Üzülme kuzum bende negaitf hissediyorum önümüzdeki aylara bakacaz inşallah ama ne kadar vereceksin devammiKizlar benimde negatif kan verdim bugun benimde kasiklarda batmalar oldu ama negatif cok uzgunum gercekten
Hadi ya?Kizlar benimde negatif kan verdim bugun benimde kasiklarda batmalar oldu ama negatif cok uzgunum gercekten
canim acaba kistmi oldu bende sag kasigim baya agriyor nefes aldikca bile batiyorHadi ya?Üzülme yinede canim hakkinda Hayirlisi,insallah bir dahaki sefere tutunur
canim hic bilmiyomki sikinti yaptigim nokta bulundugum sehirde islemler hic iyi yapilmiyormus disardan duymustum zatrn o ozel hastanr isini iyi yapmiyor basari orani dusuk diye devlettekiler il disina yollaniyormus bulundugum sehirde devlet yapmiyor labaratuar yokmus il disina gitmek gozumde buyuyor ayda bir suru gitmek gerekecekÜzülme kuzum bende negaitf hissediyorum önümüzdeki aylara bakacaz inşallah ama ne kadar vereceksin devammi
Halami Batma var cnm?yumurtaliklar uyarildigi icin kasik agrilari normalmis.hatta bende doktor kist olusmus dedi,yumurtaliklarim baya büyük ve fena kasik agrisi yapiyor.canim acaba kistmi oldu bende sag kasigim baya agriyor nefes aldikca bile batiyor
Hangi ildesinki canim?evt malesef cok kontrolleri oluyor ve sürekli baska bir ile gitmek cok zorcanim hic bilmiyomki sikinti yaptigim nokta bulundugum sehirde islemler hic iyi yapilmiyormus disardan duymustum zatrn o ozel hastanr isini iyi yapmiyor basari orani dusuk diye devlettekiler il disina yollaniyormus bulundugum sehirde devlet yapmiyor labaratuar yokmus il disina gitmek gozumde buyuyor ayda bir suru gitmek gerekecek
canim daha once vardi ama bu kadar yoktu bugun sag kasigim baya agriyor umut yoktur degilmi cnmHalami Batma var cnm?yumurtaliklar uyarildigi icin kasik agrilari normalmis.hatta bende doktor kist olusmus dedi,yumurtaliklarim baya büyük ve fena kasik agrisi yapiyor.
canim neden asilama olamiyorsunHerkese Merhaba kızlar, ben inzivaya çekildim ve bir süre kendimle vakit geçirdim o yüzden buradan da uzak düştüm. Bu süreçte adet oldum, bu ay tekrar aşılama olamayacağımı öğrendim, artık herşeyi oluruna bırakıp hayırlısı buymuş demeyi öğrendim. Pes mi ettim yoksa yorgunluk mu bu bendeki bilmiyorum. Ama manevi ve psikolojik olarak çöktüm. Bir süre daha giremeyecem. Sizler dilerim dilediğinize kavuşursunuz. Rabbim sizleri istediğiniz şeylerin yokluğuyla sınamasın. Bebişlerinize sağ salim en kısa zamanda en hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Allaha emanet olun.
canim eger kan tahlili yaptirmasam kesin hamileyim derdim oyle kasigim agriyor daha umut yoktur demiHalami Batma var cnm?yumurtaliklar uyarildigi icin kasik agrilari normalmis.hatta bende doktor kist olusmus dedi,yumurtaliklarim baya büyük ve fena kasik agrisi yapiyor.
Degerin kac cikti canim?canim daha once vardi ama bu kadar yoktu bugun sag kasigim baya agriyor umut yoktur degilmi cnm
Ooo Anladim canim Evet cok uzakmis gercektende Allah yardimcin olsunCanim erzincandayim erzurum 3 saatlik yolda
merhaba arkadasim,Herkese Merhaba kızlar, ben inzivaya çekildim ve bir süre kendimle vakit geçirdim o yüzden buradan da uzak düştüm. Bu süreçte adet oldum, bu ay tekrar aşılama olamayacağımı öğrendim, artık herşeyi oluruna bırakıp hayırlısı buymuş demeyi öğrendim. Pes mi ettim yoksa yorgunluk mu bu bendeki bilmiyorum. Ama manevi ve psikolojik olarak çöktüm. Bir süre daha giremeyecem. Sizler dilerim dilediğinize kavuşursunuz. Rabbim sizleri istediğiniz şeylerin yokluğuyla sınamasın. Bebişlerinize sağ salim en kısa zamanda en hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Allaha emanet olun.
Canim bendede bicak gibi agri vardi ama tutmadiBenim 2.asilamamda bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,Anladim tutundugunu ve hemen 10.gün kan testiyle ögrenmistim,malesef kimyasal gebelik oldu.3.asilamamda cok belirtim olmadi,hergün belirti aradim bicak saplanir gibi agrilar felan Ama hic olmadi,sanirim tutmadi dedim.sadece Ara Ara batmalarim oldu.evde bir tane testi vardi,13.gün bir bakiyim dedim ve gözlerime inanamadim.ertesi gün kan verdim hemen.
Canim sonuc kac cikti? Ben birdaha yaptircam bu konuyla takipleselimKizlar benimde negatif kan verdim bugun benimde kasiklarda batmalar oldu ama negatif cok uzgunum gercekten
Canim anliyorjm seni peki neden olamiyorsun asilamayi? Vallah maddi manevi coktum bende ...Herkese Merhaba kızlar, ben inzivaya çekildim ve bir süre kendimle vakit geçirdim o yüzden buradan da uzak düştüm. Bu süreçte adet oldum, bu ay tekrar aşılama olamayacağımı öğrendim, artık herşeyi oluruna bırakıp hayırlısı buymuş demeyi öğrendim. Pes mi ettim yoksa yorgunluk mu bu bendeki bilmiyorum. Ama manevi ve psikolojik olarak çöktüm. Bir süre daha giremeyecem. Sizler dilerim dilediğinize kavuşursunuz. Rabbim sizleri istediğiniz şeylerin yokluğuyla sınamasın. Bebişlerinize sağ salim en kısa zamanda en hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Allaha emanet olun.
Hadi cnm yaCanim bendede bicak gibi agri vardi ama tutmadi
Ve progestana devam etmeli miyim yarına kadar sizce ?Merhaba arkadaşlar benm bat 11 şubat yani yarın afedersiniz dün akşam ilişkiden sonra bi kaç damla pembe kan geldi. Wc ye girince de silnce peçeteye pembe geldi. Ama bu sabah yok hiçbir şey hala benm için bir ümit var mı ne dersiniz