Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilim:KK43: acaba hemen bu aymı tekrar denesem yoksa sonraki ayamı bıraksam

Belki çatlatma iğnesinin etkisi olablir istersen yarn tekrar yap ya da git en iyisi kan testi yaptır kurtul

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim. Gecen aydan 12mm lik 1 yumurtam duruyormus muhtemelen kist olucak 2aydir ayni yumurta ne büyüyir ne catliyor . Oyüzden doktor bu ay ilac falan vermedi .pazartesi kist büyümüşmü diye bakicak..önümüzdeki ay 1 defaya mahsus gonal f verecek o da olmazsa 4 5 ay ara verip tüp bebek dedi.
günaydin canim, hakkinda hayirlisi insallah. gonal f verip asilamami yapacak, dogal yollami dene diyecek?

İkinci üçüncü aşılamasını yaptıranlar ilkinden sonra ne kadar ara verdiniz? hem psikolojik hem de biyolojik olarak kendimizi toparlamak için ne kadar ara vermeliyiz tavsiye de bulunabilecek olan var mı ?
ben hic ara vermeden hepsini pes pese yaptirdim. eylül ayinda 1.asilama tutmadi, kasimda 2.asilamam kimyasal oldu, ekimde düsük gerceklesti ( sonra zaten o ay asilama yapmiyor doktorlar), aralik ayindada en son asilama yaptirdim,tuttu cok sükür. ben ara vermeyi düsünmedim, pes pese olursa sansin daha yüksek oldugunu okumustum, bu bilgiyi doktorumda onayladi.

canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilim:KK43: acaba hemen bu aymı tekrar denesem yoksa sonraki ayamı bıraksam

Eger asilamanin 11.gununde silik cizgi varsa pozitiftir yarina belirginlesmeye baslar. Asilamanin 11.günü ignenin 13.günü oluyor ignenin etkisi kalmamistir

Esimin degerleri iyi cikti. Gerek yokmuş asilamaya o yüzden asilama olmayacak
her doktor farkli birsey söylüyor, benimde esimin degerleri cok iyi cikti ama her defasinda asilama yapti doktorum. degerler iyi gerek ok demedi yani. hepsinin calisma stili farkli anladigim kadariyla

Eger asilamanin 11.gununde silik cizgi varsa pozitiftir yarina belirginlesmeye baslar. Asilamanin 11.günü ignenin 13.günü oluyor ignenin etkisi kalmamistir
canım yok bende hep igne vardı bazılarında geçmiyormuş ignenin 12. günü benim aşılamam igneden 1 gün sonra yapıldı

Canım ben ilkini aralıkta yaptırdım iğneli oldu o da tutmadı adetimle hemen gittim ocakta ikinci için.
Bende heralde tekrar yaptircam bu ayda pes etmek yok yaa allah kimlere ne dert veriyo en iyisi en hayirli evladimin gelmesi icin sabr edicem ayni zamandada mucadele bana cok diyolar ara ver falan ya ne kadar ara verirsek verelim bir sorun varki olmuyo anlamiyorum doktorlar bi sorunda bulamiyorlar esimde hersey super bende surekli yumurtluyorum :)

Bende heralde tekrar yaptircam bu ayda pes etmek yok yaa allah kimlere ne dert veriyo en iyisi en hayirli evladimin gelmesi icin sabr edicem ayni zamandada mucadele bana cok diyolar ara ver falan ya ne kadar ara verirsek verelim bir sorun varki olmuyo anlamiyorum doktorlar bi sorunda bulamiyorlar esimde hersey super bende surekli yumurtluyorum :)
canim belkide bu ay hastalandin oda etkilemis olabilir bende hastayim:KK43: biraz once oksurdum varya oyle bir agri girdiki sol tarafima dahada oksurmem benimde cizgi yok ama kan verene kadar umut var

X