- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
Canım bide sen kimyasal gebeliğinde kaçıncı gün regl oldun ? Kan sonucun nasıl çıkmıştı?benkm ilk kan degerim 132 idi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bide sen kimyasal gebeliğinde kaçıncı gün regl oldun ? Kan sonucun nasıl çıkmıştı?benkm ilk kan degerim 132 idi cnm
Yani bu stresten kurtulmak istiyorsan istersen kan ver cnm. Biran önce ögrenmis olursun,varsa eger cikmis olur insyok canim umudum kal.adi tek unut asilama 24 saat sonra yapildi ya ondan bir gun gec sayabilirim diyorum cunku yumurtalar gec catlamis olabilir cizgi gozle daha belli ama bazilarinda catlatma ignesinin etkisi gecmiyormus acaba bugun kanmi versem
Aynen hayırlısı Allahtan.yok canim ona bakarsan seninkininde vardir bildigi benimkide detayli bakmadi zaten neyse hayirlisi olsun
Asilamadan sonra 27.gün Regl oldum,Ama degerim düsmeye baslayinca progestani kullanmayi biraktim.progestan geciktiriyor cünki. Asilamadan sonra 14.gün 107 cikmisti,sonra yine yükseldi ve düsmeye baslamisti cnm.Canım bide sen kimyasal gebeliğinde kaçıncı gün regl oldun ? Kan sonucun nasıl çıkmıştı?
Yok öyle düsünme bence,önemli olan kac olmasi degil,2 günde bir degerin ikiye katlamasi. Sen cuma günü kan verdiysen,yarin ayni saatlerde vermelisin .Benim düşük mü acaba diye düşündüm. Bişey demedi hemşire hamilelik başlangıcı görünüyo dedi ne düşük dedi ne iyi dedi.. 14 gün geçti 2 gün geçmeyecek gibi..
canim acile gideyim olmadi baya uzak ama bakalim birde acaba bu ay arami versem tekrar denesemmi doktorum bir kac ay ara verelim kendiligindende olabilir bu ignelerin etkisi devam ediyor demistiYani bu stresten kurtulmak istiyorsan istersen kan ver cnm. Biran önce ögrenmis olursun,varsa eger cikmis olur ins
Önce kan ver canim,daha sonrasini düsünürsün.hic gerek kalmaz belki insallah :)canim acile gideyim olmadi baya uzak ama bakalim birde acaba bu ay arami versem tekrar denesemmi doktorum bir kac ay ara verelim kendiligindende olabilir bu ignelerin etkisi devam ediyor demisti
Pazartesi ver dediler hastaneden bilemedim bende. Yarın acile mi gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem kararsızım..Yok öyle düsünme bence,önemli olan kac olmasi degil,2 günde bir degerin ikiye katlamasi. Sen cuma günü kan verdiysen,yarin ayni saatlerde vermelisin .
canim umudum kalmadiki baksana test sonucuma yok birsey hayirlisi ne diyim neyse pazartesi gidip kredi cekcem son kez asilama deniyecem olmazsa yazin tup denerim artik canmÖnce kan ver canim,daha sonrasini düsünürsün.hic gerek kalmaz belki insallah :)
Degerlerini karsilastirman ve yorum yapabilmen icin 2 günde bir vermen daha saglikli bence arkadasim,pazartesi 3.gün oluyor dolayisiyla yorum yapabilmen daha zor olacak.ben Hep 2 günde bir verdimPazartesi ver dediler hastaneden bilemedim bende. Yarın acile mi gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem kararsızım..
Daha regl olmadin,kan veremedin.neden bu kadar umutsuzsun anlamiyorum canim?bence önce birisi olsun sonra digerine bakarsin.canim umudum kalmadiki baksana test sonucuma yok birsey hayirlisi ne diyim neyse pazartesi gidip kredi cekcem son kez asilama deniyecem olmazsa yazin tup denerim artik canm
canim ama testimi gormedinmi belli yaniDaha regl olmadin,kan veremedin.neden bu kadar umutsuzsun anlamiyorum canim?bence önce birisi olsun sonra digerine bakarsin.
canim ama testimi gormedinmi belli yani
Kan vermiyorsan ilk regl olmayi bekle daha sonra tekrar yaptiriip yaptirmamaya karar verirsin. Hayirlisi neyse o olsun inscanim ama testimi gormedinmi belli yani
Eşimde tutmuş diyoki neden acele ediyosun, sürekli bunları düşünmekten deli etcen bizi, pazartesi gider veririz daha dün verdik. Zaten çok bozuk asabım onada ayrı sinir oldum.Degerlerini karsilastirman ve yorum yapabilmen icin 2 günde bir vermen daha saglikli bence arkadasim,pazartesi 3.gün oluyor dolayisiyla yorum yapabilmen daha zor olacak.ben Hep 2 günde bir verdim
Acele etme degilki bu internetde ac bak de sende canim. Yani Tmm 2 günde bir vermek istemiyorsan 4 günde bir ver o zaman pazartesi degilde sali günü yani. Takibini saglaman önemli olan.sali verirsen yine cuma günki degerin üzerinden takibini yapabilirsinEşimde tutmuş diyoki neden acele ediyosun, sürekli bunları düşünmekten deli etcen bizi, pazartesi gider veririz daha dün verdik. Zaten çok bozuk asabım onada ayrı sinir oldum.
Pazartesi hastaneyi arayıp konuşurum ne diyecekler birde onlara sorarım canım. Kafam karman çorman oldu.Acele etme degilki bu internetde ac bak de sende canim. Yani Tmm 2 günde bir vermek istemiyorsan 4 günde bir ver o zaman pazartesi degilde sali günü yani. Takibini saglaman önemli olan.sali verirsen yine cuma günki degerin üzerinden takibini yapabilirsin
Zaten ordaki bayan sana yanlis bilgi vermi canim.degerlerini kiyaslaman icin 2 günde,2 günde bir cok erken ve vermek istemiyorsan 4 günde bir kan vermen gerekiyor. Bu her hastanede her doktorda aynidir,Internetdede arastirsbilirsin Bunu. Ama Hayirlisi olsun,Sen istedigin gibi yaptir aklin karismasin. Ve kafanada cok takma.stres yapma kendine.bol dinlen,avakado ye,ceviz ye,süt ic.stresten uzaklasmsya calisPazartesi hastaneyi arayıp konuşurum ne diyecekler birde onlara sorarım canım. Kafam karman çorman oldu.
Yani hiç bilmiyorum ki canım. Aradım hastaneyi, sekreter hemşireye verdi. Hemşirede tekrarla 2 güne dedi sonra bende pazar mı yaptırayım pazartesi hastaneye mi geleyim dedim, kadında pazartesi gelebilirsin dedi. Kararsız kaldım en güzeli stres yapmamak sanırım. Olmadı salı giderim.Zaten ordaki bayan sana yanlis bilgi vermi canim.degerlerini kiyaslaman icin 2 günde,2 günde bir cok erken ve vermek istemiyorsan 4 günde bir kan vermen gerekiyor. Bu her hastanede her doktorda aynidir,Internetdede arastirsbilirsin Bunu. Ama Hayirlisi olsun,Sen istedigin gibi yaptir aklin karismasin. Ve kafanada cok takma.stres yapma kendine.bol dinlen,avakado ye,ceviz ye,süt ic.stresten uzaklasmsya calis
Söyledikleri kendisiyle çelişiyor... 2 güne bir dedigine göre cuma yaptirdigin test saati,pazar yine ayni saatlerde olmasi veya sali günü. Aynen stres yapma boşuna kendine ister pazartesi ister sali ver,Hayirlisi olsun insallah cok güzel bir sekilde degerlerin artmış olsunYani hiç bilmiyorum ki canım. Aradım hastaneyi, sekreter hemşireye verdi. Hemşirede tekrarla 2 güne dedi sonra bende pazar mı yaptırayım pazartesi hastaneye mi geleyim dedim, kadında pazartesi gelebilirsin dedi. Kararsız kaldım en güzeli stres yapmamak sanırım. Olmadı salı giderim.
Çok teşekkür ederim canım sağol. Rabbim yardım etsin, yüzümü güldürsün inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin..Söyledikleri kendisiyle çelişiyor... 2 güne bir dedigine göre cuma yaptirdigin test saati,pazar yine ayni saatlerde olmasi veya sali günü. Aynen stres yapma boşuna kendine ister pazartesi ister sali ver,Hayirlisi olsun insallah cok güzel bir sekilde degerlerin artmış olsun