Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar regliyken yumurtlama oluyor mu. Mesela bugün reglinin 3.günü 12mm civari bir yumurtam var.doktor muhtemelen asilama sirasinda catlamayip kalan bir 13mm lik yumurta vardi odur dedi. Ama acaba erken yumurtlama diye birsey var mi

Kizlar regliyken yumurtlama oluyor mu. Mesela bugün reglinin 3.günü 12mm civari bir yumurtam var.doktor muhtemelen asilama sirasinda catlamayip kalan bir 13mm lik yumurta vardi odur dedi. Ama acaba erken yumurtlama diye birsey var mi
Ben duydum böyle bişey canım ama normal bi durum değil bilemicem o yzuden

ben hic ara vermeden hepsini pes pese yaptirdim. eylül ayinda 1.asilama tutmadi, kasimda 2.asilamam kimyasal oldu, ekimde düsük gerceklesti ( sonra zaten o ay asilama yapmiyor doktorlar), aralik ayindada en son asilama yaptirdim,tuttu cok sükür. ben ara vermeyi düsünmedim, pes pese olursa sansin daha yüksek oldugunu okumustum, bu bilgiyi doktorumda onayladi.

Bunu söylemeniz çok iyi oldu benm için çünkü ben ara vermeyi planlıyordum.doktorumla henüz konuşmadık ama eğer şans artacaksa aynen bende devam ederm o zaman

Bunu söylemeniz çok iyi oldu benm için çünkü ben ara vermeyi planlıyordum.doktorumla henüz konuşmadık ama eğer şans artacaksa aynen bende devam ederm o zaman
Ben arastirsigimda bir sayfada okumustum,henüz bir önceki aydaki kullandiginiz ignelerin etkisi tamamen gitmemis oluyor,ve tekrar ilac ve igne kullanildiginda otomatik sans yükseliyor diye aciklama yapilmisti.sende tekrar doktoruna teyt ettirebilirsin,Ara vermek bir sonuca ulastirmiyor malesef,Ara vermemwnizi öneririm bende

Bol avakado ye cnm,Birde Ananas.tutunmaya yardimci oluyor diye biliyorum,sende bir arastir. Hurma yeme rahim kanallarini aciyormus. Birde iliski olmamasinda fayda var.benim Aklima gelen bunlar
Pazartesi eğer sağlıklı devam ediyo olursak sorucam doktoruma herşeyi detaylıca.

Vücutta hcg hormonu salgılandığı için kesinlikle başarı oranı artıyo ikincide üçüncü de. Şansın yükseliyo.

Merhaba kıZlar ben dün sabah çatlatma iğnemi vurulup bugün öğleden sonra ilk aşılamamı yaptrıdım. Aranızda hamile kalanlar varmış Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin. Benim bir oğlum var ancak ikinci olmadı bakalım nasip inşallah aşılamayla olur. İlaç vermdi doktorum sonrası için bunu sormam gerekir mi yarın arasam mı??

X