Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada sadece progestan verdi düşük önleyiciymiş.

Umutsuz olma canım benim dün 63tü yinede kırmızı değil ikinci çizgi. Bugün yine yaptım hala kırmızı değil.
canim bilmiyomki ama cok uzgun ve umutsuzum gercekten ben kafayada cok takiyom yoruldum bu durumdan ama hayirlisi ne diyeyim bu ay asilama yaptirsammi yaptirmasammi onu dusunuyorum birde heryerde asilama igneden 36 saat sonra yapilmis bende 24 saat sonra bu arada sen gordunmu golge cizgiyi

Benim de iğnem perşembe 10 aşılamam cuma 14 gibi yapıldı doktor aşılama öncesi çatladma olmuş mu diye de bakmadı açıkçası ama ben hissediyoum çatladığını akıntı ağrı vs sen de yok muydı bu belirtiler

yoktu canim benim doktor bakti catlamamisti ama cuma gunu o agri ve akinti oldu ben hissettim sanirim bir yumurta o zaman catladi iki yumurtam vardi catlatma ignesini pazar 12 de vuruldum asilama pazartesi 1 de oldu

Rahatlamaya çalış canım. İnanki kanda pozitif çıkıpta bekliycez dendiğinden beri şu iki haftada hiç olmadığı stresliyim ve korkuyorum. Pazartesi ne çıkacak diye. Ya düşmüş olacak ya yükselmiş. Ama bu korku apayrı bişey oldu. Sen içini ferah tut, varsa çok güzel olur yoksada toparlan ve devam et.

yoktu canim benim doktor bakti catlamamisti ama cuma gunu o agri ve akinti oldu ben hissettim sanirim bir yumurta o zaman catladi iki yumurtam vardi catlatma ignesini pazar 12 de vuruldum asilama pazartesi 1 de oldu
Seninki yine bakmış ona rağmen yaptıysa aşılamayı vardır bi bildiği benimki bakmadı bile bana sordu ağrın akıntın oldu mu diye yani belki benimki de çatlamamıştır hala belirtilerden yola çıkarak çatladı diyorum. Çarşamba bakmıştı biri 19 diğeri 13 mm idi bu 13 olan da çatlar mı ki yoksa büyümeden kalır mı

@canimmkendimm senin bekirtilerin nasıldı gebelik için. Aşılamadan sonra yani
Benim hiç belirtim olmadı. Ne aşılama günü ne sonrasında. Hiç bi işlem yapılmamış gibiydim. Adetime 3 gün kala filan adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. Ara ara oldu sadece. Adet günüm gelince adet olcam sandım hatta. 6 şubattı adet tarihim. Bel ağrım olmaya başladı biraz. 3 gün geçti adetim halada adet ağrım var.

yok canim ona bakarsan seninkininde vardir bildigi benimkide detayli bakmadi zaten neyse hayirlisi olsun

Cnm Resimde pek belli degil,yansimadan olabilir.henüz erken bence umutsuz olmaz icin,bazen idrara gec cikabiliyor.umudunu yitirme sakin
yok canim umudum kal.adi tek unut asilama 24 saat sonra yapildi ya ondan bir gun gec sayabilirim diyorum cunku yumurtalar gec catlamis olabilir cizgi gozle daha belli ama bazilarinda catlatma ignesinin etkisi gecmiyormus acaba bugun kanmi versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…