AMINNN cnm insallah!ay inşallah bu topik hepimize ugurlu gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMINNN cnm insallah!ay inşallah bu topik hepimize ugurlu gelir
Bilmiyorum ya kafam karmakarışık bekleyip görecem sonucu artık.Ama gebeliktede Sisme ve agri olabiliyor biliyorsun
Cnm ben 13.gün idrar yaptim onda Cikinca,14.günde kan testi yaptirmistim 132 cikti
Bende cuma yaparım. Bayada yüksek çıkmış sonucu inşallah darısı bizlere
Olacagi varsa olur zayiflama topigindeyim kadinlar 1.5 aylik hamileymis gunde 500 kere zipliyormus yinede cocuk düşmemiş iki kadinda spor yapıyormuş hamile olduklarini bilmeden düşürmeyen Allah düşürmez rahat olcanım bende gonalf450 lik kullandım 75 ml vuruldum gunde bugun ucuncu gun ısteyım habıre comel kalk inşallah birşey olmaz
Hayirlisi ins canim bekleyebiliyorsan bekle ve bize Hayirli haberler ver!Cumayı bekliyeyim ben direkt.
Bende bi derece alıp ölçsem mi diye düşündüm ama geçti artık sanırım. Büyür inşallah. Ben gonal f kullanıyodum. İlk bir hafta hiç büyümedi iğneye rağmen. Sonra birden 11 mm oldu. Geçen ayda böyle olmuştu.Ya inşallahkuzum ben hep ateşimi olcuyodum ama hep 35 'di hiç yükselmedik için umutlanamadım şimdi 2masilama için bekliyorum bakalım yumurtalar büyüsün die
Simdi ekliyorum cnm senide.hosgeldin aramiza. Unuttugum varsa hatirlatin Kizlar?Kizlar benide alin araniza benimde asilmama 25 ocak :)
Merhaba Ben bursada yaptirdim Sen hangi ildensin?Merhaba nerde hangi hastanede aşılama yaptırdınız
Yok Sen yinede öyle deme cnm ne olursa olsun oglunun babasi Ama bu tarz yaklasimlarda hos olmuyor.sonucta cocugu bir tek biz istemiyoruz,iki tarafinda yapmasi gerekenler var bu böyle Yapacak hic birsey yokaynen canım üstelik bende çalışıyorum ve sadece 2 gün akşamları yoruldu oda annemde var annemde ona yardım etti her konuda ben diyorumki hakkım helal etmiyorum eşime çünkü çok hakkıma giriyor
Ayy inşallah kuzumm inşallahHayirlisi ins canim bekleyebiliyorsan bekle ve bize Hayirli haberler ver!
yok canim ben genel diyorum cunku normaldede hic yardimci degil ev islerinde calisanlarin eslerine bakiyorum herisi bir yapiyorlar ama benim esim yok malesef bencil birazYok Sen yinede öyle deme cnm ne olursa olsun oglunun babasi Ama bu tarz yaklasimlarda hos olmuyor.sonucta cocugu bir tek biz istemiyoruz,iki tarafinda yapmasi gerekenler var bu böyle Yapacak hic birsey yok
insallah canim ama ilk iki gun surekli yatiyordum ya hicbirseyim yoktu ama bugun hem belim hem kasigim agriyor bakalim doktor sana ne diyecek canim benim doktor ara verelim ilaclarin etkisi diger aylarda devam ediyor kendiliginden olur dedi diger doktorlar ise ust uste yapalim ihtimal artiyor diyormusOlacagi varsa olur zayiflama topigindeyim kadinlar 1.5 aylik hamileymis gunde 500 kere zipliyormus yinede cocuk düşmemiş iki kadinda spor yapıyormuş hamile olduklarini bilmeden düşürmeyen Allah düşürmez rahat ol
Anladim cnm zor tabi Allah yardimcin olsun,bende calisiyorum bir cok seyi beraber yapiyoruz. Tabiki bayan calismasa Sorun yok yemeginide yapar ev islerinide yapar.bizde yardim istemeyiz Ama iki tarafta calisinca hayat müsterek mecburen ikiside birseyler yapmaliyok canim ben genel diyorum cunku normaldede hic yardimci degil ev islerinde calisanlarin eslerine bakiyorum herisi bir yapiyorlar ama benim esim yok malesef bencil biraz
iste canim benim esim anlamiyor disari isleride bende markettir faturalardir borclardirAnladim cnm zor tabi Allah yardimcin olsun,bende calisiyorum bir cok seyi beraber yapiyoruz. Tabiki bayan calismasa Sorun yok yemeginide yapar ev islerinide yapar.bizde yardim istemeyiz Ama iki tarafta calisinca hayat müsterek mecburen ikiside birseyler yapmali
Insallah bir gün Anlar canim Rabbim yardimcin olsuniste canim benim esim anlamiyor disari isleride bende markettir faturalardir borclardir
yok canim anlamiyor yuzune diyorum ama onemsemiyor. Canim benim bu aksam kasik agrim ve bel agrim oldu is yerinde biraz zorlandimInsallah bir gün Anlar canim Rabbim yardimcin olsun
Birsey olmaz allahin izniyle canim.rabbim verecekse bize her türlü verir biz cok sakinmayalim,Ama Tabiki tedbirimizi alalim.yok canim anlamiyor yuzune diyorum ama onemsemiyor. Canim benim bu aksam kasik agrim ve bel agrim oldu is yerinde biraz zorlandim
yok canim insallah birsey olmazda sancilar normalmi sendede olmusmuydu hani belirti olarak sayabilirmiyimBirsey olmaz allahin izniyle canim.rabbim verecekse bize her türlü verir biz cok sakinmayalim,Ama Tabiki tedbirimizi alalim.