Maşallah sübhanallah allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et :) hamilenin duası kabul olur1.asilamam tutmadi (ilac tedavisi)
2.asilamam kimyasal oldu (igneli tedavi)
3.cok sükür benimle (igneli tedavi)
Cok saol canim aminn Allah razi olsun.hergün dua ediyorum tüm isteyenlere nasip eder ins,hamilelerde saglikla kucaklarina alirlar insallah. En kisa zamanda sanada nasip olsun arkadasim aminnnMaşallah sübhanallah allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et :) hamilenin duası kabul olur
Günaydın canim Hadi bakalim cok cok güzel haberlerle gel.insallah saglikla tutunur bebisin,cooook tebrik ediyorumHanımlar günaydın. Bu sabahki idrar testim daha koyu çıktı. Gidip kan vericem inşallah sağlıkla gelir bebeğim..
Teşekkür ederim canım. İnşallah herşey yolundadır. Rabbim seninde gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle al yavrunu kucağına.Günaydın canim Hadi bakalim cok cok güzel haberlerle gel.insallah saglikla tutunur bebisin,cooook tebrik ediyorum
Hanımlar günaydın. Bu sabahki idrar testim daha koyu çıktı. Gidip kan vericem inşallah sağlıkla gelir bebeğim..
Kizlar gunaydin kan verdim bakalim 3,4 saat icinde cikicakmis sonuclar :) bol bol dua edin bana
canım bir önceki aşılaman ne zaman olmuştu birde o ne ile olmuştu igne ilemi. Gözün aydın canım sağ salim kucagına al inşallahHanımlar günaydın. Bu sabahki idrar testim daha koyu çıktı. Gidip kan vericem inşallah sağlıkla gelir bebeğim..
canım hadi hayırlısı inşallah vardırKizlar gunaydin kan verdim bakalim 3,4 saat icinde cikicakmis sonuclar :) bol bol dua edin bana
amin canim cümlemize insallah. hersey hepimiz icin cok güzel olmasi dilegiyleTeşekkür ederim canım. İnşallah herşey yolundadır. Rabbim seninde gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle al yavrunu kucağına.
hayirlisi olsun, sabirsizlikla bekliyorum sonucunu. insallah cok yüksek bir deger cikar.Kizlar gunaydin kan verdim bakalim 3,4 saat icinde cikicakmis sonuclar :) bol bol dua edin bana
Sonuc negativ 0.100
Sonuc negativ 0.100
canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilimamin canim cümlemize insallah. hersey hepimiz icin cok güzel olmasi dilegiyle
Sonuc negativ 0.100
at istersen buraya canim testini? silik ciktiysa gebelik olabilir bence.canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilimacaba hemen bu aymı tekrar denesem yoksa sonraki ayamı bıraksam