Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asılma olacaktim ben cuma günü fakat eşimle birgün önceden ilişki yaşadım için sperm almadılar pazara ertlediler benim yumurta 21 mm cuma akşamı saat 10 da iğne ni vur pazar 10 da aşılama olacaksin dediler bu nasil iş anlamadım yaaa ya yumurta erken çatlayıp kaybolursa bilgisi olan var miii bu sekil yaşayıp hamile kalan varmii

Hayir henuz olmadim zaten adet gunjm 12 olucakmis gibiyim zaten sonuc negativ henuz aramadiM bi karar veremedm tekrar yaltirib yaptrmama arasondayim :KK43:
Tekrar yaptır bence canım bana doktorum 5 6 kez denice z dediğine göre inşallah biseye bildiğinden diyodur

Asılma olacaktim ben cuma günü fakat eşimle birgün önceden ilişki yaşadım için sperm almadılar pazara ertlediler benim yumurta 21 mm cuma akşamı saat 10 da iğne ni vur pazar 10 da aşılama olacaksin dediler bu nasil iş anlamadım yaaa ya yumurta erken çatlayıp kaybolursa bilgisi olan var miii bu sekil yaşayıp hamile kalan varmii
Canım spermler em az 2 günlük olması gerekiyor ya acaba size soylemdilermi zaten ertesi gün spermler çok ihi çıkmazdı yapsalardı bile kaldiki zaten düşük bi ihtimal aşılama yaptırıyoruz ondada sperm sayısı az çıkacaktır o gün yapılsaydı size isabet olmuş bi gün sonra demeleri

S silam30 senin var mıydı belirtin olduysa aşılamadan kaç gün sonra başladı bahsedebilir misin?
Benim 2.asilamamda bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,Anladim tutundugunu ve hemen 10.gün kan testiyle ögrenmistim,malesef kimyasal gebelik oldu.3.asilamamda cok belirtim olmadi,hergün belirti aradim bicak saplanir gibi agrilar felan Ama hic olmadi,sanirim tutmadi dedim.sadece Ara Ara batmalarim oldu.evde bir tane testi vardi,13.gün bir bakiyim dedim ve gözlerime inanamadim.ertesi gün kan verdim hemen.

S silam30 senin var mıydı belirtin olduysa aşılamadan kaç gün sonra başladı bahsedebilir misin?
Bak Hatta söyle gün gün Not almisim,simdi baktimda buldum.

1.gün: gece 12 gibi hafif karin agrisi
2.gün: sabah 10 gibi Adet agrisi gibi karinda agri, 15 gibi birden kalkinca Sol kasikta 1-2 saniye agri
Aksam 8 gibi sag kasikta batma
3.gün: -
4.gün: sabah 2 Damla siyah/koyukahve nokta,Sol kasikta hafif agri
5.gün: sol kasikta hafif batma 19 da,22 gibi Ara Ara cok ince batma,23 gibi birden kalkinca Sol kasigimda 1-2 saniyelik batma
6.gün: cok cok hafif kasik agrisi,pek yan etki yok
7.gün:hapsurunca kasikta batma
8.gün: -
9.gün: ayaga kalkinca cok kisa sag kasik batmasi
10.gün: -
11.gün: koltuk altindan elleyince gögüste dolgunluk, hafif Sol kasik Sizlamasi batmasi 21.30 da
12.gün:gögüslerimde agirlik hissi,koltuk altimda agri
13.gün: gögüslerimde hassasiyet, idrar testinde pozitif....

Benim 2.asilamamda bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,Anladim tutundugunu ve hemen 10.gün kan testiyle ögrenmistim,malesef kimyasal gebelik oldu.3.asilamamda cok belirtim olmadi,hergün belirti aradim bicak saplanir gibi agrilar felan Ama hic olmadi,sanirim tutmadi dedim.sadece Ara Ara batmalarim oldu.evde bir tane testi vardi,13.gün bir bakiyim dedim ve gözlerime inanamadim.ertesi gün kan verdim hemen.
Ne güZel darısı başımıza benim de ilk aşılamam bakalım sonuç ne olcak

Ama herkeste ayni olmuyor, her hamilelik bile farkli oluyor. Bu belirtileride baya kendimi dinledim,en kücük belirtiyi Not aldim. Daha sonra bu topici actim,belirtisiz hamile kalan varmi diye bilmek istemistim,cünki yeterli belirti gibi gelmemisti bana,yada 2.asilamama göre yetersiz belirtilerim vardi.
Rabbime sükürler olsunki nasip etti.ins sizede en yakin zamanda nasip eder.

Bak Hatta söyle gün gün Not almisim,simdi baktimda buldum.

1.gün: gece 12 gibi hafif karin agrisi
2.gün: sabah 10 gibi Adet agrisi gibi karinda agri, 15 gibi birden kalkinca Sol kasikta 1-2 saniye agri
Aksam 8 gibi sag kasikta batma
3.gün: -
4.gün: sabah 2 Damla siyah/koyukahve nokta,Sol kasikta hafif agri
5.gün: sol kasikta hafif batma 19 da,22 gibi Ara Ara cok ince batma,23 gibi birden kalkinca Sol kasigimda 1-2 saniyelik batma
6.gün: cok cok hafif kasik agrisi,pek yan etki yok
7.gün:hapsurunca kasikta batma
8.gün: -
9.gün: ayaga kalkinca cok kisa sag kasik batmasi
10.gün: -
11.gün: koltuk altindan elleyince gögüste dolgunluk, hafif Sol kasik Sizlamasi batmasi 21.30 da
12.gün:gögüslerimde agirlik hissi,koltuk altimda agri
13.gün: gögüslerimde hassasiyet, idrar testinde pozitif....
Bu liste çok iyiymiş ya bayıldım sonunda gülmüşsün en güZeli o bende bu listede. Bendekileri takip ederim artık

Kizlar benimde negatif kan verdim bugun benimde kasiklarda batmalar oldu ama negatif cok uzgunum gercekten

X