Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bi derece alıp ölçsem mi diye düşündüm ama geçti artık sanırım. Büyür inşallah. Ben gonal f kullanıyodum. İlk bir hafta hiç büyümedi iğneye rağmen. Sonra birden 11 mm oldu. Geçen ayda böyle olmuştu.
Yarın da gideceğim insallah beimde buyur bide anlamadığım nokta gibi bisey vardı ultrasonda birde bi tane 3 mm yumurtam vardı o nie öyle kaldiki

iste canim benim esim anlamiyor disari isleride bende markettir faturalardir borclardir
Kuzum bence biz herseyi yapabilmekte hata yapiyorz eve hem erkek hek kadinlik yapmaya calistigimiz icin aslinda yapamam die bisey var ama kullanmamiz gerek gerci artik cok gec:)

Kuzum bence biz herseyi yapabilmekte hata yapiyorz eve hem erkek hek kadinlik yapmaya calistigimiz icin aslinda yapamam die bisey var ama kullanmamiz gerek gerci artik cok gec:)
olabilir canim ama ben zamaninda bir yil herseyden elimi ayagimi cektim baktim olmuyor herseyi ustlendim bu asilama olayina bile ben karar verdim yani her sorumluluk bende bazen iyi bazen kotu tabi:)

Hepimiz ayniyiz artik eczaneden Test alamiyordum utandigimsan:KK66: en son baska bir avm den almistim,iyikide almistim dedim.
canim ben gecenay netten 50 tane aldim gecenay sabah aksam 2 ser taneden 25 30 tane harcamisimdir:) bu ayda bitiririm herhalde canim birsey sorcam benim persembe gittigimde bir yumurta 15 ml 19.5 bir tane 20 kusurde bir tane toplam uc yumurta vardi ama o gun kasiklarim cok agriyordu o sivida geldi ertesi gun dedim kesin catladi cumarteside catlatma ignesi vuruldum pazartesi gittigimde ise doktor yo catlamamis nerden cikarttin dedi aama ultrasondan oyle ayrintili bakmadi sanki yalan soyledi diye hissettim ama o 15 ml de cumartesine bence 17 18 ml olmustur degilmi yani 2 yumurta sayilirmi

canim ben gecenay netten 50 tane aldim gecenay sabah aksam 2 ser taneden 25 30 tane harcamisimdir:) bu ayda bitiririm herhalde canim birsey sorcam benim persembe gittigimde bir yumurta 15 ml 19.5 bir tane 20 kusurde bir tane toplam uc yumurta vardi ama o gun kasiklarim cok agriyordu o sivida geldi ertesi gun dedim kesin catladi cumarteside catlatma ignesi vuruldum pazartesi gittigimde ise doktor yo catlamamis nerden cikarttin dedi aama ultrasondan oyle ayrintili bakmadi sanki yalan soyledi diye hissettim ama o 15 ml de cumartesine bence 17 18 ml olmustur degilmi yani 2 yumurta sayilirmi
Oo baya bir almissin Masallah canim.yumurtalar büyüdükcede agri yapabiliyor bazen cnm,Ama catlatma ignesinden sonra kesinlikle Catlar diye düsünüyorum.bende ilk asilamamda kendi kendime soruyordum aceba doktorum neden bakmadi diye,Ama demekki Gerek yok.catlatma ignesi sonucta 5 bin ünite oluyor,catlatiyordur yani.doktorlar kesin gözüyle bakiyorlar.15 mm olan yumurta kücük kalabilir,digerleri Iyi sanirim.ama Rabbim bilir Belkide 3 üde tutar.

aslında bende öyle istiyorum ama dayanamıyorum evdede test bol olunca bugun bile yaptım etkisi geçmemiş baya koyu birde canım bence senin varsa çıkar yarın 12. gün sanırım S silam30 13. gün yapmıştı ama bayada belliydi
Canim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)

Ama gebeliktede Sisme ve agri olabiliyor biliyorsun
Canim o silik testide atarmisin bize bir ornek olsun diye vallah suan yatiyorum kasigimda hic buladar batmalar olmasdi daha oncede oluyodu biranda gobek deligim etrafinda sanki bicak saplandi acaba tutunamadi diyemi kendi kendimi yiyorum :KK43: ayaklarimi karnima dogru yapinca ve ya uzaklastirinca dartinma olunca kaslarim aciyo sanki bisey cekiliyo gibi ama goguslerim kuculdu hicbi sisme falan yok bende prolaktin bazen tavan yapiyor dostinex killaninca boyle oluyo gogus sismesi prolaktin hormonuyla alakali bisi test gunu gelsede kurtulsam bu ikilemlerden :)

X