bende ozele kendi doktoruma gittim asılma yapalim dedi iyneler asılamam muayne tahliller 2400 tuttu rahim filimimle tahlilleri devlette yaptiricam sonra asilamami ozelde kendi doktoruma ilķ asılmamdaki gibi yine karamsarım olmucak gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden rahim filmini narkozsuz cektiren varmi acaba

Masallah Allah bagislasin ve ins ikincisinide nasip etsin. Ben asilamami narkozsuz yaptirdim,ve normalinde muayneden bile korkan birisiyim diyebilirim.doktorum cok ilgiliydi ve beni rahatlatsrak yapabilecegini söyledi,öylede oldu. 5 dklik bir islem zaten,rahim filminden 15-20 dk sonra böyle regl olacakmissin gibi bir agri giriyor kasiklarina,Oda maksimum 20-30 dk sürüyor.bende gayet rahat gecti.oysaki o kadar negatif yorum okuyup korkarak gitmistim.yok hastaneyi yiktim,yok agladim,yok böyle bir aci görmedim felan diyerek bosuna insanlari bence korkutuyorlAr. Sakin kalirsan ve kasmazsan kendini bir Sorun olacagini düsünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…