Canim ben dusunuyorum daha simdi adet oldum heralde bi daha asilama yapmayipda para biriktirip tup bebek yapicaz. Daha doktorla konusamadimcanim sen basladinmi tedaviye adet oldunmu ben bu hafta persembe falan olurum adet umarim yoktur kist falanda bu ayda deneyebilirim
Ben 14. gün kan testi yaptırdım. Genelde 14. gün yapılıyo kan testi diye biliyorum.Cok heyecanlıyım
aşılamadan sonra beklemek on gününe kadar demi
bence hemen sikayet et canim o kimki sana hakaret ediyor anladim sen asilama dun deniyecem demistin ama sanirim simdi sorunlar cikmis bende bu ay kredi cekcem cnm.ust uste olunca ihtimal artiyormus ya bu kezde denicem olmadi bende yazin tup denerimCanim ben dusunuyorum daha simdi adet oldum heralde bi daha asilama yapmayipda para biriktirip tup bebek yapicaz. Daha doktorla konusamadimdoktor yardimcisina bgun yazdim dunde cevab vermedi daha dogrusu tersledi bana yalniz is saatlerinde yaz dedi bugunde bana salakmisin falan dedi doktoruma soyluycem bidaha o kadinla muhatab olmak istemiyorum
Korkma o cok normal Benimde Adet olacakmisim gibi agrilarim oldu Ara Ara Simdi biraz rahatladim diyebilirim canimAdet ağrısı tarzı ağrım hala oluyo ara ara.Öyle korkuyorum ki adet olmaktan. Aşılama yaptırıp beklemekten daha zormuş böyle beklemek.
Benimde ağrıdı adetliyken bile kasigim agridi sol kasigim ilacin etkisi devam ediyo dedim yumurtalıklari uyariyor ilaclarcanim eger kan tahlili yaptirmasam kesin hamileyim derdim oyle kasigim agriyor daha umut yoktur demi
canim sen kac kez denedin asilamaBenimde ağrıdı adetliyken bile kasigim agridi sol kasigim ilacin etkisi devam ediyo dedim yumurtalıklari uyariyor ilaclar
Hele şu an kasığım çok gergin sanki yumurtamın olduğu yerde ağrı hissediyorum inşallah herşey yolundadır.Korkma o cok normal Benimde Adet olacakmisim gibi agrilarim oldu Ara Ara Simdi biraz rahatladim diyebilirim canim
Cok normal Benimde yumurtaliklarim agri yapiyordu,doktorum fazlaca büyüdügü icin ve keseyle kiyaslandiginda daha büyük oldugu icin agri yapabilir korkma demisti.kullandigimiz igneler ilaclardaan kaynakli.sakin ol yani hersey yolundadir insHele şu an kasığım çok gergin sanki yumurtamın olduğu yerde ağrı hissediyorum inşallah herşey yolundadır.
Ya ne kadar demgesizmis aşil salak o ne haddine onun çok sinirlendim biz neler çekiyoruz ı lar neler yapaiyirCanim ben dusunuyorum daha simdi adet oldum heralde bi daha asilama yapmayipda para biriktirip tup bebek yapicaz. Daha doktorla konusamadimdoktor yardimcisina bgun yazdim dunde cevab vermedi daha dogrusu tersledi bana yalniz is saatlerinde yaz dedi bugunde bana salakmisin falan dedi doktoruma soyluycem bidaha o kadinla muhatab olmak istemiyorum
Asilaman Hayirli olsun,insallah hayirlisiyla tutunur.benim 2.asilamamda doktor icten lekelenme var demisti,o gün ve ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu,progestan basla dedi.ve sonra gecmisti.bazen olabiliyor asilamalarda kafana takma.doktorun söylemistir normal oldugunu. Ignelimi tedavi gördün?hangi marka?1.sayfaya senide ekliyorum SimdiIYI GECELER BUGÜN SAAT 11 AŞILAMA OLDUM BEN CUMA SAAT AKŞAM 10 C. IGNEMI OLDUM PAZAR YANI BUGÜN 11 AŞILAMA OLDUM HAYIRLI artık az kanama oldu normal mi ya Bide heyecanliyim inş tutar çünkü cuma iğne oldum pazar aşılama o yüzden zaman çok geçti bilmiyorum ki tutarmi hayirlisi
Ya bence benim.negatif çünkü hiç bişey yok 1.asilama gibi olducasperayse nasilsin arkadasim sonucun belli oldumu?
ftm55 L Leiyla sincazli nasilsiniz Kizlar?nasil gidiyor?varmi belirtiler?
Normal canım saati hayırlı olsun inşallah tutarIYI GECELER BUGÜN SAAT 11 AŞILAMA OLDUM BEN CUMA SAAT AKŞAM 10 C. IGNEMI OLDUM PAZAR YANI BUGÜN 11 AŞILAMA OLDUM HAYIRLI artık az kanama oldu normal mi ya Bide heyecanliyim inş tutar çünkü cuma iğne oldum pazar aşılama o yüzden zaman çok geçti bilmiyorum ki tutarmi hayirlisi
Hayirlisi olsun negatif düsünme. Insallah tutmusturYa bence benim.negatif çünkü hiç bişey yok 1.asilama gibi oldu
Inşallah canim.hayirlisi bakalım artık bunalımda :/Hayirlisi olsun negatif düsünme. Insallah tutmustur
Masallah Allah bagislasin ve ins ikincisinide nasip etsin. Ben asilamami narkozsuz yaptirdim,ve normalinde muayneden bile korkan birisiyim diyebilirim.doktorum cok ilgiliydi ve beni rahatlatsrak yapabilecegini söyledi,öylede oldu. 5 dklik bir islem zaten,rahim filminden 15-20 dk sonra böyle regl olacakmissin gibi bir agri giriyor kasiklarina,Oda maksimum 20-30 dk sürüyor.bende gayet rahat gecti.oysaki o kadar negatif yorum okuyup korkarak gitmistim.yok hastaneyi yiktim,yok agladim,yok böyle bir aci görmedim felan diyerek bosuna insanlari bence korkutuyorlAr. Sakin kalirsan ve kasmazsan kendini bir Sorun olacagini düsünmüyorumSlm kızlar ben ilk asılamamı 2011 de yaptrdım ve bir pasaya sahibim 7 yasinda suan ve 2 yıldır 2 bebek icin ugrasıyoruz olmuyor gecen ay devlet hastanesine gittim klomen hapverdiler ama fayda etmedi zaten doktorda takip etmedi yumurtalıkları falan bu ay yine klomen verdi bende ozele kendi doktoruma gittim asılma yapalim dedi iyneler asılamam muayne tahliller 2400 tuttu rahim filimimle tahlilleri devlette yaptiricam sonra asilamami ozelde kendi doktoruma ilķ asılmamdaki gibi yine karamsarım olmucak gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden rahim filmini narkozsuz cektiren varmi acaba