Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah sübhanallah allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et :) hamilenin duası kabul olur
Cok saol canim aminn Allah razi olsun.hergün dua ediyorum tüm isteyenlere nasip eder ins,hamilelerde saglikla kucaklarina alirlar insallah. En kisa zamanda sanada nasip olsun arkadasim aminnn

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim. Gecen aydan 12mm lik 1 yumurtam duruyormus muhtemelen kist olucak 2aydir ayni yumurta ne büyüyir ne catliyor . Oyüzden doktor bu ay ilac falan vermedi .pazartesi kist büyümüşmü diye bakicak..önümüzdeki ay 1 defaya mahsus gonal f verecek o da olmazsa 4 5 ay ara verip tüp bebek dedi.

amin canim cümlemize insallah. hersey hepimiz icin cok güzel olmasi dilegiyle
canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilim:KK43: acaba hemen bu aymı tekrar denesem yoksa sonraki ayamı bıraksam

canım benim bugun aşılamanın 11. günü testte gözle çok çok zor olacak kadar silik çıkmıştı sanırım bende gebe değilim:KK43: acaba hemen bu aymı tekrar denesem yoksa sonraki ayamı bıraksam
at istersen buraya canim testini? silik ciktiysa gebelik olabilir bence.

İkinci üçüncü aşılamasını yaptıranlar ilkinden sonra ne kadar ara verdiniz? hem psikolojik hem de biyolojik olarak kendimizi toparlamak için ne kadar ara vermeliyiz tavsiye de bulunabilecek olan var mı ?

X