Benim en son asilamamda olmadi cnm Simdi hamileyken Ara Ara kasik agrilarim karin agrilarim oluyor.her bünyese farkli oluyor canimyok canim insallah birsey olmazda sancilar normalmi sendede olmusmuydu hani belirti olarak sayabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim en son asilamamda olmadi cnm Simdi hamileyken Ara Ara kasik agrilarim karin agrilarim oluyor.her bünyese farkli oluyor canimyok canim insallah birsey olmazda sancilar normalmi sendede olmusmuydu hani belirti olarak sayabilirmiyim
canim benim pskolojikte olabilir sanci oraya yogunlasinca olabilirBenim en son asilamamda olmadi cnm Simdi hamileyken Ara Ara kasik agrilarim karin agrilarim oluyor.her bünyese farkli oluyor canim
canim test yapsana yarin cikar bence 13. Gun insallah vardir hic test yaptinmi18 ocakta 1. Aşılamam oldu cuma günü kan testi vereceğim karnım ağrıyor oldu mu olmadı mı çok merak ediyorum.İns. herkesin olur.
Evt olabilir cnm cok takmamak lazim Ama iste yapamiyoruz biz geneldecanim benim pskolojikte olabilir sanci oraya yogunlasinca olabilir
Hakkinda Hayirlisi olsun ins tutmustur canim.aramizada hosgeldin18 ocakta 1. Aşılamam oldu cuma günü kan testi vereceğim karnım ağrıyor oldu mu olmadı mı çok merak ediyorum.İns. herkesin olur.
Amin canim,Hepimizin hakkinda Hayirlisi insallah. En kisa zamanda sizden haberleri bekliyorumKızlar hepinizin gönlüne göre versin rabbim bende 10 gün sonra adet olunca başlıycam nasipse aşılamaya
Ben kasımın 21 de oldum negatid oldu 1.asilamam sonra 1 ay ara verdik şimdi 2.asilama için yumurta takibindeyim kuzumAminn cnm insallah,Sen asilama olmusmuydun?senide ekleyim ilk sayfaya
Yarın da gideceğim insallah beimde buyur bide anlamadığım nokta gibi bisey vardı ultrasonda birde bi tane 3 mm yumurtam vardı o nie öyle kaldikiBende bi derece alıp ölçsem mi diye düşündüm ama geçti artık sanırım. Büyür inşallah. Ben gonal f kullanıyodum. İlk bir hafta hiç büyümedi iğneye rağmen. Sonra birden 11 mm oldu. Geçen ayda böyle olmuştu.
Kuzum bence biz herseyi yapabilmekte hata yapiyorz eve hem erkek hek kadinlik yapmaya calistigimiz icin aslinda yapamam die bisey var ama kullanmamiz gerek gerci artik cok gec:)iste canim benim esim anlamiyor disari isleride bende markettir faturalardir borclardir
aynen canim birde ben normaldedr sabirsiz ve merakli bir tipim dusun artik beni:)Evt olabilir cnm cok takmamak lazim Ama iste yapamiyoruz biz genelde
olabilir canim ama ben zamaninda bir yil herseyden elimi ayagimi cektim baktim olmuyor herseyi ustlendim bu asilama olayina bile ben karar verdim yani her sorumluluk bende bazen iyi bazen kotu tabi:)Kuzum bence biz herseyi yapabilmekte hata yapiyorz eve hem erkek hek kadinlik yapmaya calistigimiz icin aslinda yapamam die bisey var ama kullanmamiz gerek gerci artik cok gec:)
Hayirlisi cnm insallah bu sefer tutar!aminnBen kasımın 21 de oldum negatid oldu 1.asilamam sonra 1 ay ara verdik şimdi 2.asilama için yumurta takibindeyim kuzum
Hepimiz ayniyiz artik eczaneden Test alamiyordum utandigimsan en son baska bir avm den almistim,iyikide almistim dedim.aynen canim birde ben normaldedr sabirsiz ve merakli bir tipim dusun artik beni:)
canim ben gecenay netten 50 tane aldim gecenay sabah aksam 2 ser taneden 25 30 tane harcamisimdir:) bu ayda bitiririm herhalde canim birsey sorcam benim persembe gittigimde bir yumurta 15 ml 19.5 bir tane 20 kusurde bir tane toplam uc yumurta vardi ama o gun kasiklarim cok agriyordu o sivida geldi ertesi gun dedim kesin catladi cumarteside catlatma ignesi vuruldum pazartesi gittigimde ise doktor yo catlamamis nerden cikarttin dedi aama ultrasondan oyle ayrintili bakmadi sanki yalan soyledi diye hissettim ama o 15 ml de cumartesine bence 17 18 ml olmustur degilmi yani 2 yumurta sayilirmiHepimiz ayniyiz artik eczaneden Test alamiyordum utandigimsan en son baska bir avm den almistim,iyikide almistim dedim.
Oo baya bir almissin Masallah canim.yumurtalar büyüdükcede agri yapabiliyor bazen cnm,Ama catlatma ignesinden sonra kesinlikle Catlar diye düsünüyorum.bende ilk asilamamda kendi kendime soruyordum aceba doktorum neden bakmadi diye,Ama demekki Gerek yok.catlatma ignesi sonucta 5 bin ünite oluyor,catlatiyordur yani.doktorlar kesin gözüyle bakiyorlar.15 mm olan yumurta kücük kalabilir,digerleri Iyi sanirim.ama Rabbim bilir Belkide 3 üde tutar.canim ben gecenay netten 50 tane aldim gecenay sabah aksam 2 ser taneden 25 30 tane harcamisimdir:) bu ayda bitiririm herhalde canim birsey sorcam benim persembe gittigimde bir yumurta 15 ml 19.5 bir tane 20 kusurde bir tane toplam uc yumurta vardi ama o gun kasiklarim cok agriyordu o sivida geldi ertesi gun dedim kesin catladi cumarteside catlatma ignesi vuruldum pazartesi gittigimde ise doktor yo catlamamis nerden cikarttin dedi aama ultrasondan oyle ayrintili bakmadi sanki yalan soyledi diye hissettim ama o 15 ml de cumartesine bence 17 18 ml olmustur degilmi yani 2 yumurta sayilirmi
Canim catlatma ignesinden kac gun sonra yaptin? Ben dort gun sonra yaptgimsa bide gece yapmisti baya koyuydu birkax gun sonra tekar yapicam etkisi gectimi ya yok :)
Canim o silik testide atarmisin bize bir ornek olsun diye vallah suan yatiyorum kasigimda hic buladar batmalar olmasdi daha oncede oluyodu biranda gobek deligim etrafinda sanki bicak saplandi acaba tutunamadi diyemi kendi kendimi yiyorum ayaklarimi karnima dogru yapinca ve ya uzaklastirinca dartinma olunca kaslarim aciyo sanki bisey cekiliyo gibi ama goguslerim kuculdu hicbi sisme falan yok bende prolaktin bazen tavan yapiyor dostinex killaninca boyle oluyo gogus sismesi prolaktin hormonuyla alakali bisi test gunu gelsede kurtulsam bu ikilemlerden :)Ama gebeliktede Sisme ve agri olabiliyor biliyorsun