Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende de ilkdi yoksa kacinci? Bilemiyorum tekrar yaptirip yaptirmamak arasinda gidib geliyorum

Benim 2.asilamamdi ilki kimyasal gebelik oldu bu 2.tutmadi. ben bu ay ara verip onümüzdeki ay igneli tedavi yapicam ama asilama yaptirmicam. Esimin degerleri iyiydi doktir gerek yok dedi

Canım sakın pes etme. Bende ilkinden sonra hemen ikinciyi düşünmeye başladım. Peşpeşe zor oluyo evet ama şansında yüksek oluyo. Çok şükür iki yıl sonra ilk kez bu haberi aldım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.

Hanımlar anca yazabiliyorum. Kan sonucum çıktı hcg 63.51

Hemşire gebelik başlangıcı var. Eğer katlanırsa pazartesiye kadar sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi.
Tebrikler canim bizede umut oluyosun insallah sag salim al kucagina bebeyimi hayirli ugurlu olsun.sizde sorun neydi peki bzide pek bi sorun bulamiyorlarda. Bende zaten oyle yapicam ikinci asilama arasinda zaman koynadan yapmak sansi artiriyormis bakalim hahirlisiyla insallah guzel haberler vermek bizede nasip olur :)

Benimde 1200 tuttu. Elde avucta ne varsa döktüm 5 6 aydir 8000tl ye yakin para gitti.
Para zaten hic durmuyor bi kere doktora hic kimsenin isi dusmesin ya. Hersey cok pahali hersey o kadar zorki cektiyin stresemi yanasin,dokduuyun parayami ,yitirdigin zamanami, yikilan umutlarinami ...

İnşallah önümüzdeki ayda senin güzel haberini alırız canım. Benim adet düzensizliğim vardı eşiminde sperm sonuçları hep dengesizdi. Bi normal çıkıyodu bi kötü. 2 yıldır denedik hep ama olmadı hiç. Rabbim bugüne kısmet etmiş demekki.

aslında tüpe versek daha iyiyde benim bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok

Evet canim ama tahlilsizde kumar gibi oluyor mesela benim genetik testlerde pirtilasma problemi cikti oyüzden dusuk yapiyormusum. Eger o tahlilleri yaptirmasaydim tüp bebekte tutmazdi. Sllah yardimcimiz olsun

Para zaten hic durmuyor bi kere doktora hic kimsenin isi dusmesin ya. Hersey cok pahali hersey o kadar zorki cektiyin stresemi yanasin,dokduuyun parayami ,yitirdigin zamanami, yikilan umutlarinami ...

Aynen canim .en cokta alttan muayene olmak beni deli ediyor cok kasiyorum kendimi canim cok yaniyor

Hanımlar anca yazabiliyorum. Kan sonucum çıktı hcg 63.51

Hemşire gebelik başlangıcı var. Eğer katlanırsa pazartesiye kadar sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi.
Yaaa çok sevindimmm rabbim hepimize güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin. Kaçıncı gün yaptırmıştın testini bn hep kaçırıyorum :) hayırlı uğurlu sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim

Gerçkten öyle canım. Mesela bn almanyadayım. Burda bazı sigortalar yani devlete ait bir sürü sigırta şirketleri var bizimkide devletteki en düşük sigorta. 8 kere aşılamanın 3 tane de tüp bebeğin parasını %100 karşılıyo. İlk biz tüp bebek merkezinin ve ilaçların parasını veriyorum fişlerini toplayıp işlemler bittikten snra sigortadan paray geri alıyoruz. Bu tarafı çok güzel. Ama bazı sigrtalarda %50 karşılıyo pranın yarısıno kendi ceplerinden ödüyolar güğ bebek için geride alamıyolar. Yurtdışında her yerde böyle mi bilmiyorm ama almanyada böyle

canım ben hiç gebe kalamadımki 2 yıldır

Canim kimyasal gebelik anlasilmiyor cogu zaman 1 2 gun adet gecikmesi olunca oluyormus genelde sen geciktim diye dusunuyorsun halbuki kimyasal oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…