Ben hep idrar veya kan testinden emin olana kadar progestan kullandim. Insallah regl olmazsin arkadasim.beybilli .!.:Ve progestana devam etmeli miyim yarına kadar sizce ?
canim cok erken sabirli ol tup bebekte ihtimal cok yuksek ama kendini stresse sikintiya sokmaİyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında
canim sen basladinmi tedaviye adet oldunmu ben bu hafta persembe falan olurum adet umarim yoktur kist falanda bu ayda deneyebilirimCanim sonuc kac cikti? Ben birdaha yaptircam bu konuyla takipleselim
Canım sonucun negatif olmuş.. Hayırlısı olsun. İnşallah bi sonrakinde yüzünü güldürsün rabbim.canim bilmiyomki ama cok uzgun ve umutsuzum gercekten ben kafayada cok takiyom yoruldum bu durumdan ama hayirlisi ne diyeyim bu ay asilama yaptirsammi yaptirmasammi onu dusunuyorum birde heryerde asilama igneden 36 saat sonra yapilmis bende 24 saat sonra bu arada sen gordunmu golge cizgiyi
amin canim cok saol sende bebegini hayirla saglikla kucagina al insallah.Canım sonucun negatif olmuş.. Hayırlısı olsun. İnşallah bi sonrakinde yüzünü güldürsün rabbim.
Ya gerçekten zormus öyleyse ama niyetlen bakalım Allah bi yol açar elbet canimcanim hic bilmiyomki sikinti yaptigim nokta bulundugum sehirde islemler hic iyi yapilmiyormus disardan duymustum zatrn o ozel hastanr isini iyi yapmiyor basari orani dusuk diye devlettekiler il disina yollaniyormus bulundugum sehirde devlet yapmiyor labaratuar yokmus il disina gitmek gozumde buyuyor ayda bir suru gitmek gerekecek
niyetlendimde canim kist olusmadiysa sag kasigim baya agriyor cunku korkuyorumYa gerçekten zormus öyleyse ama niyetlen bakalım Allah bi yol açar elbet canim
Adetin normal mi oldu peki?kist olduğunda adetten anlıyorum benKizlar benim aag kasigimda baya batma var bugun kist olmusmudur acaba korkuyorum bu ay asilama deneyemem diye
Adet olunca rahatlarsın canım. Benim adetim çok ağrılı oldu geçen ay korktum bende kist mi oldu diye. Gittim ultrasonda doktor bi problem yok başlayabiliriz dedi.niyetlendimde canim kist olusmadiysa sag kasigim baya agriyor cunku korkuyorum
Erken canım panik yapma zaten eğer olursa bi anda fırlar hcg bir gün bile fark eder yaniİyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında
O zararlı değil canim zaten devam etmemiş bide pempeyse çok korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum mühim.olan kesilmesiMerhaba arkadaşlar benm bat 11 şubat yani yarın afedersiniz dün akşam ilişkiden sonra bi kaç damla pembe kan geldi. Wc ye girince de silnce peçeteye pembe geldi. Ama bu sabah yok hiçbir şey hala benm için bir ümit var mı ne dersiniz
Bildigim kadariyla tüp bebekte 10.gün fln kanda belli oluyor,dolayisiyla 5.gün erken gibi geldi bana.doktor bir yorum yapmadimi?bu arada gecmis olsunİyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında
canim peki agri kesici ictinmi ben adet olunca ilac iciyorum oda zararlidirAdet olunca rahatlarsın canım. Benim adetim çok ağrılı oldu geçen ay korktum bende kist mi oldu diye. Gittim ultrasonda doktor bi problem yok başlayabiliriz dedi.
Ben hemen aşılama düşündüğüm için o acıyı çektim valla içmedim.canim peki agri kesici ictinmi ben adet olunca ilac iciyorum oda zararlidir
aşılamadan sonra beklemek on gününe kadar demiAdet ağrısı tarzı ağrım hala oluyo ara ara.Öyle korkuyorum ki adet olmaktan. Aşılama yaptırıp beklemekten daha zormuş böyle beklemek.