Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme kuzum bende negaitf hissediyorum önümüzdeki aylara bakacaz inşallah ama ne kadar vereceksin devammi
canim hic bilmiyomki sikinti yaptigim nokta bulundugum sehirde islemler hic iyi yapilmiyormus disardan duymustum zatrn o ozel hastanr isini iyi yapmiyor basari orani dusuk diye devlettekiler il disina yollaniyormus bulundugum sehirde devlet yapmiyor labaratuar yokmus il disina gitmek gozumde buyuyor ayda bir suru gitmek gerekecek

canim acaba kistmi oldu bende sag kasigim baya agriyor nefes aldikca bile batiyor
Halami Batma var cnm?yumurtaliklar uyarildigi icin kasik agrilari normalmis.hatta bende doktor kist olusmus dedi,yumurtaliklarim baya büyük ve fena kasik agrisi yapiyor.

Hangi ildesinki canim?evt malesef cok kontrolleri oluyor ve sürekli baska bir ile gitmek cok zor

Herkese Merhaba kızlar, ben inzivaya çekildim ve bir süre kendimle vakit geçirdim o yüzden buradan da uzak düştüm. Bu süreçte adet oldum, bu ay tekrar aşılama olamayacağımı öğrendim, artık herşeyi oluruna bırakıp hayırlısı buymuş demeyi öğrendim. Pes mi ettim yoksa yorgunluk mu bu bendeki bilmiyorum. Ama manevi ve psikolojik olarak çöktüm. Bir süre daha giremeyecem. Sizler dilerim dilediğinize kavuşursunuz. Rabbim sizleri istediğiniz şeylerin yokluğuyla sınamasın. Bebişlerinize sağ salim en kısa zamanda en hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Allaha emanet olun.

Halami Batma var cnm?yumurtaliklar uyarildigi icin kasik agrilari normalmis.hatta bende doktor kist olusmus dedi,yumurtaliklarim baya büyük ve fena kasik agrisi yapiyor.
canim daha once vardi ama bu kadar yoktu bugun sag kasigim baya agriyor umut yoktur degilmi cnm

canim neden asilama olamiyorsun

canim eger kan tahlili yaptirmasam kesin hamileyim derdim oyle kasigim agriyor daha umut yoktur demi

merhaba arkadasim,
üzüldüm asilamanin tutmasina Ama herseyde vardir bir hayir öyle düsün ve asla kendini fazlasiyla yipratma derim.stres yapinca daha fazla etki ediyor malesef vucudumuza ve bu sefer hamilelik dahada zorlaniyor.mümkünse sakin olmaya calis.kacinci asilamandi?neden tekrar olamiyorsun? Hakkinda herseyin hayirlisi

Canim bendede bicak gibi agri vardi ama tutmadi

Canim anliyorjm seni peki neden olamiyorsun asilamayi? Vallah maddi manevi coktum bende ...

Merhaba arkadaşlar benm bat 11 şubat yani yarın afedersiniz dün akşam ilişkiden sonra bi kaç damla pembe kan geldi. Wc ye girince de silnce peçeteye pembe geldi. Ama bu sabah yok hiçbir şey hala benm için bir ümit var mı ne dersiniz

Ve progestana devam etmeli miyim yarına kadar sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…