Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler nasip etsin kızlar ben daha önce hamile kaldım hiç bir belirtim yoktu içime doğmuş gibi regl sabahı test yaptım da öğrendim ama daha sevincini yaşayamadan 8 haftalıkken düşük yaptım daha varlığına şükredemeden gitti o yüzden sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin bebeklerimiz inşallah.
Amin canim saglikla gelsinler insallah!düsügünün sebebi neydi aceba?bende daha önce kimyasal yasadim

Alla alla ya biz ne yapiyoruz peki onlar yorulurken,Cok ilginc.böyle alistirinca iki gün is yapinca yoruluyorlar.bosver canim takma Sen Simdi kafana
aynen canım üstelik bende çalışıyorum ve sadece 2 gün akşamları yoruldu oda annemde var annemde ona yardım etti her konuda ben diyorumki hakkım helal etmiyorum eşime çünkü çok hakkıma giriyor

Doktorum bana progestanı 15 gün kullan bi kaç gün bekle hasta olmazsan gel dedi. Cuma 14. Gün cuma günü yapayım diyorum ama yinede emin değilim canım ya

Yok hiç test yapmadım. Doğrusu totem yaptım bundada direk evde test yapmayı düşünüyorum gününü bekliyorum
aslında bende öyle istiyorum ama dayanamıyorum evdede test bol olunca bugun bile yaptım etkisi geçmemiş baya koyu birde canım bence senin varsa çıkar yarın 12. gün sanırım S silam30 13. gün yapmıştı ama bayada belliydi

aslında bende öyle istiyorum ama dayanamıyorum evdede test bol olunca bugun bile yaptım etkisi geçmemiş baya koyu birde canım bence senin varsa çıkar yarın 12. gün sanırım S silam30 13. gün yapmıştı ama bayada belliydi
Yok ben sabderebiliyorum o konuda dirençliyim :). Yaa o kadar erken çıkar mı ki?

S silam30 peki canım kan tahlilini ne zaman yaptırdın sen

X