Aminn inşallah canım, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Çok teşekkür ederim canım sağol. Rabbim yardım etsin, yüzümü güldürsün inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canım, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Çok teşekkür ederim canım sağol. Rabbim yardım etsin, yüzümü güldürsün inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin..
Hayir henuz olmadim zaten adet gunjm 12 olucakmis gibiyim zaten sonuc negativ henuz aramadiM bi karar veremedm tekrar yaltirib yaptrmama arasondayim
Tekrar yaptır bence canım bana doktorum 5 6 kez denice z dediğine göre inşallah biseye bildiğinden diyodurHayir henuz olmadim zaten adet gunjm 12 olucakmis gibiyim zaten sonuc negativ henuz aramadiM bi karar veremedm tekrar yaltirib yaptrmama arasondayim
Canım spermler em az 2 günlük olması gerekiyor ya acaba size soylemdilermi zaten ertesi gün spermler çok ihi çıkmazdı yapsalardı bile kaldiki zaten düşük bi ihtimal aşılama yaptırıyoruz ondada sperm sayısı az çıkacaktır o gün yapılsaydı size isabet olmuş bi gün sonra demeleriAsılma olacaktim ben cuma günü fakat eşimle birgün önceden ilişki yaşadım için sperm almadılar pazara ertlediler benim yumurta 21 mm cuma akşamı saat 10 da iğne ni vur pazar 10 da aşılama olacaksin dediler bu nasil iş anlamadım yaaa ya yumurta erken çatlayıp kaybolursa bilgisi olan var miii bu sekil yaşayıp hamile kalan varmii
Ya bende negatif hissediyorum canım heralde gruptan teker teker hamile kalacaz çift.cift olmuyor
Benim 2.asilamamda bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,Anladim tutundugunu ve hemen 10.gün kan testiyle ögrenmistim,malesef kimyasal gebelik oldu.3.asilamamda cok belirtim olmadi,hergün belirti aradim bicak saplanir gibi agrilar felan Ama hic olmadi,sanirim tutmadi dedim.sadece Ara Ara batmalarim oldu.evde bir tane testi vardi,13.gün bir bakiyim dedim ve gözlerime inanamadim.ertesi gün kan verdim hemen.
Bak Hatta söyle gün gün Not almisim,simdi baktimda buldum.
Ne güZel darısı başımıza benim de ilk aşılamam bakalım sonuç ne olcakBenim 2.asilamamda bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,Anladim tutundugunu ve hemen 10.gün kan testiyle ögrenmistim,malesef kimyasal gebelik oldu.3.asilamamda cok belirtim olmadi,hergün belirti aradim bicak saplanir gibi agrilar felan Ama hic olmadi,sanirim tutmadi dedim.sadece Ara Ara batmalarim oldu.evde bir tane testi vardi,13.gün bir bakiyim dedim ve gözlerime inanamadim.ertesi gün kan verdim hemen.
Bu liste çok iyiymiş ya bayıldım sonunda gülmüşsün en güZeli o bende bu listede. Bendekileri takip ederim artıkBak Hatta söyle gün gün Not almisim,simdi baktimda buldum.
1.gün: gece 12 gibi hafif karin agrisi
2.gün: sabah 10 gibi Adet agrisi gibi karinda agri, 15 gibi birden kalkinca Sol kasikta 1-2 saniye agri
Aksam 8 gibi sag kasikta batma
3.gün: -
4.gün: sabah 2 Damla siyah/koyukahve nokta,Sol kasikta hafif agri
5.gün: sol kasikta hafif batma 19 da,22 gibi Ara Ara cok ince batma,23 gibi birden kalkinca Sol kasigimda 1-2 saniyelik batma
6.gün: cok cok hafif kasik agrisi,pek yan etki yok
7.gün:hapsurunca kasikta batma
8.gün: -
9.gün: ayaga kalkinca cok kisa sag kasik batmasi
10.gün: -
11.gün: koltuk altindan elleyince gögüste dolgunluk, hafif Sol kasik Sizlamasi batmasi 21.30 da
12.gün:gögüslerimde agirlik hissi,koltuk altimda agri
13.gün: gögüslerimde hassasiyet, idrar testinde pozitif....
Aminn insallah canim.ne zaman oldun asilamani?ilaclimi ignelimi yaptirdin?senide ekleyim birinci sayfamizaNe güZel darısı başımıza benim de ilk aşılamam bakalım sonuç ne olcak
Saol canim insallah sende sonunda güleceksin.Bu liste çok iyiymiş ya bayıldım sonunda gülmüşsün en güZeli o bende bu listede. Bendekileri takip ederim artık
İğneli yaptırdım cuma yabi dün yapıldı aşılamamAminn insallah canim.ne zaman oldun asilamani?ilaclimi ignelimi yaptirdin?senide ekleyim birinci sayfamiza
Ignenin markasi neydi?senide ekledim birinci sayfaya. Hayirli olsun asilaman ins tutunur bebegin.İğneli yaptırdım cuma yabi dün yapıldı aşılamam
Gonal f 900 kullandım 9 gün 75 lik amin inşallah tutunur da bi daha denemek zorunda kalmamIgnenin markasi neydi?senide ekledim birinci sayfaya. Hayirli olsun asilaman ins tutunur bebegin.